Merak içindeyiz hala :)
Printable View
Merak içindeyiz hala :)
Forumun geçen gün aksaması, Dergi işleri ve reeldeki işlerimden dolayı son bölüm aksadı. Müsait olduğum bir zamanda final bölümünü yazıp yollayacam kısmetse.
Abi ne zaman paylaşcan ya merakla bekliyorum :D
Bugün paylaşacam. Hazır zaman bulmuşken yazalım artık (:
Öncelikle takipçilerime bir özür borçluyum. Son bölüm biraz aksadı. Dün paylaşacağımı söyledim ancak kişisel durumlardan ötürü bu gerçekleşmedi. Şuan yazıyı bitirdim, kontrol ediyorum az sonra paylaşacağımı bildirip tekrardan özürlerimi sunarım.
Önemli değil.Çok heyecanlandım şimdi :)
Merakla bekliyoruz :)
bekliyoruz meraklan
Eve girdiğimde bir an içim ürperdi. Oysa her şey bitmişti az sonra kapının önüne konuşlanan polis ekip otosu lambalarının çarpıklığı karanlık odayı aydınlatacak, Kapıdaki medya mensuplarının rahatsız edici ışıkları her yeri aydınlatacaktı...
Pencereye doğru yanaştım ve hafiften aşağıya doğru göz gezdirdim. Aşağıda polisler ve yanlarında bir medya ordusu beni bekliyor...Quote:
15 Gün Önce
Luciano ve Katy'nin önüme sürdüğü zor kararın ardından 10 gün geçmişti. Bu süreçte Luciano ile olan menajerlik şirketi lisansımı iptal ettirmiş ve Katy'den ayrılmıştım. Her ikisine de 1 ay içinde karar vereceğimi ayrı ayrı bildirip bana ait olan tüm telefonları ve iletişim adreslerini değiştirmiştim.
Aradan saatler geçtikten sonra Arsene Wenger beni ofisine çağırdı.
Yaptığımız görüşmede benden ve göstermiş olduğum performanstan çok memnun olduğunu ve yeni sezonda takımında mutlaka görmek istediğini geleceği benim üzerime inşa edeceğini söylüyordu. Hayal gibi bir konuşma, karşımda iki dudak arasında dökülüyordu. Ondaki tebessüm ve gülen gözler, içimi aydınlatıyordu. Ben bu hayattan vazgeçemezdim, bu yolun dönüşü artık yoktu.
Odanın karanlığını aydınlatan ürpertici ışıklara senfoni olsa gerek, bir anda tüylerimi diken diken edecek bir derecede kapının zilinin çaldığını kulaklarımda ve ruhumun derinliklerinde hissediyordum. Sanırım başka çarem yoktu, o kapı sonuna ve sonsuza kadar açılacaktı...Quote:
10 Gün Önce
Bu problemi ortadan kaldırmanın yolu, problemi önüme sunanları ortadan kaldırmaktan geçiyordu. Artık zaman kaybedemezdim. Hızlı bir şekilde Luciano Ferro'nun hayatı ve onun hakkında bilmem gerekenler konusunda işe koyuldum. Onun hakkında bir çok şey öğrenmiş ancak ondan nasıl kurtulacağım konusunda bir fikir elde edememiştim. Basit bir adam değildi ve oldukça zordu. Karısı kendisi gibi İtalyan olan Mona Ferro tehlikeli bir kadındı. Bir an onu ortadan kaldırmanın yolunun kıskançlık kisvettesi ile Mona'yı kullanmaktan geçtiğini düşündüm ancak yapılacak kötü bir plan benim başka düşmanlar edinmeme sebep olacaktı.
Diğer yandan Katy hakkında da bir çok bilgi edinme şansım oldu. Katy ve Luciano'nun ortak noktası ikisinin de karanlık işlere girip çıkması olmuştu. Luciano eski bir mafya üyesi, Katy ise gazetecilik mesleğinde bir çok karanlık olayla haşır neşir olmuş bir kalemdi.
