Hiçbir gruba giremeden Avustralya'yı bitiriyorum. Sadece McDonald eksik. Onun için de takas yapacak fazlalığım yok.
Printable View
Hiçbir gruba giremeden Avustralya'yı bitiriyorum. Sadece McDonald eksik. Onun için de takas yapacak fazlalığım yok.
şu anda elimde fazladan Lugano(Uruguay), Milijas(Sırbistan), Rommedahl(Danimarka), Gattuso(İtalya), Carvalho(Portekiz)var...
Bir grup buldum, katıldım. Katılınca da yeni paket geldi. Onun sayesinde takaslarla falan hem Avustralya hem de Japonya'yı tamamladım.
Nakamura arıyorum :D.
%70'leri geçtik,
Uruguay, Fransa, Arjantin, Nijerya, Slovenya, Almanya, Avustralya, Sırbistan, Japonya, Kamerun, İtalya, Slovakya, Fildişi Sahilleri, İspanya
Bitmiş durumda,
Arjantin, İngiltere, Almanya, Honduras, Sırbistan ve Güney Afrika'yı bitirdim bende. Swap'te gerekli bir oyuncu için 5 oyuncu öneriyorum en geç 1 saat içerisinde kesin bi eşleşme oluyor. Bu şekilde bugün 2 takım bitirdim (= %50'yim bende.
Japonya , Portekiz ve Slovenya bitti %46dayım .İspanya veya Almanya'dan fazla çıkartması olan var mı :D.
Elimde kıyamet gibi resim var ama takas olmuyor. Günler geçti. :n:
Uruguay, Japonya, Avustralya bitti. İngiltere ve ABD'de 5'er eksik var. Slovakya'dan Petras fazlalık sadece.
Elimdeki kartlar...
http://i48.tinypic.com/hw0c9l.png
%46 tamamlayabildim bende Fransa,Japonya ve Sırbistan'ı tamamladım..Arjantin ve Yunanistan içinde son 3 adam kaldı..Arjantin'den Demichelis,Higuain ve Romero aranıyor..Yunanistan'da ise Samaras,Tzorvas,Krygiakos aranıyor..
%48 oldu 8 tane adam da duruyor takas için :)
Aygün burdaysan siteye girde takas yapalım :D
Burdayım abi giriyorum :)
Tamam Aygün hadi
Swap Stack'e koyduktan swap area'dan istediğiniz oyunculara karşılık 1e1 teklif yaptınız mı?
Eğer sadece stack'te kalırsa uzun sürer takas işlemi.
Mustafa(Beeetle) ile bütün kartlarımı takas ettim sağolsun %50 olabildim :D Mustafa şu deposununda takımlarını tamamlayabilse 1 paket daha gelcek :D
R. Song, Nam Chol, Zokora, Salcido, Karagounis
fazla kartlarım. İhtiyacı olanla takaslayalım.
Bende kart kalmadı valla Karagounis harici hiç biri yok kart olsa yapardım takas :D :n:
Karagounis - Karagounis yapalım. Maksat gönüller bir olsun.
Yok öyle demek istemedim o saydıklarından Karagounis dergide var diğerleri yok demek istedim..Kartım 0..Sen Musti ile takas yap 63 kartı var çocugun :D :D listesi var seç beğen yap takasını :D
Aynı grupta olmadığımız için takas zor olacaktır.
58 fazla sticker kaldı (=
Bizim gruptakiler Adam seçin, gönlünüzden ne koparsa verin bana farketmez (=
khune, pienaar afrika
markez, gio dos santos, blanco, meksika
lugano uruguay
henry, diarra
taiwo, apam, enyeama nijerya
dong jin, chung yongx2, do heonx2 s.kore
patsatz, papadapoulos, karagounisx2
howard, donovan abd
yebdax3, cezayir
sisic, pecnik, slovenya
schwarzer, neill,culina, bresciano, avustralya
stojkovic, milijas,, zigic, kolarovx2, , stankovic sırbistan
stekelenburg, robben, van der wiel
rommedahl, gronkjaerx2 danimarka
nakazawa, hasebe japonya
webo, kamerun
pirlo, italya
villar, bonet, cardozo paraguay
boyens, vicelich, brown zellanda
yun nam, song chol, myong guk ,kwang chon k. kore
yaya youre, demel
bosingwa, liedson, tiago portekiz
sennax2 ispanya
thomas honduras
gonzalez fuentes şili
Bizim gruptada aynı grupta oldun mu takas olmuyor. :zuhahaQuote:
Aynı grupta olmadığımız için takas zor olacaktır.
Senin olduğun ve normal işleyen bir yer var mı la Disco.
:n: :n: Mustafa doğru dedi ha Trabzonspor olanı :D