3 olduuuu. Çok rahatt :)
Printable View
3 olduuuu. Çok rahatt :)
PSG akıllı olursa 4 yapar demiştim ancak cesurca harcadılar pozisyonları.Rami attı 2-1.Ama yinede PSG kendi evinde bence rahat alır.
İbrahimovic kırmızı yedi.Gereksiz yere gördü.2-3 maç alır ve bence diğer tur maçlarınıda kaçırabilir.
Zlatan'ı yediler.Kırmızı kartlık değildi.
İkinci maçta İbra'nın yerine birini koymasalar bile Valencia bu turu geçemez. Adamlarda hiç ışık yok.
Ancelotti'nin bence galibiyetin %90ûna direk etki etti. Juventus'ta Çeyrek Finalde diyebiliriz. Juventus'un durumuna gerçekten helal olsun. Şike olaylarını pek yakından takip etmedim ama adamlar bizi düşürün dediler. Bu dönemden müthiş döndüler. Ligi götürüyorlar, Şampiyonlar Liginde geldikleri durum ortada.
Çok güzel bir galibiyet oldu. Skor yanıltmasın, arada dağlar kadar fark var Valencia ile. Baya pozisyon harcadık 2.yarıda. İbo'da haksız yere atıldı.
REAL MADRİD
Diego Lopez, Varane, Ramos, Coentrao, Arbeloa, Khedira, Mesut Özil, Xabi Alonso, Di Maria, Ronaldo, Benzema
MANCHESTER UNITED
De Gea, Rafael, Evra, Jones, Ferdinand, J.Evans, Carrick, Kagawa, Rooney, Welbeck, Van Persi
Shakthar
Pyatov, Rat, Chygrynskiy, Rakitsky, Hübschman, Fernandinho, Alex Teixeira, Srna, Mkhitaryan, Luiz Adriano, Taison
Dortmund
Weidenfeller, Hummels, Felipe Santana, Pisczek, Schmelzer, Kehl, Bender, Götze, Reus, Blaszczykowski, Lewandowski
şu papayanında muhteşem yüzyılında işkence çektiriyorsun bize star
Maci Star mi veriyor arkadaslar ?
Hayır D-Smart :)
Maalesef D-Smart veriyor. Dünkü gibi NTV verseydi çok güzel olurdu.
Ben maci uyduda tandberg servic diye bir kanaldan seyrediyorum arkadaslar. afgan kanalý sanirim. Real madrid fena degil ama iþleri çok zor görünüyor.
Derken Ronaldo santrafor golü atti
Ronaldo' nun golünü kaydedin, kendini forvet sananlara, forvet olmak isteyen tüm gençlere tekrar tekrar izlettirin. Kafa golünün tarifini yaptı adam. Ronaldo' yu çok sık övmem ama buna yapacak hiçbir şey yok.
Müthiş gol attı Ronaldı
Tam bir Hakan Şükür golü :n: Havada asılı kalmalar falan.
Dizleri evranın boyuna gelmiş pozisyonda ve maçı izlemek isteyenler az tv den izleyebilir eğer izleyemiyorsanız mesaj atmanız yeter :)
o pozisyonda Evra sıçrasa en azından vücut temasını sağlasa Ronaldo öyle rahat vuramazdı. Ama hakkını vermek lazım güzel yükselmiş..
İp var beyler.
Diğer maçta da skor 1-1
Lewandowskinin golü
http://footballfunnys.lockerdome.com/articles/106346758
Srna'nın Golü ise
http://footballfunnys.lockerdome.com/articles/106346084
Kaleci çok köşeye gitmeyen ortaya giden topu yemiş
Ronaldo golde bomboş kaldı ama iyi yere vurdu. Man Utd daha etkili oynar diye düşünüyordum fakat ayağında topu Madrid tuttu. Her iki takımın da gol pozisyonları aynı sayıda. Özellikle Welbeck'in pozisyonu gole çok yakındı. Zevkli bir maç oluyor :)
Varane kesinlikle faul yaptı.Kırmızı kart gerektiren bir pozisyondu ama hakem vermedi.
Varane yine çok iyi.
Dea Gea'da hayatının topunu oynuyor normalde bu kadar iyi değil :D galıba real madrıd kalecı alıcak ıddaalarını duyuncamı bole oldu :D
Efsane oyunda,
Giggs girdi Kagawa çıktı.
Onlar nasıl kaçar ya :D
De Gea' yı uzun zamandır hiç bu kadar iyi görmemiştim.
Bu hakemi hakem diye kim atadı çok merak ediyorum.Bildiğin Real Madrid taraftarını koymuşlar :n:
Sahada RvP kadar ne yaptığını bilen -Ronaldo da dahil- başka oyuncu yoktu bugün... Yaptığı her hareket olumlu ve sonuca yönelik.. Gittiği her takımı bir üst klasa çıkarabilecek birisi gerçekten..
Bugün de çok şanssızdı, gol bekliyordum ama olmadı..
Shaktar oyununu izledim.Taktik futbol oynuyorlar kontralar cıkmaya deniyorlar.Tam bir taktik takımı kurmuş Lucescu.Bugun yedikleri 2 gol tamamen şansızlık.Heleki 2 gol.Tamamen şansızlık.İlk gollerini görmedim 2 gol cok kaliteydi.
İlk yarı Dortmund cok iyi analiz etrmiş Lucescu.İkinci yarı Kuduz aşısı misali yaptı.Mikrobu kendi mikrobuyla öldür.Shaktar ikinci yarı bol pas yapmaya başladı.Top 2 yarını genelinde onların elinde kaldı.2 tane net poziyon verdiler 1 atamadı Dortmund ikinci maç almanyada hiç belli olmaz.
Dortmund İlk Yarı Cok iyiydi.
İkinci yarı Shaktar biraz daha iyiydi.
Ayrıca top rakipteyken Dortmund 3 oyuncunun her defasında basması kötü bir savunma örneği olmuş cok iyi pas yapsa orta sahayı rahat geçerler.Genelde yapamadı maç içinde Shaktar.
varane muthis defans ya. madrid salladi ama yikamadi resmen tek kale oynadi manu bi 5-10 dakka rahat cikamamisti yari sahasindan :D 2.ci maclarda madrid eler shaktar eler.
Enfes gol attı Ronaldo , tabii rahat vurdurmamak gerekirdi o kadar.
Shaktar'ın ilk golü de 2. golü de çok güzeldi.
Varane ise çok sağlam defans, çok beğeniyorum kendisini
Manu deplasmanda alabileceği en iyi skoru aldı. En büyük avantajı ikinci maçta 0-0'ın Manu'ya yaraması. Böylece Sir oyun anlayışından ödün vermeyecektir. Rakip ayrıt etmeden bu sezon Manu daha çok kontraya yatkın oynadığı için diyorum. İkinci maçta Ronaldo'ya büyük iş düşecek. Real ilk maçı bir şekilde kazansaydı mutlak favori görürdüm ikinci maç öncesi ama 1-1'lik skorla Manu daha avantajlı konumda.
İbrahimovic'in kırmızı kartı bence yanlış karar olmuş. Kırmızı kartlık bir şey yok orda.
http://img455.yukle.tc/images/1833Screenshot_8.png
Bu Hafta Oynanacak Maçlar