Yavaş adımlarla kapıya doğru ilerledim. O an aklımdan milyon tana şey geçiyordu. Onlara ne söyleyeceğim konusunda kafamda mantıklı bir kurgu oluşturmaya çalışsam da mantıksızlık tüm düşünce gücümü ele geçirmişti bile.Quote:
1 Gün Önce
Artık saniyeler dakikaları, dakikalar saatleri, saatler son kararı kovalıyordu. Bugün bir karar verilecek ve bir tehdit ortadan kalkacaktı ama bu kim olacaktı?
Elim ceketime uzandı. Hava dışarıda esiyordu ancak ruhumu titreten havanın esmesi değil ölümün soğukluydu sanki. Çatışmaya hazır mıydı bu beden?Quote:
22 Saat Önce
Kafamda bir plan tasarlamıştım. Eğer işler yolunda giderse geleceğe dair emin bir merdiven basamağı daha çıkılmış olacaktı. Yapacağım tehlikeli bir oyundu. Bu yüzden çok dikkatli olmakta yarar vardı.
Kapıyı araladım ve son kez evin kapısına baktım. Ne umutlar ile bu kapıyı açtığım günleri hatırlıyorum da... Bir insanın her şeyi kaybetmesi kötü bir duyguydu, ben bu duyguyu biliyordum...Quote:
Sinyor Selim ile bir parkta buluşmuştuk. 6 gün evvel kendisini İngiltere'ye davet etmiştim bana zamanında olur da kötü bir durum olursa "Burada hava açtı" kodu ile kendisini yanıma çağırmamı öğütlemişti. Onu arar aramaz "Dayı burada hava açtı" dilimden döküldü. Sadece 24 saat sonra İngiltere'ye gelmişti. Kendisine Luciano Ferro'nun ihanetinden bahsettim. Zamanında yine Sinyor'a karşı yanlış yapmış ancak Sinyor onu affetmişti. Benden 5 gün istedi ve her şeyi ayarlayacağını söyledi.
Bugün 5. gündü, Parkta buluşacaktık. Yanında gelirken ufak bir çocukla beraber geldi. Çocuğun kim olduğu konusunda bilgim yoktu. Çocuk parkta oynamaya başladı ve sinyor benim oturduğum banka gelip selam vererek oturdu. İkimizinde gözleri çocuğa kilitlenmiş bir şekilde konuşmaya başladık. Söze direk "Her şey dilediğin gibi hazır. Hangisini tarih olacak yeğen?" diye başladı. Evet bugün bir tehlike tarih olacaktı.
Yavaş yavaş merdivenlerden aşağı doğru iniyordum. Attığım her adımdaki ses duvarlarda yankılanıyor, duvarlar şimdiden bana şarkı söylüyordu.Quote:
17 Saat Önce
Katy ve Luciano hakkında tüm bildiklerim ve kullanacağım her koz artık elimdeydi. Kusursuz bir plan olmalı ve ben olacaklardan meshul ve uzakta olmalıydım. Elimde bir taş vardı ve her iki tarafı renkli. Bir tarafını Luciano'ya diğer tarafını Katy'e adadım. Taşı havaya fırlattım ve yere düşmesini izledim. Renk bana Katy'i işaret ediyordu.
Bir an aklıma küçükken tozlu sahalarda kan ter içinde top peşinde koştuğum zamanlar geldi. Ne kadar da güzeldi. Şuan tekrar o zamanlarda olmak için ne vermezdim ki?Quote:
14 Saat Önce
Katy her Çarşamba yakınlardaki bir Pizza Resteraunt'ından pizza isterdi. Bir iki defa denk geldim ancak bu o anlık bir istek diye pek umursamadım. Ancak araştırmalarım bana bunun sürekli bir istek olduğunu ve her hafta tekrarlandığını gösterdi. Sinyor'un yardımıyla Katy'nin evinden giden tüm telefonların dökümü ve görüşme kayıtları bilgisayarıma düşüyordu. Ve beklediğim telefon gelmişti. Katy her hafta olduğu gibi Pizzasını istemişti. Tabi bu telefonun karşısında Resteraunt yetkilileri yoktu.
Bana biraz bol gelen bir Pizzacı kıyafetiyle Katy'nin güvenliği üst düzey olan Sitesindeki evine doğru yola çıktım.
