s.a siftahının ben yaptım şemsi:D
Printable View
s.a siftahının ben yaptım şemsi:D
inş bereketli gelirsin yoksa...
günaydın arkadaşlar..
günaydın mertcan keyifler nasıl
Herkese günaydın. Bizim de elektrikler yoktu; yeni geldi.. :)
gunaydin ben cafeyi acmaya geldim tiklim tiklimmis cafe :D
hafta sonları ben açıyorum cafeyi
saat 6 gibi
şemsi sende son 2-3 haftadır cafeye girmeye başladınn.hayırdırr.:D
Cafe'de kimse yok ya en iyisi ben FM'ye gireyim.. :) Şemsi bu arada msn'ini ö.m ile bana atsana. ;)
ya aslında ben daha önceden pek muhabbet kuramamıştım fazla kimseyle ayrıca bilmiyodum buraları daha doğrusu buralara girmiyordum hep futbol bölümü veya football manager bölümünde takılıyordum
yok canımm.az buz sapıklıkları var ama severim keratayıı..(beyler bu arada kerata bir kufurmuş:D)
yanı sana kufur etmedimm :D:Dolesine bi bilgi verdimm:D
evet arkadaşlar dünden beri yaptığım çalışmamı bitirmek üzereyim inş bi aksilik olmazsa bugün yayınlarım
Günaydın Turksportal gençliği, güzel güneşli sıcak bir pazar sabahında nasılsınız bakalım...
saol serkan abi sen nasılsınn,, çeviri konusunda sana başarılar dilerimm:D
neyse ben kaçıyom bursaspor maçına gidiyorum.inş. bu haftada yenıcez.horoz kesicezz:D
Ne olsun işte okul olduğunu da hatırladım bu sabah biraz çalışayım dedim, hep oyun hep FM olmaz ki canım...:D
merhaba arkadaslar bende geldim
keyifler nasil
iilk valla bende daha yeni geldim
merhaba arkadaşlar ben geldim
selam beyler
uzun bi ve yorucu bi yolculuktan sonra bende geldim. Walla kayseri maceram çok süperdi. rakibimizi dağıttık adete 84-58 gibi bi sonuçla mahvettik adeta. bende son periyotta oynadım biraz 2 sayım war. 1 de ribaund. ii geçtik 3 de 3 yaptık:)
oh be denızliyide geçtikk.:)sırada beşiktaş var..
merhaba Arklar nasılsınız
Bende geldim. :) Birazdan gidecem. Maça gidemediğim için şu an çok üzgünüm çünkü babam izin vermedi bir de üstüne sabah dershane çıkışı maça gidenleri görünce daha da kötü oldum.