bunu bana edebiyat hocamda söyledi ama artık gecti bizden artık ben oglumu falan felsefeci yaparım :DQuote:
Originally Posted by FenerBahceLi
Printable View
bunu bana edebiyat hocamda söyledi ama artık gecti bizden artık ben oglumu falan felsefeci yaparım :DQuote:
merak etme sen oğlunda senden gelen genler ağır basar. felsefi yorumlar yapar:D ee babasının oğlu:D:D:):cool:Quote:
Originally Posted by nekop
yanlız şöyle bi sorun var ben evlencemde o işi ya***azda çocuk dogcakta büyücekte felsefeci olacak bayaa zaman var :DQuote:
merak etme sen sayılı gün çabuk geçer:D:DQuote:
orası kesin bak bigün gecti sayılır geriye kaldı bi 20-30 sene gözümü böyle 500 milyar kere falan acıp kaparsam gecer:DQuote:
tabi yaw bizde aynı durumdayız. daha okucam sınava gircem üniv. kazancam okulu bitircem, askere gitcem, evlencem!! pöhööö. daha bi sürü zaman war.Quote:
Yaw burda hava bozdu iyicene. bu saatte akşam karanlığı war. ışıkları yaktmda oturuyom walla.
o karanlıgın nedeni senin ışıgı yukarıdan görmen bak biz aşagıdan bakıyoruz hertaraf aydınlık :DQuote:
yok abi yaw sen bırak stajı fln doğru felsefeci fln ol. düşünür ol.:D bu böyle olmaz sen harcanıyon buralarda:D
açın önümü durduramazsınız serhat geliyor :DQuote:
ahah yağmur başladı walla burada.
aha bizim buradada cigselemeye başladı tabi sende boy uzun bizden önce geliyor sana :DQuote:
Beden kıyafeti alma.Biz serbesttiz.Bekle sonra alırsın isterlerse.Bu arada ben 11 yd yim sen hangi sınıftasın??Quote:
Originally Posted by LaKe
neyse beyler ben yengemlere gidiyorum giresundan yeni geldiler gidim bi görim bana ne getirmişler bakim hadi görüşürüz :)
Ya daha sınıfım belli değil. Orhan hoca pazartesi gel benim yanıma, sınıfına götürcem dedi :DQuote:
Originally Posted by senderson
hayır yani sınıf kaç 9-10-11??
9.sınıf :) Daha çömeziz :D :D
Sana biraz öğüt vereyim:DQuote:
Kantinden yiyeceksen Çerez i öneririm 2.50 ytl ama değer:D:D:D
Yönetimle çok muhattap olma(Meral Hoca Dışında{Tanırsın Yakında}).
Yabancı Dil öğretmenleriyle iyi geçin.Sınıfı geçirenler genelde onlardır.
Telefonunu saklayacak biyer bulmaya bak
Daha sorun olursa msn den ulaş...
Of yav :D Telefona kızıyolarmıydı? :D
Bide bişey sorcam. Dersler başladımı? Ben daha yeni başlıycam Pazartesi. Bişey kaçırmam inşallah :) Birde Beden derslerinde havuza girebiliyormuyuz :D
Daha kaçırmazın.İlk hafta genelde olmaz(bikaç hoca dışında:D).Quote:
Of işte en komik kısım:DTahminim kayıt olurken öğrencilerin havuza girebildiğii söylemiştir.Şu kadar söyliyim 3 senedir burdayım(benden eskilerde var)Daha havuza girebilen yok:D
Olsun :D Napalım :) Halı sahada yeter :n:
bedenciylede ii anlaş.bu sene geldi otoriter olmaya çalışıyo canın yanmasın...Quote:
Yok yok onda sorun çıkmaz :D Ben derslerde sakin bi çocuğumdur zaten :)
vay be GS-FB dostluğuna bakın!
lake ve senderson arkadaşlar birbirine destek oluyor,örnek olacak durum
Evet :D Bizim Fair-Play ruhumuz var :D
ben geldim millet bakıyorumda okul moduna cabuk girmişsiniz :D
OO Hoşgeldin Serhat :D Onur'la aynı okuldayız :) Bilgilendiriyodu beni :D
vayy bee daha hiç kimse havuza girmedi haa bizim sınıf olacak varya her hafta beach partisi verir :D
sizin okul hakkında bende bilgi sahibi oldum artık :D
Senide bekleriz Cihan :D :DQuote:
Originally Posted by Nedvedmania
Ya bende şaştım Serhat. Koskoca yarı olimpik havuz var ama giremiyoruz:confused: İnşallah bu sene girebiliriz :)
abi bizim okulda havuz olacak ne aktiviteler yaparım haa dagıtırız valla sizde yetenek yok :D