Geçmişi yad etmeye devam ediyordum, bu sonsuzluğa inen merdivenlerden yürürken. Küçükken kızlara hava atmak için mahalle arası maçlarda kendimi paralamam aklıma geliyordu. Gol attığım zaman tüm kızların gözdesi olduğum... Düşündükçe tebessüm oluşuyordu yüzümde.Quote:
13 Saat Önce
Katy'nin kapısını çaldım Pizza'yı masanın üstüne bırakmamı söyledi. "Merhaba Katy" diye seslenince benim olduğumu fark etti ve tepkisi biraz sert oldu.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=fgJJTNvkK2M"]Katy[/YOUTUBE]
Binanın giriş kapısı artık karşımdaydı. Ben kapıdan görünür görünmez tüm flaşlar yüzüme doğru patlıyordu...Quote:
Neredeyse 1 saattir Katy'nin dolabının içinde ona laf atmaya çalışıyordum. Tabi o da evde ne varsa dolaba doğru fırlatmaya... Onu çok sevdiğimi haykırıyor, onsuz yapamayacağımı dile getiriyordum. En sonunda sihirli sözlerim onun ruhunu okşamış biraz da olsa yumuşamıştı. Dolabın kapısını açtım ona yaklaştım ve birbirimize sarıldık.
Binanın kapısını açtım. Yere doğru baktım ve elimi yavaşça arkaya doğru götürdüm ve...Quote:
10 Saat Önce
Katy ile geçen harika özlem dolu 2 saat. Onu kendinden geçirmiş ve bana sevgi dolu gözlerle bakan kadın geri gelmişti. Artık işe koyulma zamanıydı. Planımdan Katy'e bahsettim. Luciano tehlikesinden kurtulmanın tek yolu onu ortadan kaldırmaktan geçiyordu.
Binanın kapısını kapattım. Basın ordusu büyük bir hızla bana doğru yaklaşıyordu. Gözlerimin önünde yeşil çimlerdeki 11 değilde tüm Dünya vardı sanki.Quote:
9 Saat Önce
Katy'e tüm planı anlatmıştım artık. Luciano'nun ofisine onun arabasıyla beraber gidecez. Yaptığı teklifi kabul ettiğimizi ve sözleşme şartlarını onaylamak için acil olarak yetkililerin olduğu yere gitmemiz gerektiğini söyleyip onu ofisinden alarak, sessiz bir yerde ondan kurtulacağız. Tehlikeli oyun artık başlıyordu.
Basın Ordusunu yararak Polis ekiplerinin olduğu yöne doğru hareket ediyordum. Her iki tarafımdan da deli gibi sorular uçuşuyor ancak kulağım tüm bunlara ölümüne kepenk kapıyordu.Quote:
6 Saat Önce
Katy ile ofise yetiştik. Katy'e arabasını garaja çekmesini ve Luciano ile beni arabanın içinde orada beklemesini tembih ettim. Hızlı adımlarla Luciano'nun ofisine adım attım.
Haftalar öncesinde Luciano hakkında elde ettiğim bilgiler önem arz ediyordu. Kendisi uzun süredir Porto Rikolu bir mafya ailesi tarafından kıskaç altındaydı. Beni görünce şaşırdı. Uzatmadan lafa gireceğimi ona belirttim. Sinyor'un İngiltere'de olduğunu ve Porto Rikolu mafya üyelerinin kendisine ulaştığını İngilterede kalmamız durumunda hepimizin hayatının tehlikede olduğunu söyledim. Söylediklerime pek inanmamış olsa gerek. Hemen Sinyor'u kendi özel telefonundan aradı. Bu telefon her türlü görüşmede dinleme kaydına almayı engelleyecek özel çip ve jammer sistemiyle dizayn edilmişti. Böylece Sinyorla olan konuşması hiç bir şekilde kayda alınamayacaktı. Sinyor'a durumdan bahsettiğinde teyit edici sözler duydu.
Kendisine yaklaştığım bir Polis amiri "Bizimle şubeye gelmeniz gerekiyor" dedi. Ekip otosuna bindim. Flaşlar hala gecenin karanlığını aydınlatmaya yetiyordu.Quote:
5 Saat Önce
Luciano "şimdi ne olacak?" diye sordu. Ona, onunla İspanya'ya gitmeyi kabul ettiğimi ve Atletico Madrid'in teklifini kabul ettiğimi söyledim. Ancak transferde suç işlememek adına ikimizin bu işi bağımsız gerçekleştirmesi gerekiyordu. Sonuçta o artık benim menajerim değildi. Onun için her şey tamamdı ancak ! Katy sorunundan bahsettim. "Ne yapacağız?" diye sordu.
