Bu sene bitmez bu şekilde kim alınırsa alınsın ben açıkçası başarılı olunacağını düşünmüyorum. İlk 3'te zor bitirir takım.
Printable View
Bu sene bitmez bu şekilde kim alınırsa alınsın ben açıkçası başarılı olunacağını düşünmüyorum. İlk 3'te zor bitirir takım.
Bu sene nasıl geçecek çok merak ediyorum.
Sen gidersen biz de gideriz diyen oyuncuları göreceğiz asıl, hala umursamaz tavırda mı olacaklar yoksa gerçekten emek vermeye başlayacaklar mı?
TD etkisi coktur veya degildir bu kanitlanmis degil acikcasi. cok ekstra bir kisilik degilse mourinho gibi takim uzerindeki etkisini kestiremeyiz bence. kocamanin kalmasi bu acidan iyi oldu, bizden birisi ve herkesten cok fenerbahceyi dusunecegi asikar. en kotu sezon sonuna kadar kalmasi iyi olur.
yonetimin yapmasi gereken digerleri gibi efsanelerini kapi disari etmeleri degil, onlari kazanmaya calismasidir bence ve oyle de yaptiklari icin onurlu bir durus sergilediler. sahsen ayni sekilde devam edilmesi beni memnun etti.
devre arasinda bazi operasyonlar olabilir takimda. istedikleri zaman oynadiklarini ima eden oyuncular ya hizaya gelecekler ya da bu takimda isleri olmayacak. kaptan sifatindaki bir futbolcunun yapacagi turden bir aciklama, arkasina gececegi bir bahane olmamali bu ciddiyetsiz yaklasim. herkes profesyonellik ne gerektiriyorsa onu yapmali, aykut kocaman takimin patronu oldugunu artik hissettirmeli. bundan sonraki sureci cok merak ediyorum.
Tamamen gün yüzüne çıktı ki durum bir tezgahtan ibaret koskoca Fenerbahçe'yi parmağında oynatan bir Aziz Yıldırım var.
Tr kupası + Lig 2.liği + Avrupada en az çeyrek final ( atletico madrid gelmezse final bile olabilir)
Fenerbahçe için başarısızlık mıdır ? Aykut kocamanda ve oyuncularda bu potansiyel var yeterki sahaya yansıtılsın.
Bırakma sebebi başarısız olduğunu düşünmesi değildi zaten, mücadele edecek gücü kalmadığı içindi. Yeniden motive edilmiş gibi duruyor ama bunu kaybetmemesi de ona bu motivasyonu sağlayanların hareketlerine bağlı...
Belki Fenerbahçe'li arkadaşlar kızacak ama ben baştan beri klasik "Aziz Yıldırım gündem değiştirme oyunu" olarak gördüm istifa meselesini... Önce kendisi istifa ediyordu,geri geliyordu; şimdi biraz şekil değişti ama hala aynı şeyler... Aykut Kocaman ne yapar ?Başarılı olur mu olmaz mı bilemem ama şu gerçek ki gün geçtikçe FB taraftarı için antipatik olmaya başlıyor... Aynısını Hagi için söylemiştim,iyi ki de gitti,çünkü hala "I love you Hagi" diyebiliyoruz.Umarım Aykut da eğer başarılı olamazsa zamanında bırakır...
Hep aynı senaryo , hep aynı amaç.
Ezberlemişsiniz bi gündem değiştirmek lafını yaşı 10 olanda onu söylüyor 50 olanda
Taraftar desteği olmadan Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ın bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyorum.Az önce bayan basketbol derbisinde ara ara "küçük grup küçük grup oley"diye tezahürat yapıldı.Sonrasında"alçaklara kar yağıyor üşümedin mi sen bu işin sonunu düşünmedin mi" diye devam ettiler.Aziz Yıldırım'da salondaydı.İşler çok karışıcak gibi Fenerbahçe'de.Kadıköy'de protestolar olucaktır.Anladığım kadarıyla Genç Fenerbahçeliler ile sorunlu Aziz Yıldırım.Genç Fenerbahçelilerde tribünde hakimiyet kurduğuna göre hayatta istifa seslerinin önüne geçemez Aziz Yıldırım.Sezon sonu Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman el ele gider Fenerbahçe'den.
