onların sayılarını yazsak???
Printable View
onların sayılarını yazsak???
nasıl yani? ne sayısı :D
yaw beyler beni eklesenize :D [email protected]
ekledim ben..
Senin için kuşların dilini bir bir saydım.
Ey bilgiden yoksun kişi anla bunları.
Aşıklar arasında özgür olanlar bu kuşlardır.
O kuşlardır, ölüm anından önce kafesten kurtulmuşlardır
Her birinin başka bir şekli ve tasviri vardır.
Simurgdan önce iksiri,
Ancak tüm kuşların dilini bilen kiş yapabilir...
Burdan birşey çıkarabilen var mı?? :)
ne bu?
kahin mni?
emre abi eklesene beni sende footballmanager1903@
hotmail.com
Ekledim Görkem.
abi biri köpeği tam olarak açıklasın kafayı yicem
26 nın cevabı 30
"daisy" olacak onun cevabı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
27 yi de bulun bari :D
www.gyzem.com/daisy.php yazacan..
27 yi biliyon mu saruman?
yüzkırkbeşkatrilyarüçyüzyetmişikitrilyaryediyüzoni kikatrilyonikiyüzotuzbirtrilyonbeşyüzyirmiüçmilyar sekizyüzelliikimilyonyediyüzseksendokuzbinyüzyirmi üç
yüzseksenyedikatrilyaraltıyüzkırkbeştrilyarüçyüzye tmişikikatrilyonyüzelliüçtrilyonyüzyirmisekizmilya rdokuzyüzkırküçmilyondokuzyüzseksenikibinüçyüzkırk sekiz
yüzyirmialtıkatrilyaryüzdoksanikitrilyarkırkbeşkat rilyonüçyüzyetmişikitrilyondörtyüzotuzaltımilyaron sekizmilyonikiyüzondokuzbinyüzyirmidokuz
yüzdoksanikikatrilyaryediyüzotuzaltıtrilyarbeşyüzo ndokuzkatrilyonikiyüzkırkbeştrilyonüçyüzyetmişikim ilyaraltıyüzotuzsekizmilyonikiyüzdoksanikibindokuz yüzyirmiiki
yüzdoksanikikatrilyaryediyüzotuzaltıtrilyarbeşyüzo ndokuzkatrilyonikiyüzatmışüçtrilyonsekizyüzkırkbeş milyarüçyüzyetmişikimilyonikiyüzdoksanikibindokuzy üzdoksandört
yüzdoksanikikatrilyaryediyüzotuzaltıtrilyarbeşyüzo ndokuzkatrilyonikiyüzatmışüçtrilyonsekizyüzyirmido kuzmilyarikiyüzkırkbeşmilyonüçyüzyetmişikibinikiyü zyirmidört
yüzelliikikatrilyaryediyüzotuzdokuztrilyardörtyüza tmışbirkatrilyondokuzyüzdoksandokuztrilyonikiyüzye tmişaltımilyarüçyüzelliikimilyonikiyüzkırkbeşbinüç yüzyetmişiki
bunun cevabını:D
sen bulduklarını yazsana:D
evet dediğim doğruymuş sayılar değişiyormuş artık kendi başımızın çağresine bakacaz
41344
25954
42712
nott defterine rakam olarak yaz diyorlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
üffff sinir oldum hepsini tek tek nasıl yazim ya
ben yazdım..
bende yazdım ama burdan bişey çıkaramadım :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yok ya bir şey çıkmadı üfffff kim koydu bu siteyi buraya yaws :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sen çözdünmü ya hugo kardeş adını bilmiyom kusura bakma msn varmı ya böyle olmuyor
buldummm 46740 mış benimki istersen yardım edebilirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
28. soruyu çözen varmı ya plazada 2 ve 3. soruları buldum 1 kaldı
Allallaaa!! siteye yazı yazamıyorum ben.Neden böyle oldu.Herşey tamam ama yazı yazacağım yere basıyorum.Bir etki yapmıyor.
ya bu 27 nin cevabı ney?Kasosta gizli düzen....
yüzotuzsekizkatrilyarsekizyüzellibeştrilyaryediyüz onikikatrilyonikiyüzotuzbirtrilyonbeşyüzyirmiüçmil yarsekizyüzelliikimilyonyediyüzseksendokuzbinyüzyi rmiüç
yüzseksenyedikatrilyaraltıyüzotuzsekiztrilyarsekiz yüzellibeşkatrilyonyüzelliüçtrilyonyüzyirmisekizmi lyardokuzyüzkırküçmilyondokuzyüzseksenikibinüçyüzk ırksekiz
yüzyirmialtıkatrilyaryüzdoksanikitrilyarotuzsekizk atrilyonsekizyüzellibeştrilyondörtyüzotuzaltımilya ronsekizmilyonikiyüzondokuzbinyüzyirmidokuz
yüzdoksanikikatrilyaryediyüzotuzaltıtrilyarbeşyüzo ndokuzkatrilyonikiyüzotuzsekiztrilyonsekizyüzellib eşmilyaraltıyüzotuzsekizmilyonikiyüzdoksanikibindo kuzyüzyirmiiki
yüzdoksanikikatrilyaryediyüzotuzaltıtrilyarbeşyüzo ndokuzkatrilyonikiyüzatmışüçtrilyonsekizyüzotuzsek izmilyarsekizyüzellibeşmilyonikiyüzdoksanikibindok uzyüzdoksandört
yüzdoksanikikatrilyaryediyüzotuzaltıtrilyarbeşyüzo ndokuzkatrilyonikiyüzatmışüçtrilyonsekizyüzyirmido kuzmilyarikiyüzotuzsekizmilyonsekizyüzellibeşbinik iyüzyirmidört
yüzelliikikatrilyaryediyüzotuzdokuztrilyardörtyüza tmışbirkatrilyondokuzyüzdoksandokuztrilyonikiyüzye tmişaltımilyarüçyüzelliikimilyonikiyüzotuzsekizbin sekizyüzellibeş
Ohh bee..Çok sağol kardeş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
28'i biliyormusun.91. kat olayı?
Geldim.
Kombine araştırma sorusu
$a=(Commodore-64 bilgisayarlarda SYS komutu yanına yazıldığında ve bilgisayarı kapatıp açan adres no.)
$b=("Herkes, yaşama, maddi ve manevi varlığını koruma ve geliştirme hakkına sahiptir." madde numarası.)
$c=(Eurovision'da "bana bana" adlı şarkıyla kazandığımız sıralamamız.)
cevap: PHP'de şu komutun çıktısıdır:
echo base64_encode("$a/$b/$c").