vay be biz anca girebildik saat 4
Printable View
vay be biz anca girebildik saat 4
Eh dua et en sonunda girebilmişsin msne:D bu saaatte kimsede olmaz msn de:DQuote:
Originally Posted by EreN
ben geldim:):)
Mesaj sayıma dikkat!!!
guşluğu ben açtım;;)
Herkese iyi akşamlar, hoş sohbetler. Bugün size başımdan geçen bir olayı anlatacağım.
Bugün Tepe Natulius adlı İstanbulda bulunan alışveriş merkezine arkadaşım ile giriyorduk. Kapıdan girdikten sonra bir kişi bize bugüne ait üç kişilik bir sinema bileti verdi. Bizde bileti aldık. Sonra gişeye gidip bileti ieda ettik ve 40 YTL bir para aldık. Parayı aldıktan sonra ben şoka girdim. Havadan gelen bir para gülme krizine girdim. Bugün benim şanslı günüm olsa gerek.
Eren yarın saat 14.00'da Eminönünde buluşuyoruz unutma. Sen görürsün bu mesajı. :D
Herkese iyi akşamlar..
Walla bende süper bi akşam yaşıyorum. Çünkü turnuvada favori gösterilen bir rakibi elemek gerçekten güzel bir duygu. Şu ana kadar turnuvada yaptığım en zor 2 maçtı. Hele son maçın son dakikalarında ter akıyodu siz anladınız nerden aktığını. :D ;)
Hamamda ne yapacaksın Çağrı abi :D
ya ben öyle ayda bir 2 ayda bir hamama giderim. Uzun zamandır da gitmiyodum. Babam dedi Çağrı yarın bi işin yoksa gidelim. Ben de tamam dedim. hamam güzeldir arkadaşlar. Tavsiye ederim. Çıkışta odalarda yatar bi de soğuk çamlıca gazozu çekersiniz. Sonra bi de yarım saat uyku.. Ooooohhh!! ;)
Hamama benimde gitmem gerek. Bir keselenmek iyi olur. İyi hamamlar.
iy aksamlar yeni eve geldim isden yoruldum...
koca kafalar ı haber verdiğin için çok sağol batuhan abi;;)
Ben de genelde Altıntepe Küçükyalı Hamamı var. Oraya gidiyorum. 2 katlı. Üst katta odalar alt katta hamam. Güzel bi yer. Caddebostanda nerdeymiş bu Osmanlı Hamamı ?
mesaj sayıma dikkat......
Ben yatıyorum.Yarın 10'da çok büyük bir sınavım var çok çok az çalıştım bakalım neler olacak.İyi geceler..
İyi Akşamlar.
O zaman bende gidip koca kafaları seyredeyim.Zaten birazdan yatacam.
Geri dön geri dön :zuhaha Şemsi Geri Dön :zuhaha
Nayır gidecem ulenn.:D
.Demin koca kafalarda GeriDön çalıordu :zuhaha Ordan aklıma geldi.
Nayır gitme Şemsi :zuhaha Bizi bırakma :n:
Ben çıkıyorum. İyi geceler.
İyi Geceler...
iyi geceler:):)
Ertesi gün okullar açılıor :zuhaha