Sonunda şubeye yetiştik. Hızlı adımlarla içeriye doğru hareket ederken, karanlık olsa da gökyüzüne son defa baktım.Quote:
4 Saat Önce
Luciano'ya tüm planı anlatmıştım. İngiltere'den nasıl kaçacağımızı, Sözleşmemi nasıl fesh edeceğimi, İspanya'da nasıl bir düzen oluşturacağımızı vs. Artık İngiltere'de kalamazdım. Çünkü Katy'nin ortadan kaldırılışı buradaki bir diğer kıskacım olacaktı.
Luciano'ya Katy'nin şuan arabada olduğunu söyledim, Şaşırdı. Ona, Katy'i kimsenin olmadığı bir yere götürüp yok etme fikrini söylediğimde eski bir Mafya üyesi için bunun hiç de zor bir şey olmayacağını gözlerinden okumak zor olmuyordu. Ancak bir problem vardı.
"Hoşgeldiniz Emir Bey, Nasılsınız?" diye başlayan soruların ardı arkası kesilmiyor, Şube içinde soru yağmuruna tutuluyordum. Kararlı, emin ve verdiğim cevaplarda tutarlı olmak zorundaydım. Çünkü ben bu güne ve bu ana iyi hazırlanmış, iyi çalışmıştım.Quote:
3 Saat Önce
Luciano'nun ofisi üstün güvenlik kontrol noktalarına sahipti. Eğer Katy ortadan kaldırılacaksa ardımızda hiç bir iz bırakmamız gerektiğini Luciano'ya anlattım. Son 1-2 Saat içindeki tüm güvenlik kamerası kayıtlarını sildi. Bunları silmek için onun parmak izinden, göz şifresine kadar bir çok şifre önlemi bulunuyordu. Ayrıca önümüzdeki 2 saat boyunca güvenlik kameralarının aktif olamamsı yönünde komut bildirimi sağlamıştı. Böylelikle biz garajdan çıktığımız bile o kameralar devrede olmayacaktı.
"Demek sizin bu ölümler hakkında bilginiz yok?" bana gelen son soruydu ve cevabı diğer cevaplar gibi "Hayır"dı. İfademi aldıktan sonra beni serbest bıraktılar.Quote:
2 Saat Önce
Güvenlik kameralarını hallettikten sonra son bir işimiz kalmıştı. Luciano'dan bir kalem bir de kağıt çıkarmasını istedim. Katy'nin ortadan kaldırılması ve bizim İspanya'ya kaçmamızı mevcut olaylardan bağımsız hale getirecek bir yazı. Luciano kağıda Porto Rikolu bir mafya grubu tarafından ölüm tehdidi aldığını, hayatının tehlikede olduğunu ve İngiltere'den bu yüzden ayrılmak istediğini beyan eden bir yazı yazdı ve çekmecesine koydu.
Artık aşağıya inmek ve Katy probleminden kurtulamak için hiç bir sorunumuz kalmamıştı. Hızlı adımlarla yangın çıkışından garaja doğru indik ancak bir an telefonumu ofiste unuttuğumu hatırladım. Hızlı bir şekilde buradan uzaklaşmamız gerekiyordu çünkü kameraların tekrar devreye girmesine az bir süre kalmıştı. Luciano'ya arabaya doğru, Katy'nin yanına gitmesini benim de telefonumu alıp hemen geleceğimi söyledim. Ofise gidip telefonumu aldım ve garaja indim.
Şubeden ayrıldıktan sonra karanlık bir sokakta yalnız başıma yürüyordum. Çok büyük bir dertten kurtulmuştum. Doğru veya yanlış işin bu kısmına girmiyordum bile çünkü yanlış bir hayata sürüklenen doğru bir insanın sonu yine yanlışlara tutunmak oluyordu.Quote:
O AN!
