İyidir Murat sen nasılsın .
Printable View
İyidir Murat sen nasılsın .
Ne olsun valla.
Sahur ettimde yatıcağım birazdan :)
slm arkadaşlar şu an stajdayım ,valla çok kral bi yer:D
2 gündür boş boş okula gidioz.Heralde bu hafta böle geçer:D:D:D
Günaydıın. Okuldan önce bi uruim dedim.
evet abi kiril alfabesinden oluşuyo. Tokatlıym. Sadece değişik olduğu için yazdım bçyle yoksa rus fln değilm. D. Kiev ön eleme maçında sırtlarında kiril harfleriyle yazmışlardı ilgimi çekti.Quote:
Originally Posted by Cristiano Ronaldo
yok be abi ne 1,90 ı 5 cm eksik sadece 1,85 bazen 1,86 da çıkıyo:DQuote:
Originally Posted by nekop
he yaw sorma mal gibi sabah erkenden kalkıyom gidiom okula bölüm seçecekler gitsin dio bende gidiyom tekrar dooğru yatağa:DQuote:
Originally Posted by PESkolik
ben hallederim ters k yı;)Quote:
Originally Posted by Nedvedmania
Olmuyo yaw ters yapıyom buraya yazınca düzleşiyo:D
olsun sende msnden göndermeyi dene :D
Herkese selamlar :D Bugün müthiş birşey oldu :D
Düz liseye gidiyordum ve bir baktıkki sınıflar 60 kişilik. 3'er 3'er oturduk :mad: Berbattı :( Sonra bunu aileme açtım. E tabi onlarda kaydımı alcaklar yarın ve OKS'yi kazanamadığımdan beri istediğim okul olan Ahmet Şimşek Koleji'ne kaydım yaptırılacak :D
aaa lake sen kartal damı oturuyosun?
Maltepe'de :D
tmm tmm :D ya bişi sorcam fm 06 da emre aşık'ı mı oynatsam gioda'yımı ilk sezonum
Top Kapma(Tackling), Markaj(Marking), Kafa(Headling) özellikleri hangisinin daha iyiyse onu oynat. Ama benim tercihim Gioda'dır :)
hayırlı olsunQuote:
Originally Posted by LaKe
emre asikin daha iyi ama giodayı o kadar oynadım hala tecrübesiz formsuz defansta en düşük puanı genelde o alıyor
1. veya 2.sezonsa antrenman yaptırarak biraz geliştirmen gerek. Emre Aşık'ı oynat o zaman ;)
Kafe'yi acar okula giderim, bol sohbetler olmasi dilegim ile. :p
stajın ikinci gunu de bitti,çok şukurr:)
Git bakalım Memo.Çalış biraz :) Selamlar.
abi 2 günde iki kez okuldan kactık ne sınıfız ama neyse yarın staj başlıyor :)
Sağol Kürşat abi;;)Quote:
Originally Posted by cureshot
S.a. arkadaşlar bugün mutluyum.
A.s :) Üstün zekalı,tiyatrodan iyi anlayan,düşünce kaabiliyeti iyi olan kişiler aranıyor.
Yok üstün zekalı dedim orda orasını görmedin heralde :n: Ersin sen ben yapamyız bunları :) Hele ben :D Hoca ödev verdi.Bir konuyla ilgili tiyatro metni yazın diye ama ben tiyatronun T'sinden anlamam.Tiyatro'yla yatıp kalkan kişiler lazım.İsildur gibi :)
Yazmayı bilmiyosunki nasıl yazdın :D Baksana hıca,tityatro,gelid :)
Merhaba beyler şimdiden söyleyim sesiim çikmıo maça gitttim :zuhaha
Ben yatıyorum iyi geceler :)