Serkan Aykut|Samsunspor|ST
Goran Maznov|D.Bakirspor|FC
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
DEFANSINI TOPARLAYACAK BİRİSİ VAR ABİCİM:
Uyarmı Bilemem buyur:Phillip Lahm
Printable View
Serkan Aykut|Samsunspor|ST
Goran Maznov|D.Bakirspor|FC
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
DEFANSINI TOPARLAYACAK BİRİSİ VAR ABİCİM:
Uyarmı Bilemem buyur:Phillip Lahm
Yaw ucuz stopperler cok az bende arıyorum ama bulamadım
Gioda iyi bir oyuncu benim takımda var yeni aldım ismini gordugumde ucuz olması onemli deil ama benimde 31MN butcem var yılda 2018 süper oldu takımım valla ben stopper bulamadım ama istersen forvet var:
Pierre Van Hooijdonk
johny alejandro acosta*****
Volkan Özsarıkaya
ünal sarı
kamal jasmath*****
soner sakarya***** mükemmel
ömer kaplan(iyi yetiştirirseniz sezon gol ortalaması 40)
cihan bülent(08/2009)
ümit erdem(08/2009)
volkan bekçi
nana kuffour(müthiş ucuz)
ron-robert zieler(20 yaşında bütün özellikleri 20 man.utd u20 den almıştım)
mehmet akyüz
adnan bariş
Sorunu Nigel de Jong ile çözdüm. Hemde 21yaşında... Takımın gol yeme ortalaması geçen seneye oranla bir hayli düştü...
beyler guarini oynatan varsa nerede daha iyi oynadığını söylermisiniz adamın tüm özllikleri ii fakat özelliklerine göre performans göstermiyor...
amr st ugur yıldırım çok etkili ,forvet de ide carlos delgado ve zigic, defans isterseniz mehmet polat güngör öztürk ,amc olarah heinze ı beyeniorum
arkadaşlar bana yardım edermisiniz gsyle oynuyorum hasan şaşı sattım yerine ucuz ve güzel bir adam arıyorum yani orta sahanın soluna veya sağına adam arıyorum bütcem kötü ucuz söylersenin sevinirim yabancı olmasın
Bence oyunun en iyi genç oyuncusu Adu D.C United ta ama değeri yanlış hatırlamıyosam 1,600,000
beyler forvet bulmaya çalışan warsa pascal cyganı alsın hem stoper hem forwet olur bnde ardarda iki kere gol kralı oldu
antremanda yeni pozisyon olarak santrafor diyin
arkdaşlar fenerbahçeyi yönetiyorum.sezon sonunda ya da devre arasında alex ve tuncayı satmayı düşünüyorum.çok ciddi teklifler var.onların yerine alabileceğim biri sol kanat diğeri mc ve amc oynayan futbolcu söyler misiniz.transfer bütçem şu anda 30trilyon.önereceğiniz oyuncular fazla pahalı olmazsa sevinirim.
şimdiden teşekkür ediyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
iki yabancı söylemezseniz iyi olur.1 yerli 1 yabancı ya da 2 yerli söylerseniz sevinirim
cruzieroda 17 yasında kerlon var 27 yasına geldiğinde orasınıda siz dusunun artık 17 ysında olmasına ragmen tum ozellıkleri full bide serkan balcı fenerbahcede gsde zafer sakar
brezilyalı fred abicim pahalı ama verdiginiz parayı fazlasıynan kazandiriyo.
Carlos Magno 4 mn ytlye alırsınız defansın sağında orta sahanın sağında manyak oynar tavsiye ederim..
bence fm 2006 oynayan herkesde frdyy adu bulunması lazım 21 yaşında müthiş oynuo ucuz alın
peter cavit akman cok iyi GK bedavaya alınıyor amerikan asıllı türk oyuncu ilk devre biraz gol yer ama ikinbci devre takıma tamamen ısınmış oluyor ve ılerıkı senelerde cıft haneli sayılara cok az cıkıyor ozellıkle hava hakımıyetı ve bire ir cok iyi
kerlon,ricardinho,mokoena,ibrahim toraman,yaklaşık 4 sene sonra yani 2009 larda bjk nin alt apısından tolga kılıç diye bir adam çıkıyo mutlaka a takımınıza transfer edin ben çıkarttıktan 1 sene sonra 13milyon euroya sattım...
kaleci polat keser de güzel ;) ortasaha istiyosanız herkese caner erkin i öneririm ;)
düşük bütçeli takımlar için ganea forvette biçilmiş kaftan ayrıca hugo almeida yaklaşık 100.000'e alınabilir 21 yaşında çok yetenekli bir golcü,bunun dışında eger orta sıralarda bir takım aldıysanız defansa tomas repka veya lundekvam'ı öneririm,19 yaşında ucuz ve kaliteli bir forvet için blackstock önerimdir,son olarak ucuz,kaliteli ve genç kaleci önerim paul smith
AMLC için kesinlikle Caner Erkin oyunun ilk başlarında bedavaya bile alabilirsiniz gecikirseniz çok pahalı olur...Ayrıca AML FC Sezer Öztürk ve MC için Selçuk İnan DR için kesinlikle Ugur Ucar ı öneririm Ferhat Öztorun da çok iyi bir antreman programında gelişebilir ve son olarak GK volkan babacan ı kacırmayın
caner in mevkisi M RC değil mi :S
bende Caner AMLC yazıyor..;)
arkadaşlar danny szetale var çok iyi dm oyuncusu 18 yaşında
ben nuri şahini alıcamda acaba iyi oynuyomu alsammı almasammı tereddütde kaldım sizin tavsiyeniz ne
ben sene sonu için anlaştım gelince sölerim nası oynadıını :)