Garaja indiğimde araba karşımda duruyordu. Arabanın içinde Katy ve Lucinao. Belkide hayatım boyunca unutamayacağım, az sonra alevler arasında kalacak iki çift göz son kez bana bakıyordu. Sinyor'un bana sağladığı yardımlardan biriydi bu. Katy'nin arabasına uzaktan kumandalı patlayıcı koymak.
Elim cebimdeki pime gitti. O an Luciano durumu çakıp anladı mı ne? Bir anlık hareketle kapıyı açmaya çalışırken düğmeye bastım. Bir kaç saat sonra yüzümde patlayacak olan flaşlardan önce alevlerin kıvılcımları gözlerimin önündeydi.
Bu hayatı tercih etmiş ve bu hayattan vazgeçmeyi göze almıyordum. Büyük sırrımı bilen bir kişi kalmıştı. Sonuçta iki kişinin bildiği sır olamazdı ve bir gün tekrar önüme set olacaktı.
http://4.bp.blogspot.com/-U-0wrGBFNM...yurtsuzluk.jpg
Artık sadece bir hedef ve bir engel...
Unutmamak gerekir, büyük mücadeleler büyük kurbanlar gerektirir.
Sezon Finali, Devam Edecek...
Bu yaptıklarımızdan sonra futbolu bırakalım bence kiralık katil olarak daha çok iş yaparız :D
Süper bir senaryo olmuş.Çok heyecanlıydı:)
Sırrı bilen bir kişi kaldı ama Sinyor yamuk yapacak adam değildir.O değilde ikisinden birlikte kurtulmak daha iyi olmuş.10 numero 5 yıldız.
Sinyor tokatlamaz bizi inşallah :zuhaha
Yorumlar için teşekkürler.
Abi çok iyi olmuş. Hikaye 10 numara ya. Artık önümüze bakalım biraz. Prangalardan kurtulduk sonunda :)
Abi bence Sinyor ölmesin ya tek yardımcımız o :D çok güzel olmuş abi devamı ne zaman gelir :D
Abi döktürmüşsün yine diğer güncellemede fazla bekletme bizi :D
Bu Katy İngiliz miydi İbrahim? İngiliz aksanıyla konuşmuyor da... Üstelik İspanyolcası da bayağı iyi, gayet güzel küfrediyor. :D
Yeni sezonu merakla bekliyoruz İbrahim. Turksportal tarihinin en sürükleyici ve yaratıcı kariyerini yapıyorsun, helal sana.
Teşekkürler efenim.
Hikaye 10 numara yeni gördüm :)
Futbolu bırak hocam seri katil olarak namın daha çok yürür.Bu herif kendisine faul yapan adamlara da aynısını yapar kesin :D
belki de 1 senedir yorum dahi yazmıyordum buraya ama hikayen bu denli güzelleşince dayanamadım, eline sağlık gerçekten. sadece değişik değil aynı zamanda çok kaliteli bir yazı dizisi oluyor. umarım daha çok vaktin olur da bizi biraz daha beslersin :)
Aboovv neler olmuş neler! benzema35 doğru demiş :D ya da çift kimlik mi takılacağız? Sabahları futbolcu, akşamları kiralık katil
Yorumlar için teşekkürler 2. Sezon için biraz bilgi vermek gerekirse çoğu aksiyonun saha içinde olacağı bir sezon olacak.
İlk başlarda Goal filminden etkilendiğin apaçık belliydi ancak ondan sonra bir Jason Statham edasıyla milleti katlettin :n:
Abi gerçekten çok yaratıcı ve iyi bir kariyer yapıyorsun valla,bizde zevkle takip ediyoruz.
Sezon finali çok güzeldi, severek izliyoruz :D
Harika bir kurgu. Başarılarının devamını dilerim çok beğendim. Ellerine sağlık.
Sezon finali harikaydı. Bu dizi hiç bitmesin pardon kariyer. :)
Yalnız sana bir tavsiyem var İbrahim. Sinyor'u da ortadan kaldır. Yoksa ileride yine başın ağrıyacak. Sonuçta insanlar çiğ süt emmiş. Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin. :)
Yorumlar için teşekkürler. 2. sezonun ilk bolumu tahminimce hafta sonu yayınlanır. Fragman da 1-2 gün içinde.