Biraz mütevazi ol la evianı eleyeezsek ne işimiz var avrupada ne demek ? umarım basın toplantılarında buna benzer demeçler vermyosundur (:
Biraz mütevazi ol la evianı eleyeezsek ne işimiz var avrupada ne demek ? umarım basın toplantılarında buna benzer demeçler vermyosundur (:
1. Hafta
Yeni transferlerimiz önderliğinde ezici bir oyunla 3 puanı alıyoruz .
Rakibimizi küçümsememek gerektiğini bu maçla birlikte anlamış olduk ,
Zaten ilk defa Avrupa'ya ayak basmışız sen kimsin ki, rakibini küçümsüyorsun :0:
Neyse bunun daha deplasmanı var hesabımız daha bitmedi !
Transferlerin İspanyol ağırlıklı olması güzel olmuş , çokta makul fiyata almışsın , transferlerin yararlı olduğu Ligin başlangıcından çok rahat anlaşılıyor :)
Edit : Evian buradan dönmez :(
2-3 Haftalar
Lige çok iyi başladık iyi oynuyoruz ve bunun yanında savunmamızı da güçlendirdik .
http://i.imgur.com/GFPjy2B.jpg
Spoiler: İstatistikler
http://i.imgur.com/r8MkLSO.jpg
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Maçın başından sonuna kadar saldırdık ama adamlar pozisyon bile vermeden kazandı , Avrupa defterini bu sezon erkenden kapatıyoruz .
Sağlık olsun. :)
Yazık olmuş Evian maçları. Umarım bu sezon ligde göstereceğin başarı ile telrafi edersin bu ligi.
Boşver bu ligde ilk 4'e girmek AL'de ilerlemekden çok daha değerli , Lige efsane girmişsin :)
Lig süper gidiyor aynen devam:)
Keko'dan iyi para kazanmışsın..
Ligi bitirdiğin konum gerçekten harika, Valencia'yı yensen 4. olup ŞL macerası yaşatacaktın bizlere neyse :)
AL'de gruplara kalmak lazım..
Transferleri çok detaylı incelemedim ama itibarımıza göre iyi transferler, daha iyileri gelmez zaten :)
Aynen yapacak bir şey yok :)
Elimizden birşey gelmedi iyi oynadılar elendik , artık ligde iyi bir pozisyon için uğraşacağız .
Orası da öyle abi , AL'de zaten şimdiden fazla geldi ligde ilk 4'e girersek ŞL' falan süper olur ya , şuan iyi gidiyoruz da daha güçlü bir takımla karşılaşmadık :)
Durmak yok yola devam :D
Keko' dedin adama ama bak kulübüne sağlam para kazandırdı :)
Transferleri genellikle bütçemize uygun ve gelebilecek oyunculardan seçtik daha iyileri ya gelmiyor yada uçuk paralar istiyor şimdilik iyi oynuyor takım , bu arada AL'den elendik :D
4-5 Haftalar
Lige iyi giriş yaptın. 5 maçta 13 puan ispanya liginde gayet güzel.
Ben demiştim demek istemiyorum ama futbol bu şımarıklığa yer yok rakibi küçümsemeden çıkacaksın o sahaya (: basın toplantılarında da kendi takımını gazlayacak sözler söylemeye bak. Maç öncesi değil de maç sonu koy postanı rakiplere (:
'' Recrotivo 4 golle geri döndü '' adamlar gol attığına inanılmaz pişman olmuşlar :)
Lige iyi baslamamiza ragmen Evian maclari olmamis. Daha Avrupa'da ilk seneden agir konusmamak gerekiyormus :D Neyse seneye insallah daha guclu bir sekilde gideriz artik Avrupa'ya :)
İyi başladık lige ama daha güçlü rakiplerle oynamadık ,onlarla oynayana kadar topladığımız kadar puan toplamamız lazım .
Ama demiştin usta :D Dediğinde çıktı küçümsedik verdiler cevabını , posta işini de öyle yapıcam artık yendiğimiz zaman konuşacağız :)
Abi çok fena maçtı ya , maç gidiyor derken coştu bizimkiler :)
Evian biraz da tecrübesizliğimize geldi , birde ligin başı olduğundan yeni oyuncular falan hazırlığımızı yapamadık artık seneye bakacağız Avrupa'ya :)
Valencia ve Sporting maçları iyi olmamış. Bir toparlamak lazım bundan sonraki maçlarda.
Sonuçlar gayet normal Sporting dahil :)
ben yokken ilerlemişsin baya:)Sporting'de puan kaybetsek de bence ligdeki konumumuz gayet güzel Avrupa'da evian'a elenmemiz olmadı be hocam:D
Sarabia Transferi iyi hamle, gelişimi nasıl ? Lige iyi başlamışız, tebrikler :)
Üstat gayet iyi gidiyorsun. Lige bu sezon gayet güzel sonuçlarla başlamışsın... Avrupa kupaları için yeterli sonuçları alıyorsun. Büyüklerden birde puan koparabilirsen tadundan yinmes... :)
Maçlar iyi . Ligdeki posizyon çok iyi:)
Güzel gidiyoruz.
Gidisat iyi, Sporting'i yenebilirdik
Dıazın dediklerine bakma anca konuşur iyi gidiyorsun. :D