Hmm o zaman başka bir kameraya da ihtiyaç duyulabilir.
Printable View
Seko ve Aygün,
Derseniz ki Abi gel bizi al Mecidiyeköy'den ben gelirim, Beşiktaş'a birlikte geçeriz.
Onun dışında sevgili şişman (nekop) bu haftasonu bizi ekersen bunu burnundan fitil fitil getiririm. :D:D:D
Öyle yapalım abi Mecidiyeköy'den beraber geçelim Beşiktaş'a :)
Sana artık söyleyecek söz bulamıyorum. :D:D:D
Bunun acısını çıkartırız söyleyeyim.
Serhat abi gelmiyo musun şimdi :uzgun:
serhat ben bile geliyorum olum. yaptigin ayiptir yani. bak yilba$indan sonra da boyle ariza cikarirsan senin oldugun yere bi daha gelmem haberin olsun. daha da Davos'a gelmem gibi yani..
Arkadşalar ben gelmeyeceğim dedim ama işler değişti yarın 8de m.köy'de olacağım ordan k.köy'e geçeceğim.12'ye kadar orada olacağım sonra 12 gibi geri döneceğim m.köy'e 12.30 gibi m.köy'de buluşabilieceğim birileri var mı bu buluşma için?
Serhat ikinci kez pembe nick ihtimali olduğu için kaçtı bence. Kimbilir evde kaç yastıkla kulaklarını kapatacak kulağında çınlayan seslerimizi duymamak için. :D
Bu sefer pembe nick neye göre belirlenicek :D
Taylan tekrar Kadıköy'den Mecidiyeköy'e dönme, direkt Beşiktaş'a geç vapurla, gerekirse gelir alırız seni iskeleden.
Şimdiden takım seçsek mi acaba :D
Aygün senin durumuna göre, eğer kazananlardan olursan onlar pempe nick, kaybedenlerden olursan gene pembe nick. Yani sen pembe nick olacanda gerisini bilmiyoruz. =))
Ben her zaman olduğu gibi çok pasla oynarım. Yine bu tarz oynayan arkadaşlarla karşılaşmak isterim. :)
Pembe nik falan yok arkadaş.Geçen sefer yapılmadıki bu sefer olsun.:icon_smile:
Yarın Kadıköy'de miting varmış, Emrah abi daha iyi bilir. :) Baktık trafik kapalı Üsküdar'a alınabilinir buluşma. O yüzden lütfen geç kalmayında aksilik yaşanmasın.
Bu havada ne mitingi ya :D Biz Seko abiyle Yenibosna'da 9.45 gibi buluşmuş olucaz zaten.Geç kalmayız biz :)
Batuhan ben de 10.30 gibi evden cikarim. 10.50 gibi kadikoy'de olsam bahariye'de borek falan 11.30 gibi anca rihtimda olurum. kadikoy'e geldigimde borekcideyken sms atarim zaten sana. (::)
Tamam malum ben söz vermedim börek için. :) Zaten sabah bankaya uğrayacağım para felan çekmem gerek. =))) 5 TL var cüzdanda. :)
Yarın olay çıkabilir Kadıköy'de evet. Orada buluşma olamazsa bir alternatif yer belirlemek uygun olur.
o saatte olay cikacagini pek du$unmuyorum ama emrah. anca toplanmaya ba$larlar o saatte. daha bi oglen saatinde olay cikar gibime geliyor ki zaten oglen saatinde biz kadikoy'de olmayacagiz.
Emrah abi sen varsın, korursun bizi. =)))) Şaka bir yana o saatte miting olmaz. Ama eğer miting olursa buluşma yerimiz Üsküdar'dır.
Arkadaşlar keyfinizi kaçırmak istemem ama mümkün olduğu kadar kalabalık ortamlardan uzak durulmalı bu ara. Onun için gideceğimiz yerrleri gözden geçirmek gerek. İstanbul'a bugün geldiğim için çok bilgi sahibi değilim Kadıköy'deki muhtemel olaylardan. Neyse hiçbir şey gollerimi engelleyemez. :D
Merak etme abi, zaten Beşiktaş'a geçecez. :) Zaten sabah sabah bin ton işim var, para çekecem akbil dolduracam. =)))
O soğukta karşıya geçirmeyin bizi :D
Yarın fırtına var ona göre..
Biz karşıya geçelimde fırtına olursa olsun dönüşte metrobüs yaparız. :)
Peki Üsküdar'a nasıl gidebilirim? Orada nerede buluşuruz? Daha önce gitmedim hiç Üsküdar'a.
Merak etme, eğer Kadıköy'de sorun olursa ben tek tek arayıp Üsküdar'a gideceğimizi söyleyeceğim. İkinci plan budur. Sen saat 11,30'da Kadıköy'de ol. Beşiktaş Vapur İskelesi önünde.
12 saat kaldı buluşmaya :p
Heyecanlandın mı? :icon_biggrin:
Aygün listen to me, no panic, no stress, be careful also, be relax.
FM oyna Aygun zaman gecer. :n:
Bir de derin derin nefes alacaksın Aygün.:icon_biggrin:
Somestır tatilden bi daha buluşma yapın %80 İstanbuldayım :D
Ben yatıyorum bu haftasonu uykunun tadına varamıycam ama değicektir :) İyi geceler hepinize yarın görüşmek üzere (:
Hea :D
Olmuyo abi bi stres,panik oluyo :D
FM var mı o bilgisayarın kaldırıyo mu diye sormuyosun abi :D