iyi geceler Serkan,
yok abicim bende tartışmıyorum artık, dilimde tüy aman klavyemde tuş kalmadı anlata anlata.. ama şunu anladım ki kafeyi sahiplenen gençlik bazı şeyleri kabullenemiyor.. :D :D :D
Printable View
iyi geceler Serkan,
yok abicim bende tartışmıyorum artık, dilimde tüy aman klavyemde tuş kalmadı anlata anlata.. ama şunu anladım ki kafeyi sahiplenen gençlik bazı şeyleri kabullenemiyor.. :D :D :D
Bizim için mesaj sayısının bir önemi yokki:DQuote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
Biz guşluktaki ortamı hiç bir yere değişmeyiz:D
ya bırakın sizde doğru yolu bulucaksınız ama zaman lazım deneyip görüceksiniz :D :D
Yok öyel yağma. Bu siteyi Tuğba Özay açmıştı. Vazgeçtim... Turksportalın böyle bir siteden reklam almasınada şaşırdım. Site çöpçatanlık sitesi...
bak gece guşluk vaktidir bizde gelip guşlukda muhabbetin,mizi ediyoruz:D
ama siz guşluk vakti bile cafeyi kullanıyonuz .Ayıp ya kardeşim:D
ya bizim cafemizin özelliği bu 7/24 açık özel bir cafemiz var çekemiyosunuz işte :D :D
hem eskiden kuşlukmu varmış herkes cafede sohbet edermiş :D :D
(4 üye ve 1 misafir)
şşttt misafir var tartışmayın bakim.. :D :D
O Zaman hemen dalığim :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
heee biliom bunu.Bu yalan.Tel.Nonu yazarsan saçma saçma mesajlar gelio yapmayın bence.
bu arada hamza sen niye avatar kullanmıyosun yav?
kendi yüklediğimiz avatarlar gidince yeni almadım ama dün bi tane istekte bulundum..(istenen şartlar çerçevesinde)Quote:
arkadaşlar blogum Internet Explorer'da hata veriyormuş birisi yardım etsin lütfen bulamadım bir türlü :'(
detaylı anlatırmısınQuote:
Originally Posted by vita es morte
guşluk bende kaçayım hafiften hadi size iyi muhabbetler, iyi geceler..
ya girince komut dizisi hatası mı ne veriyor..sorunu bulamadım pffff........Quote:
Originally Posted by tardelli11
sorunu bulamadan çözümü nsl bulcaz:)Quote:
Originally Posted by vita es morte
uff bee gece karnım acıktı dur akim dolapta cacık olacaktı :D
vita es morte yardımcı olamıyorum çünkü fazla bi bilgim yok o konuda...kuşluk bende kaçar geç oldu yatalım yarın maça gidicez dinlenelim dimi :D
herkese iyi geceler
ii geceler.bizim içinde bağırın.....ekinler dize kadar................:)Quote:
gece gece sarımsak yakmasın..Quote:
Originally Posted by nekop
tardelli sanırım html ile ilgili bir şey rica etsem bir Internet Explorer 6 ile girermisin bende yok da..Bende Internet Explorer 7 Beta 2, Firefox 1.5.0.6, Opera 9.01 var..Internet Explorer 7 Beta 2 kilitleniyor blogda diğer iki tarayıcı ise rahat rahat geziyor.. :(
iyi geceler görkemQuote:
ben zaten explorer 6 yla giriom.ayrıca ne derdin wardı da okdar extrdan şey yükledin..:) kesin ondan yapıodur
yahu iyide neresinde neden yapıyo..ben bu IE'nin..Quote:
Originally Posted by tardelli11
ha madem yapıyo neden bir tek IE'de yapıyor diğerlerinde yapmıyo
Merhaba...
Ve maç Başladı...
bence sen ie 6 yı kur..böle programlarda sadelik önemli bence.extra özellikli olanlarını yükleyince çok kasıolar..mesela ben ie 6 kullanıom..maşşallah hiç sorun çıkarmıo..msn 7.5 plus kullanıom.o da hiç hata wermio..babalar gibi walla
Başarılar Milli Takımımıza :rolleyes:
Bi Patatez yapıim dedim yandı yav.
Yeneriz maçı İnşAllah.
Patatez ? :rolleyes: :D
Görsele gerenk yok :) Maçı izleyeyim ben.
ya olmm göstermeyin şimdi..
Yiyen var Yiyemeyen var...:p
Bende yiyemedim. .:(