Tamamdır hocam ona göre yapıyoruz çalışmalarımızı :)
20. HAFTA
Printable View
Tamamdır hocam ona göre yapıyoruz çalışmalarımızı :)
20. HAFTA
hocam giray kaçarı avrupa maçlarında sakın oynatma rezil rüsva olursun kendi oyunumdan biliyorum tecrübeyle sabit :)
21. HAFTA
Ne zaman bikaç yedekle çıksak takımda dikkat eksikliği görüyorum... Gol atmadada çok zorlanıyoruz Guidetti topların % 70 ini boşa harcıyor..
Fenerbahçe nasıl bir savunma yapıyor öyle sadece 9 gol yemişler..
Artık 3.lükte bir şekilde tutunmalısın...
23. HAFTA
Sonraki hafta maçımız Fenerbahçeyle... :)
Sonraki hafta Fenerbahçe Lig mi ? kuoa mı ?
24. HAFTA
Bütün bi maç pozisyon bulan takım bizdik bu kadar baskılı oynadıgımız bu kadar şut buldugumuz maç yok ama yinede galip gelemiyoruz sezon sonu yıldız bi forvet almam gerekiyor...
Bu oyunun karşılığı bu olmamalıydı..Yazık olmuş...
Ligde rahat bırak feneride kupada zaten bizi yenmeyeni dövüyorlar :)
Dostum ikisiylede ilgilendim Erick Torres için ödeyemeyeceğimiz miktarda bi para istediler , Carlos Fierroyu ise bedavaya alıyoduk sözleşmemizi önerdik fakat Fierro takımıyla yeni sözleşme imzaladı :(
Hemen ilgileniyorum geçen sene pek sevmemiştim bu adamı ama bakalım bu sene nasıl olmuş profili gayet güzel gözüküyor.
25. HAFTA
Yine iyi oynadığımız bir maçtan kötü bi sonuçla ayrılıyoruz şanssız bir penaltı şanssız yenilgi...
Türkiye Kupası Yarı Final Birinci Ayak
Son dakika yine gol yedik çok sinir bozucu :(
Adam ya bu Meireles :D
Fener'e karşı şansın tutmuyor resmen...
Bırak ya adamın ligde golü yoktu geldi o tek golüde bize attı yok böyle bi şans :D
Aynen kardeşim maç tek farklı gidiyosa korkuyorum resmen Feneri yada onun gibi takımları yenmek için en az 2 tane atmak gerekiyor yoksa ne yapıp ne edip maç motoru onlara golü attırıyor :icon_frown:
Yen artık şu feneri ya
27. HAFTA
Form sıkıntısı çekiyoruz moraller düştü ateşleyici bi konuşma yaptım bakalım nasıl bi etkisi olacak..
Urfa az daha gene puan alıyormuş senden :) neyse 3. lük gene garanti olmuş
Alıyodu valla zorlanıyoruz şu aralar gol atmakta :o
28. HAFTA
Türkiye kupasında 2. maç zor olacak gibi keşke daha vantajlı bir skor alabilseydin
Son dakikada yedik golü :(
29. HAFTA
Türkiye kupası çok zora girmiş son gol kötü olmuş umarım orda geçersin.
Ligi 3. bitirmek iyidir. Seneye Galatasaray'la Fener arasına kara kedi gibi girdin mi tamamdır : )
30. HAFTA
Türkiye Kupası Yarı Final İkinci Ayak
Ve ve ve ve Gençlerbirliği Finalde :)
oh beee çok şükür yenmişin Feneri tebrikler hocam