iygeceler namaz kilip yatcam
Printable View
iygeceler namaz kilip yatcam
Allah Kabul Etsin + ;İyi Uykular.
saol amin..
İyi geceler. Ben de biraz TV sonra da sahur. Byeeee.:D
Bende.Zorlancaz.
Bu saate kadar yatmadım bari sahura kadar bekleyeyim.Hatta bugün hiç yatmıyayım akşama kadar.Belki uyku düzenim okul moduna döner.:D
hmmm :zuhaha Dayanabilirsen :n:
İyi geceler.
Okullar açılıyor iyi oluyor yahu. Biraz gülelim eğlenelim, evde otura otura ruhum sıkılmıştı.:p
Gülelim eğlenelimde,okula zor ayak uyduracağım ben.İlk zamanlar zorlanacam gibi.
Nasıl yani ? kaça geçtin Şemsi, Ben alıştım gecen seneden..:p Yeni insanlar gelecek alttan şimdi hatta okul öyle daha bir hoş ve komik olacak benim için.:D
Lise 3'e geçtimde.Olay sınıf ile ilgili değil.Uyku problemim var.Ondan yani.Zaten derslerden dolayı çok zorlanacam orası kesin.Birde bu sene derslermize Alman hocada girecek.Ne yapacam hiç bir fikrim yok.
Calisacan,Pcye cok sIk girmeyeceksin,Almancani gelistirmeye bakacaksin Semsicim :)
SelamlaR.
Zaten babam interneti kapattıracağını söyledi bu akşam.
Güzel güzel, uyku düzeni benim içinde sorun. Bu sene sabahçı - öğlenci olursa ve bende öğlenci olursam rahatlayabilirim, büyük ihtimal ile öyle olacak, bu sene okula büyük yoğun ilgi var, geçen sene kalanların sayısı çoktu bu sene nerede ise herkes geçti birde alttan gelecekler var baya bir kalabalık olacak okul eskiden tam gündü okul bu sene kalabalıktan dolayı sabahçı - öğlenci olacak ve bu da benim işime yarayacak.:p
Bu arada hosgeldin Baran kardeşim.
Çalışırız hallederizde ilk başlarda ne yapacaz Baran.Problem orada.
Yav uyku düzenini ne sorun ediyorsunuz,bakin bana saat kacta yatarsam yatayim sabah saat 07:00 oldumu kalkiyorum,hicte problem olmuyor :p Saat kacta uykun geliyorsa ozaman yatacan,mantelite bu :)
Bizimkilerde dediler interneti kapatacağız okullar başlayınca :) 2 sene geçti hala kapatacaklar :D
Senle biz aynı insanlarmıyız.O sana has bir özellik.Bende kalkarım öyle ya da böylede.Derslerde uykum gelir.Konsantre olamam.Bundan dolayı kaygılıyım.
Ben okula bir gidiyordum geçen sene, ilk 3 ders uyuyordum bir kalkıyordum kalmış 4 ders gün bitip gidiyordu..:p
Napionuz la burada :D
Çok zor olacak çok. Benim okula alışmam da baya bir zaman alır.
Sen gelene kadar sohbet ediyoduk Murat :p Yanliz adamda selam vermek falan yok,direk sorgulama mesajlari :D
Baran kalbimi kırdın HAŞİMDİ :p
Bu ne la herkes mi okula gidiyor buradan :D
Ben bari KAMPÜS KAFE'ye takılam :D:D
Sayın Murat Özdemir !
Kampüs Kafe'den çağrılmaktasınız.
Ne yapalım biz okul'da sürünüyoruz millet ehliyet kurslarına gidip kızlarla teyp dinliyor. :n:
Moruk diyaloğu nasıl kuracağız onu söyle sen.:D Ödevleri yaparız onda sorun yok.
Şemsi sen yeni mi başlıon la Lise'ye :D
Yoo lise 3 e geçtim.Nereden çıkardinki Murat abi.:D