Tamam abi bende Kadıköy'e geliyorum zaten. Orda buluşuruz. İskeleye gelince ararım seni ben.
Printable View
Tamam abi bende Kadıköy'e geliyorum zaten. Orda buluşuruz. İskeleye gelince ararım seni ben.
Ben çıkarım birazdan. Bi durum olursa mesaj atarsınız. Aha iyiki yazdım bunu aklıma geldi :) Benim telefonda sıkıntı var. Mesaj gelmiyor. Bi durum olunca arasınız :)
Bu arada şemsi neden eski iskilede buluşuyoruz ? Adam gibi normal iskelede buluşsak ya :D
Ben de Kadıköy'den geçeceğim ama sizden geç gidiyorum ben.
Vapurdayim genclik :D
İlk ben geldim galiba. Güzel bir buluşma oldu yine. 6 kişiydik. Burger King / PES & FİFA / Beşiktaş turu / ve son olarak köpek tarafından ısırılıyorduk az kalsın :) Cihan fotoları bekliyoruz.
Bu arada bu buluşmada Anıl, Aygün ve Cenker'i göremediğime üzüldüm.
fotoları bekliyoruz :)
Şemsi yine 10 yedin mi FIFA'da? :n:
Fifacıyım Fifacıyım dedi ama onda bile yendik valla :) bir kere de moral olsun diye yenildik başka sefere oynamak istemez diye.
Seni bırakıp iskeleye doğru giderken oldu olay. Köpek hırlaya hırlaya gelmeye başladı. Benim üstüme gelmeye başladı. Kaçsak kovalayacaktı da donduk kaldık orada :)
Bende yeni geldim. Baş ağrım gittikçe artıyor :D
Eklerim fotoları birazdan :)
Gelemediğim için çok üzgünüm.Görkemi,Şemsiyi göremedim.Sipidi_96'mıda göremedim :(
Ancak ben gelmesemde bir Cenker muhabbeti dönmüştür bunada eminim. (cc)
İfşa oldunuz Cihan :) İt üzerime üzerime geldi zaten sizi tınmadı ki. Başı yanan ben olacaktım :)
Emre abi yakaladım seni :) Neden gelmedin sen?
Asıl bu oldu mu şimdi? :icon_biggrin: Yok olum,beraber baktık o kadar da değil.:icon_biggrin:Quote:
Biz uzaklaştıktan sonra Şemsiye baktım yüzünde korkmuş bi ifade vardı ve arkasına bakamıyordu :D
Benden cesaretle döndün baktın o zaman :D Çünkü tin tin tin ilerliyordun :D Burhan Altıntop ifadesi vardı suratında :D
Lan demek ki köpek beni ısırsa topuklayıp kaçacaksınız ayıp ayıp arkadaşlık bu mu :)
Seni bugün okuldan sordum yok dediler.