Milan İtalya'nın tartışmasız en büyük kulübü göreceksiniz bu sene şampiyonluk falan hayal tabi ama gelecek yıl Inter o liderlikten inecek Milan güzel bir yapılanmaya giriyor...
Printable View
Milan İtalya'nın tartışmasız en büyük kulübü göreceksiniz bu sene şampiyonluk falan hayal tabi ama gelecek yıl Inter o liderlikten inecek Milan güzel bir yapılanmaya giriyor...
Kimse Parma-inter maçını izlememiş.
Bende Milan ve Juve maçlarını dönüşümlü izledim.Milan'ın beğenmedim gol ofsayt gibi gelmişti gole çok sevindim son dakikada çünkü iddaa oynamıştım
Serie A'da lider İnter'in Fiorentina'yı 3-1 yendiği 20. Hafta'nın kapanış mücadelesinde, önümüzdeki sezon Avrupa'da mücadele etmek isteyen SS Lazio, kendi sahasında konuk ettiği AC Milan'la golsüz berabere kaldı.
Alınan bu sonucun ardından Serie A'ya -8 puanla başlayan AC Milan; son 6 karşılaşmasında 3 beraberlik ve 3 galibiyetle ayrılırken bu karşılaşmadan da beraberlikle ayrılarak 9. sıraya inerken, Lazio 5. sıradaki yerini korudu.
Serie A'da bu hafta alınan sonuçlar:
SS Lazio 0 - 0 AC Milan
Parma 1 - 0 Torino
Udinese 1 - 0 Messina
Catania 0 - 1 Cagliari
Inter Milan 3 - 1 Fiorentina
Siena 2 - 1 Chievo
Livorno 1 - 1 AS Roma
Empoli 2 - 0 Sampdoria
Reggina 0 - 0 Palermo
Ascoli 1 - 3 Atalanta
inter şampiyonluğa vermez bundan sonra romaya
Ligin adını değiştiriyorlarmış.
artık moratti tournament olarak adlandırlıyor.
Artık Scudetto yok zaten Scudetto Moratti var :)
Roma Bence Hakedio bu sene ama intere bakalım kim dur diyecek Pardon İtaliano Federazione Calcio : )
Sıradan bir kırmızı kart sonrasında Pavel Nedved'e 5 maç ceza veren İtalya federasyonu rakibine vurduğu görüntülerle belgeli Totti'ye 1 maç ceza vererek taraflını belli etti.
Nedved'in cezasının bittiği maç 2 gol atması ise amacına ulaşamayanları kıvrandırırken Nedved'in tek başına İtalya'da şu anda şampiyonculuk oynayan birçok takımın tüm tarihinden büyük olduğu gerçeğini değiştiremedi.
Serie A ekibi Lazio, sezon başında Manchester City'e transfer olan ancak beklediği kadar forma şansı bulamayan İtalyan golcü futbolcu Rolando Bianchi'yi, satın alma hakkı saklı kalmak şartıyla sezon sonuna kadar kiraladı.Yaz döneminde Reggina'dan 13 Milyon Euro karşılığında İngiliz ekibe transfer olan 24 yaşındaki futbolcu, aynı zamanda yine bu sezon göreve başlayan Manchester City teknik direktörü Sven-Goran Eriksson'un da ilk transferiydi.Ancak İsveç'li hocadan yeteri kadar forma şansı bulamayan Bianchi, 14'ü yedekten olmak üzere toıplam 24 maçta gök mavili formayı giymiş ve 5 kez fileleri havalandırmıştı.mackolik.com
Çok büyük umutlarla almıştı Erikson onu. Çok şans buldu değerlendiremedi yollandı.
Bakalım Yerine kim gelecek.
Djibril Cisse vs. Fred
Ayrıca Lazio, Zaccardo'yu da almak üzere.
Bu transfer gerçekleşirse Pandev Lazio'dan ayrılabilir. Newcastle istiyormuş.
İyi artık yeni Turnuvada Lazio olurum:D
Lazio geçen seneki başarısını yakalayamadı.Hayırlı olsun transfer.
bianchi nin premier lige geri dönüşü çok farklı olacak bence..henüz ısınamadı ama onun da bi zamanı var..çok güvendigim bi futbolcu..
Döneceğini zannetmiyorum.
İtalyanlar İtalya dışında bir yerde oynayamaz kolay kolay Bianchi de o yüzden Lazio'ya gelmesi en iyisi...
