Şemsi yeni tipini beğendim abi, güzel olmuş :D
Printable View
Şemsi yeni tipini beğendim abi, güzel olmuş :D
Özgür'ü Alex Meraz'a benzeten tek ben miyim ? Hadi destek olun bana.
Ahanda çizgi :D
http://f1207.hizliresim.com/z/n/9wcgf.jpg
Eyvallah Coşkunum ya mahçup ediyorsun :) Vallahi bende seni ilk gördüğümde benden büyük sandım böyle olgun efendi bir adam beklemiyordum hiç. Çok da iyi oldu tanıştığımız çok memnun oldum tekrar tekrar kardeşim.
Coşkun'cum,çok yanlış yorumlamışsın maçı.:icon_biggrin: Ayrıca takım üst üste yediği gollerle 2-1 geriye düşüp moralmen çökmüşken soğukkanlılığımla santradan Eralp ile birlikte yardırıp finaldeki al da at dercesine ortamdan ve yine uzatmalarda orta demenin insafsızlık olacağı asistim (pastı o :icon_biggrin:) sayesinde maçı kazandırmamdan bahsetme,takımı geriye çektiğimi söyle.:icon_biggrin:Quote:
Şemsi'nin Aykut Kocaman misali talimatlarıyla geri çekilmesi sonucu
Tutuştunuz olum resmen. Durum 2-2 olduğunda her geldiğimizde "ileri vurun ileri vurun" diye çığlıklar duyuyordum (11)
İmajımla ilgiliyse,saçlar hızla gittiğinden geri kalanları muhafaza etmek için sık sık kazıtıyorum saçları.Kışları bereyle takılıyorum da,yazın şapka falan gitmiyor haliyle.:icon_biggrin: Sakallar içinse,yeni yeni tam çıkmaya başlamasının vermiş olduğu heves.Tıpkı lise bittikten sonraki saç uzatma hevesi gibi.:) Bir de,kelim ön plana çıkmasın diye tabii.:icon_biggrin: Ben de çok uzadığını düşünüyorum.Kestireceğim yakında.
Bende de bu var işte , benzetiyorum :zuhaha
Valla gurur duydum buna mı benziyorum şimdi :n::n::n:
http://ewpopwatch.files.wordpress.co...ex-meraz_l.jpg
İyi ki gelmemişim yanınızda çocuk kalırdım :D
İkimiz geleydik olurdu :D
Zaten böyle vücudum olsa buralarda işim ne :zuhaha
Şaka Özgürüm şaka :Düstte 2 tane packim var sadece onlar da kasınca çıkıyor :D
aaaahhh nerede o eski tayfa..?? anilarim depreşti yav...
Biz gelsek de gelmesek de yeni tayfa olmasına, yerimizi başka başka oluşumların almasına ya da almaya çalışmasına gerek yoktur; eski tayfa hala yerindedir ve senelerdir hala birliktedir.
Filmdeydi galiba ama çıkartamadım. :)
Şabanın kalecilik yaptığı filmde