Yetenekli üyelerimiz varsa bende gelip bizzat maçı izleyeceğim, bir bakmışsınız bir halı saha maçıyla Serkan Balcı gibi keşfedilmişsniz :) (:/:) :rolleyes: :cool:
Printable View
Yetenekli üyelerimiz varsa bende gelip bizzat maçı izleyeceğim, bir bakmışsınız bir halı saha maçıyla Serkan Balcı gibi keşfedilmişsniz :) (:/:) :rolleyes: :cool:
ben defans ta iyi oynarım valla fiziğim çok iyi 1.80 den daha uzunum.ve 13 yaşındayım...
mümkün olursa kaleye gecerim boy 1.65 ama tecrübe daha önemli:Do olmasa ortasahada görev alabilirim...
Eğer solumdan gol yememe kızmasanız kaleciyim,yoksa En ilerde oynarım(malum pek koşan bir yapım yoktur:D)
kale benim kaleye göz dikmeyin okul takımı kalecisiyimben
maç 20 haziranda olsun okular kapanınca ertesi günü okmu?
maç tam olarak nerede
bende okul kalecisiyim bu gecerli bi sebeb degil:D
amma kaleci var maçta yaa bende kaleciyim ne olucak şimdi? :D :D :D
kaç kale olacak maç? :D :D
Bende kaleci olmaz; sıra sıra geçeriz diye üzülüyordum :)
Bende 6,5 senelik kalecilik kariyerim boyunca 7 klüp değiştirdim ki bunun arasında Fenerbahçe Minik Takımıda vardır.Ayrıca 5,5 senedir okuduğum okulların kalecisiyim.Gerçi farketmez gol atmak daha güzel:D:D:DQuote:
Originally Posted by ibob
drlcamfc...ben yani:D ne iş olsa yaparım abi:Dyetenek fukarası olduğumdan kaynaklansa gerek:D
ben çok iyi beleş beklerim benden iyi beleşçi bulamazsınız :D:D
DRC SW oynarım yani defan sağ ve defans orta birde libero
arkadaşlar ortasaha sağ-sol yada orta farketmez hepsindede etkiliyimdir.
ama stoper de oynayabilirim.......
Abi ne iş olursa yaparım :D
He bu arada eğer Halı sahanın üstü kapalı değilse saat 16-17 Ölüm maçımız olur :)
Bence yine en ideal saat 18-19 zaten havalarda Geç kararıyor
bence gece maçı olmalı güneş batmadan oynanmaz çok sıcak olur
ben neler yapacağımı o gün sahada gösterrim ;)
Ben Kalecİ Olmazsam Benİ Serbest Birakin Sahada BeleŞ Gol Atiyim
AML/R iki mevkiden biri benim yada bu bölgede ki arkadasla posizyon degistir yapariz ben ikisinde de oynamis olurum :D
AML oynayabilirim ama çok isterseniz oyunkurucu da olabilirim öhöm löböm kısacası Ronaldinho ile aynı mevkilerde oynayabiliyorum:)
Bursa dan biri yok mu bu sitede yaw bizde onlarla yapalım özendim valla:D
ben göbek oynuyorum beni de kaydedin bu arada zaten şu dünyada bi hagi bi ben varız o da bırakınca tek kaldım yer zaman dil din ırk farketmez beni de kaydedin kara listeye
heyyy benıdee alın kesın gelecek kadrosunaaa :mad: :mad:Quote:
Originally Posted by Çağrı Zorkol
:D yaf arkadaşlar yaka, kol, manşet farketmez futbol nerde biz orda.
7 kıtadada varım yeter ki spor olsun.:D :D
arkadaşlar bana ulaşan arkadaşların çoğu eksik bili veriyor. tekrar ediyorum turnuva koşullarını :
oturduğunuz semt adınız soyadınız forumdaki nickiniz ve cep telefon numaranızı bana msn, ö.m. (özel mesaj) ya da mail aracılığıyla lütfen bildiriniz. bu yukarıdaki listede bulunan arkadaşlarım içinde geçerlidir. şuanda formu tam gönderen arkadaşlar için hazırladığım listeye göre kesin gelen arkadaşların bulunduğu listeyi aşağıya yazıyorum. yukarıdaki listede bulunan arkadaşlarda lütfen gerekli bilgileri en kısa zamanda bana iletsinler.
