Rakitic'in kazanmasına sevindim,adam çok sempatik ya :D
Printable View
Rakitic'in kazanmasına sevindim,adam çok sempatik ya :D
Yalnız Benfica olayun bugunu buldu. Her sene AL'ne gidip final oynuyorlar. Bu şekilde baya puan anlamında sıçrama yaptılar. Bundan sonra ŞL'ye katıldıklarında direk 1. torbadan kuraya giriyorlar :)
Benfica burada bırakmaz,elbet alacaklar o kupayı ama bugün değil.
Su tribunde kupa vermeyede son verseler artik ya, sahada almalari daha iyi bence.
Bu finalde Sevillayi tutuyordum da betonun kurtardigi penaltilar nizami degil, hele cikardigi ilk penaltida altipas cizgisine gelecekti neredeyse
Ben de bu sene amma cenabetmişim be! :) Porto, Valencia, Juventus veya Benfica'dan biri kupayı alsın istedim; hiçbirisi alamadı. Yalnız, Benfica penaltıları kullanırken çok kasıldı. Sevilla daha rahattı ve Rakitic'in önderliğinde kupayı kazandılar. İlk yarıda verilmeyen penaltıları da var, unutmamak lazım. Benfica'ya yazık oldu bence.
Benfica'nın basireti bağlanmış seneye de final görürler yine yenilirler:)
biz yasli moruklara sorarsan tribunde olani severiz, oyle gorduk cunku. bana da sahada olani ters geliyor, boylesi daha anlamli bence.
macin ikinci yarisi muhtesemdi, tempo cok yuksekti. hic gereksiz paslasma olmadi, iki takim da dikine oynayinca muthis seyirlik bir mac cikti. bu macin golsuz bitmesi mucize gibi bir seydi. sevillanin oyununu cok begendim. benfica eksiklerin de etkisiyle beklendigi kadar etkili degildi bence. sevilla daha cok haketmisti kupayi bu gece. kaliteli mac oldu.
cardozonun kaciracagini tahmin etmistim. boyle zamanlarda en teknik adamlar genelde kaciriyor. topa gelirken de yuzunden belliydi. duygusal da bir adam, ben olsaydim ona kullandirmazdim penalti. bu arada kaleci de ihlal yapti bence, tekrarlanmasi lazimdi. cardozonun duraksamasi buna sebep oldu sanirim.
Gay cikti rakitic :(
http://www.youtube.com/watch?v=NO8nuTJxyWY
Yok be Arifim bu Cem Yılmaz tabiri ile ''Rakitic boşa çıkınca sağdan çakma fırsatı bulmuş arkadaş'' :n:
2. yarı çok zevkliydi orta saha kavramı ortadan kalkınca direk ceza sahası etrafında oynanmaya başladı oyun ve gerçekten çok zevkli geçti.
Gol olmaması büyük şanssızlık ama Benfica'ya iyi oldu.
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=318
Guttman'dan özür dilediler ama benden dilemediler. :n:
Ben yenilgiyi buna bağlıyorum. İçimin yağları eridi bende çok heveslenmiştim o kupon olayında birazda onlar üzülsün.