İyi akşamlar..
Printable View
İyi akşamlar..
iyi oluyo iyi :D ara sıra kapatın siteyi süper oluyor hatta ben sınav tarihlerimi söyleyim ona göre kapatında ders çalışabileyim. :)
Galatasarayın kim olduğunu herkez görücek ve görüyor
gene tartisam cikacak macda goruruz ;;) ayni 22 Nisan 2006 daki ve 06 Kasim 2002 de ki gibi
abi nedir bu ADSLden cektigim cumartesi akşamından beri onu yapmaya calışıyorum dün bi 10 dakika falan calıştı daha sonra tekrar bozuldu neyseki halledebildim :)
Günaydın okulu astım cafedeim.. :
merhaba arkadaslar bende geldim
keyifler nasil
kapanış...............
Nasılsınız arkadaşlar? Bizim bugün son 2 ders boştu. :) Bu yüzden erken çıktık. :p
s.a ben geldim
günaydın millet
slm millet ManagerZone'a üye olan biri bana maç önerebilirmi??;)
üye adım: arjen_hamdinho
Günler aydın geceler ayaz...
Neler oluyor bakayım Kafe'de...
slm arkadaşlar kendi yaptığım face pack çalışmasını indirebilirsiniz
http://forum.turksportal.net/vb/show...615#post395615
oo semsi hayırlı olsun:)
Arkadaşlar ben kaçıyorum. Birazdan uyuyacağım, kalktığımda ise yarınki 3 sınavıma -Edebiyat, Edebi Metinler, Din- çalışacağım. Görüşmek üzere..
Bana 2 yazılım var demiştin :p Din ders degil mi :)
abi "LAN" diyor işte yaa :n:
selam arkadaşlar...
Selam :) :) ...
selam millet
kim var kim yok.burda olanlar barnak galdırsın :n:
Aleyküm selam baktım kuşluğa giremiyoruz okul yüzünden bari buralara yazalım birşeyler:D
guşlukta ne varki ben hiç uğramıyom oralara sigara falan kokuyodur:D:D
Yaz tabi dick :D :D Her zaman bekleriz :)
benide bekler misiniz her zaman? :D
Tabi tabi :D Herkese kapımız açık :D
Dershanede Say-1'den 201 puan Say-2 den 180 puan daha kötü bekliyordum ama bunada şükür...
selam olsun o zaman nasılsınız:)
Ben iyiyim. Sen nasılsın Alican :D
Beyler bugün okulda olan komik birşey anlatıyım size.
Edebi metinler dersindeyiz Necati Cumalı'dan bir oyun okuduk ondan sonra tüm eserlerinin isimleri var kitapda kızın biri okuyor "Kristof kolomb'un yumurtası":D diye oyun yazmış bir tane "hocam sağ yumurtası mı sol yumurtası mı" dedim....Şaka arkadaşa dedim sadece hocaya demedim tabi:D
Valla hoca öyle bir hoca ki desem laf etmez dünyanın en cool adamı hatta bir anım vardı testi ile ilgili cafe lise'de yazmıştım ordaki hoca işte az sonra o anımı da yazıyım:D