Yeni Liste :
1- Çağrı Zorkol
2- Tolga Kaprol
3- Yücel Uzun
4- Emiralp Duman
5- Orhan Yılmaz
6- Tarık Havuz
Saygılarımla
Çağrı Zorkol
mail ve msn : [email protected]
vallaha ben ve amca olgum gelmeyi cok isteriz ama istanbula gelipte nerden bulacaz o adresi :D
hadi bulduk diyelim mac bitti sonra ne olacak :d
o degilde, yapilacaksa,, bana gore yas guruplarina ayrilsin karsilasmalar,,,
cogu yazilardan anladigim kadariyla ve profillerde diyo....
16 yaslarinin altinda baya bi uye var takilan bu portala ...
yapilsin soyle,,,,
16 yas alti gencler...
17 yas ustu gencler...
boyle yapin maclariniz,,,
arada ufacik genclerin dolasmasi bana gore dogru degil....
ozaman ciddiyet bozulur, benden soylemesi,,,,cunku hep boyle olmustur,,,,
Bir bakıma doğru, bir bakıma yanlış bence.. Ciddiyet mevzusu değil de bence sert oynama olabilir. Kendi açımdan farketmez, ben hep büyükler ile oynarım. Ama diğer arkadaşlarımızı bilemem..
Bu arada Çağrı Zorkol yarın veya bu akşam eklerim seni ben gerekli bilgileri veririm..
cihan yaşın tutmuyo yavrum hadi büyüde gel(ama galiba benden büyüksün:D )
tabi bende gelmek oynamak isterim,, hem baska baska arkadaslar ile maclar guzel olur,,,ilk zamanlarda hep :)
eger bir supriz olurda istanbula ozelikle sizi bulup mac gunu saati hali sahada beni gorurseniz,, ne super olur ama,, taa belcikadan gelmisim hehe
(bu sene zaten geliyozda, istanbul degil,,,, bi mac icinde gelmek biraz tuhaf,,,mac bitti sonra ne olacak direk sehir disinami yola koyulacam,,, :))
ben yusuf islam
orta sahanin her yerinde daha cok sol acik,,, hatta sol bek bile oynarim ;)
gol attirmayi acayip seven birisiyim
ve amca oglu seyfullah
forvet, inshallah daha super olur,, suan zaten belcika ikinci lig takimin paf oyuncusu, ve en golcu oyuncusu bu sene yeni geldi onlara,
ben ise biraktim, megerki sadece zaman kaybiymis diye ;)
yusuf la beni karsilarasaniz ayni gun geliriz hatta ucak saatlerini ayna zaman getirmeye calisiriz.. modlar bizi karsilamaya gelsinler bizi basina aciklama yaptirmadan arka kapidan kacirsinlar :D :D :D o zaman geliriz..
saka bi yanada ben kesin geliyorumm
seni almıcaklar bu ülekeye bence hiç deneme bile :D:D:D:DQuote:
Originally Posted by enesao
nedenmis o vatan hainligimi yaptim ben :(Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
şaka yaptım yahuu :D:D
Büyük ihtimalle Türkiye Futbol Federasyonu Beylerbeyi Tesisleri
burası hangi yakada oluyor?
kadıköy tarafı galiba serhat...
anadolu yakasında
rahmanlarda olan beni bulsun arabayla gideriz oraya he bu arada ben arkadaşımıda getiriom ///çağrı ceb telefonunu versin ben onu ararım msn'em [email protected]
yaşlara ayrılma olayı bence saçma olur arkadaşlar amaç kaynaşmak yani maç ise araç.sert oynanacağını sanmıyorum.ne yani cihan veya emir falan yanımda geçerse ben omuz falan mı atacağım.maksat birbirimizle kaynaşmak...gerçi farketmez bana uyar herşey.
cidden yani şampiyonlar ligi maçı yapmıycazya??Ayrıca çok mu ciddi olucak maç??Hani maytap geçemezmiyiz??
yusuf arkadasimiz macin ciddi olacagini dusunerekden demedi bunu... kucukler arada fazlalik yapmasin diye :D (yanlis anlamayin hemen)
neyine oynıycaz ben onu merak ettim