Bir kesim Aziz Yıldırım'ı Desteklerken Bir Kısım Desteklemiyor Bu Normal.Forum da Nasıl Bir Kısım Aykut Kocaman Israrla Kalsın Diyorsa Bir Kısım Isrırla Gitmesini İstiyorsa O Misal.Ama Bağıran Daha Cok Numaralı Kesim.Pota Arkaları Videonun 30.Saniyesinde "FENERBAHCE SEN COK YAŞA" Diye Bağırmılşar.
Tribünlerde bağıran kesim olan GFB devamlı maçlarda protestolarını sürdürecektir.Bugün bu videodaki gibide bir kısım Aziz Yıldırım destekçisi olucaktır.Bölünmüşlük hat safhaları ulaşıcaktır.Dediğim gibi Aykut Kocaman istifa sesleri,Aziz Yıldırım oley seslerini bastırıp daha çok yankı uyandıracaktır.
Aykut Kocaman istifa edip geri göndü ancak 1-2 ard arda puan kaybıyla daha şiddetli günler geçirecektir.O zaman diyecektir keşke"o gün"bıraksaydım diye.Kendisini daha zor bir yola soktu.Bu yüzden hata yaptığını düşünüyorum.
Abdullah Kığılı zaten belirsizlik yoktu demiş, 4 gündür neyin muhabbeti dönüyor o zaman, boş yere gündem oldu.
Protesto meselesinde de enteresan iddialar var, protestocu gruptan kişiler alınmamış salona yani onlar alınmadıklarını söylüyor. İstanbul'da yaşayan bir arkadaşım maç çıkışında Söğütlüçeşme metrobüs durağında bir grubun Aziz Yıldırım aleyhinde küfürlü tezahürat yaptığını söylüyor. Kadıköy'deki ilk maçta olay çıkarabilir bu grup önlemi alınmazsa.
Şuana kadar anladığım kadarıyla Fenerbahçe'de aslında problem olmadığını, tek sorunun 2-3 transfer eksikliği olduğunu, yöneticilerin "Hocam sen merak etme 2-3 adam alırız onları sustururuz" politikası izlediğini ve bizlerin hala keriz yerine konulduğunu söyleyebilirim.
Mesele gerçekten Aykut Kocaman'ın veya başka birinin kalıp kalmaması değil. İnsanları açık açık keriz yerine koyma, Abdullah Kiğılı diyor ki "Yönetim Kurulu Toplantısında hocamızın durumu konuşuldu, kaldı ki onunla ilgili her şey Pazar günü netleşmişti. Hocamız; Başkanımızla, Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla ve futbolcularla yapılan görüşmeler sonrasında o gün görevinin başında kaldığını karşılıklı olarak teyit etti. Bugüne kadar da değişen herhangi bir şey olmadı. Transfer çalışmaları devam ediyor. Cuma gününe kadar, Fenerbahçe’nin ihtiyacı olan yerlerde teknik kadro, yönetim kuruluna oyuncuların isimlerini bildirecekler ve Pazartesi gününden itibaren de daha önce de belirttiğimiz gibi asgari 2 ya da 3 tane oyuncu için transfer çalışmasını bitireceğiz. Yanlış hatırlamıyorsam, 2 Ocak’ta Antalya kampı olacak ve 12’sinde de kamp bitecek. 10 gün boyunca da Antalya’da yeni transferlerimizde beraber, ikinci yarı hazırlıklarına başlamış olacağız"
Edit: Son paragrafta ekliyor ve devam ediyor: "Fenerbahçe; Başkanıyla, Yönetimiyle ve futbolcularıyla bir bütündür."
Peki ya Taraftar ? Müşteri...
Daha bunların üzerine ne denilebilir ki ? Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Hayırlı olsun bakalım zamanında Fenerbahçe taraftarına koyun yakıştırması yaparlardı da kızardım yönetim bu algıyı gütmüş bir kere, hey gidi günler.
Allaha sükür geri döndü Türk futbolu, Fenerbahce ve bizler icin iyi olmasi dilegiyle.
Simdi istifa ettimi ? etmedimi ? veya gittimi ? kaldimi ? diye sorim
Takımda kaldığı açıklandı. :)
Şimdi tamamen bilmediğimden soruyorum tezgah diyen arkadaşlara. Ortada bir sözleşme var ve sözleşmenin taraflarından biri olan Aykut Kocaman ben sözleşme şartlarını değiştirmek ve görevi bırakmak istiyorum diyor. Bunu karşı taraf kabul etmezse zaten yapamaz. Yanlış mı düşünüyorum? Hocanın istifası kabul edilmezse zaten dönmek zorunda değil mi? ya da tazminat ödemek?