yok yaa sadece yükleyince kota gidiyo
Printable View
yok yaa sadece yükleyince kota gidiyo
selam cafeciler
tamam o zaman
ilk yari bitti zaten ;;)
Bu arada o kota yiyiyormuş.. Sonuçta internet üzerinden dinliyormuşuz.. ;)
benimde yarın Kimya yazılısı var:D:Dİyi gfeçeceğine inanıyorum:D
Benim de yarın Geometri sınavı var ama hiç çalışmadım; çalışmayacağım da.. Hoca 46'nın teki. Google'a YAŞAR BERBEROĞLU diye yazın üstte çıkan ilk şeye tıklayın ve resmini de görürsünüz zaten. :)
gordum ogretmenini :D
bende gördüm deli yazdım çıktı:D:D
slm beyler...
a.s godfather nasilsin
selam :D
can 2 mesaj at mesaj sayımız aynı olucak :D
daha işi yeni bitirdim maç heralde berabere değilmi arkadaşlar.
haydi kartalım bastır biraz :D
yaa alex nası atamadı ya salak
fenerbahce,besiktas,manisa 2 puan kaybettiler bu hafta.trabzonda yenildi.iki haftadir 3 puani alan tek takim galatasaray büyüklerin icinde.bide su rizeye yenilmeseydik puan farki 1 olacakti.:(
ama fbnin ensesindeyiz artik.fenerbahce haftaya trabzon macinda berebere kalirsa ki bence kesin kalacak galatasaray bu sene gene sampiyonlugun en büyük adayi olur.
Dostlar hepinize iyi geceler..
Hop dedik gs kimki Fenerbahçe'yi ezecek??Herkes haddini bilip konuşsun lütfen...
Kurtlar Vadisi sokakları boşaltırdı bu gece de interneti boşaltmış.:)
biz haddimizi cok iyi biliyoruz senderson.biz türkiyenin en büyük takimi en cok kupa alan takimi,avrupada türkiyeyi temsil eden en iyi takim olarak konusuyoruz.ayrica ben galatasarayliyim ve benim söyleyecegim en dogal söz fenerbahceyi yenecegimizdir veyahutta ezecegimizdir.
Bugün, 12:44
Selamlar..
Boş bugün buralar galiba..
Evet boş ya.
Bu arada selamlar:)
açmaya gelende guş yok artık :S
yarın tarihten vizem var ve 120 sayfayı okuyup mümkün olduğunca ezberlemem gerekmekte uuuf kim uğraşcak şimdi onla yaa
ei geceler
120 sayfa :eek: Allah kolaylık versin Mustafa abi :rolleyes:
selam millet
halı sahadan geliyorum 2 gol 3 asist:D
bir de maça 15 dk geç gittim:D