Üzüldüm açıkçası.Man.City'le coşuyordu FM'de :)
İngiltere'de tutmadı.İtalya'da kendisini bulacaktır.Bu arada Lazio bu transferle Pandev'in gidişine sıcak bakabilir ama Pandev'i göndermemeleri lazım.İleri uçta en verimli oyuncuları çünkü..
vitesi küçültmemek lazım ama milanın bu sene ligde şampiyon olması imkansız gibi
Dida & Anchelotti & Kaladze el ele lig 4.lüğüne :n:
Bu sezon ilk 5'e girersek iyidir.Bir dahaki sezona toparlanmalıyız.
Fiorentina'ya anlam veremiyorum bu sezon ben.. Toni duracaktı, Mutu neden geldi ?
Toni'yi bu sezon göndermemekle en büyük hatasını yaptı Fiorentina.. Geçen sezon İtalya'da 50 yıl aradan sonra 30 golü geçen ilk golcü olsa da bu sezon Mutu'nun gelişi, Toni'nin gidişi anlamına gelmeliydi ama zorla ikna edip tuttular..
Toni oynadığı takımlarda hücum hattında "hedef adam" olmak isteyen birisi.. Mutu da aynı şekilde tek adam olmak isteyen birisi.. Tamam bu oyuna çok yansımıyor ama sonuca yansımadığı gerçeğini değiştirmez.. Geçen sezon elini kolunu bağlasalar bile gol atan Toni, Mutu geldi geleli durdu..
Fiorentina taraftarı olarak ben, Mutu'dan kurtulmak gerekir diyorum..
Çok kaLiteLi bir forvet ama sistem kurbanı oLdu City de. Lazio da tekrar eski formuna kavuşacaktır ve geri İngiLtereye dönmeyecektir kanımca.
Şampiyon İNTER olur bu yıl
juventusun yoklugunda inter cok rahat.gecen seneki sampiyonlugu saymassak, uzun aradan sonra sampiyonluga bu sezon cok yakinlar...
channel 4 web sitesinden.90 lardan sonra Serie A'da oynamış bazı yıldız oyuncular
Roberto Baggio,Gabriel Omar Batistuta,Franco Baresi,Francesco Totti,Paolo Maldini,Ricardo Kaka,?,Christian Vieri,Zinedine Zidane,Gianluigi Buffon,Fabio Cannavaro,Paul Gascoigne,mancini,Gianfranco Zola,Alessandro Del Piero
http://img50.imageshack.us/img50/4404/iconstz7.jpg
Liverpool ve Mali'nin 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed Sissoko Juventus ile anlaştı.
Futbola Auxerre'de başlayan Sissoko yalnızca 18 yaşında iken İspanyol devi Valencia'ya transfer oldu.Rafael Benitez tarafından ''kendi yaşına göre inanılmaz bir yetenek'' olarak tanımlanan futbolcu Valencia'dan sonra transfer olduğu Liverpool'da da Rafael Benitez ile çalışma imkanı buldu.
Kısa sürede taraftarın favori oyuncularından biri haline gelen Sissoko formunun zirvesindeyken geçirdiği ciddi sakatlıkla kariyerini tehlikeye soktu.Şampiyonlar Liginde Liverpool'un Benfica ile oynadığı maçta savunma oyuncusu Beto'nun tekmesi sonucu retinası zarar gören Sissoko'nun sahalara dönmesi sanılanan aksine daha çabuk oldu.
Sakatlıktan döndükten sonra onun için ilk ciddi test olan Şampiyonlar Ligi şampiyonu Barcelona'ya karşı oynadığı maçta Uefa tarafından maçın adamı seçildi.
Ertesi sezon ''kalabalık'' Liverpool orta sahasında düzenli forma şansı bulmakta zorlanan oyuncu sezon başında Juventus ve Barcelona'dan gelen teklifleri geri çevirip Liverpool ile yeni sözleşme imzaladı.Ancak sezonun ilk yarısında istediği fırsatları bulamayan Sissoko,Juventus teknik direktörü Claudio Ranieri'nin isteği üzerine Juventus'a transfer oldu.
Afrika kupasında ülkesi Mali adına mücadele eden Sissoko özel izin ile bugün Torino'ya geldi ve sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından resmi sözleşmeye imza atacak.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=oa4N-ypfPGw&feature=related[/YOUTUBE]