ama çaktırmıyor
Printable View
ama çaktırmıyor
Fenerbahçeli bir arkadaş galiba:D Pek tanımıyorum.
İyi birisine benziyor..
Üç kağıtçı , ciddi olamayan , kız tavlayamayan , mAyg. olan ve en önemlisi CIVIK :D.
Ağustos ayında Ağustos'a kadar tatile giden , ;;) smilesini hayli kullanan , kardeşini tekme tokat pataklayan , Avcılar'da oturan , arka sokağa bile gitmesine izin verilmeyen :zuhaha bir kardeşimiz.. :D.
Ayg.22:7.092 mesajı varmış. İyi bir arkadaşa benziyor. Ama sizi anlatıyoruz bölümünde sopalık diyorlar? :)
ultraaslanerdem:Galatasaray'lı ayrıca Samsun'lu. ;;)
ruh ikizim:D
guş olacaktı uykusuna yenik düştü:D
bu arada biz aygünle konuyu aynı anda açtık 11.59 da serkan abi konuyu üstümüze kilitledi msj larımızı sildi kendi yazdı:D:D:D
Erkendende kalktık zati...(8.00) Olsun guş olmaya inatçıyım ama nabalım düzenli uyku hayatımı ele geçirmiş :D Neyse bu günler biraz fazla uyuyup güç toplip guş olucam :)
Sitede ilk arkadaş edindiğim kişi ayrıca kendisinin dediği gibi ruh ikiziyiz :D
Yav şu mesajlar da bi kere karışmasın kardeş :D
Elem kelem birisi:zuhaha İyi birine benziyor...
Artiz,bana laf atan biri.:)
Hala gidicek :D.
Normalde bu nicki almicaktım ama o arada kuzenim bana Selam Kelam diye bir mail atmıştı ordan elem_kelem yaptım bende:D (ilham geldi nabım) :D
Neyse devam önce ruh ikizimle kavga edip sonra bi anda barıştı. Ne olduğunu anlamadım bile..
Hakikaten siz nasıl barıştınız yav:D
Allah'ım nasıl biriyim ben ya hep bana mı gelir karışıklıklar aynı dakikada 3 mesaj:D :( :D
Yav siz de herşeyi kavga olarak görüyorsunuz yav:)
Ne Kavgası leyn dağıtırım burayı:D:D:D:D
elem-kerem i daha yeni aramıza katıldı, ama iyi birine benziyo kerata . ama 2006 da üye olmuş:D
Sevdüğüm tiplerden biri, Türkçe katili Ömer:zuhaha
Durmadan skin yapıyor:DKısaca femeyirmialtı:)
26 saat fm oynuyo galiba :D:D
Ohoo tam GS li gelmiş valla :)
Gsli,barış akarsu nun ölümüne herkes gibi o da üzülmüş
Nicke bakınca kaydiri kuppak Cemile şarkısı aklıma geliyor. İlk kez gördüğüm bir arkadaş.
Kafasını uzun eşşek oynarken kırabilme yeteneğine sahip bir arkadaş:D:zuhaha.
Beşiktaş ve Bobo düşmanı bir arkadaş:(:):(
Galatasaray'lı,turnuvada tanıştığım,FM'de Milito ve Aimar'ı iyi kullanabilen bir arkadaş
koca kafalar hayranı:P:D