Tekrardan selamlar..
Printable View
Tekrardan selamlar..
SelamlaR cafe.Biz gittik yine bosalmis burasi.Olmuyo ama.
Selamun Aleykum. Hos sohbetler.
A.Selam Memocan. İyidir Mertcan, Memo'yu sormalı?
yok abi gündüz yoruldum biraz tv izlerken uyuyup kalmışım şimdide uykum yok savurdan sonra yatarım artık :)
A.slar.. ;)
iyi bakalım zaten zor oturttun düzeni eski haline.. :D
bende sahuru yapıp yatacağım, sabah erken kalkmamı gerektiren durumda yok artık yatarım öğlene kadar, orucun yarısı uykuya gidecek yine caiz midir acaba.. :roll: :D
valla yaa zor oturttum zaten yine bozmuyalım zaten okul staj derken sabah erken kalkıyorum senin gibi öglenlere kadar yatmıyoruz :D
şimdi efendim şöyle oluyor izah edeyim..
günün erken saatlerinde kalkıyorum ve bakıyorumki yapacak hiçbi icraat yok sonra tekrar kafayı vurup yatıyorum daha da sonra bi bakmışım saate öğlen olmuş ee bende ne yapayım kalkayım bari diyorum.. :D
tabi birde sabahlama durumları var onu söylemeye gerek yok zaten..
Beni sorma tosun. kendi halimde takiliyorum :) kimseye zararim yok. Masum mode on yani. :p
Topçu bey avatarınızdaki nedir diye bir soru sorabilir miyim ?
Beni de sorun :(
Ayipsin,imam efendi :) Oguzhan nasilsin ?
selam arkadaslar
Vaay Emre döndügüne cok sevindim :) Hosgeldin,nasilsin ?
iyiyim,ama acim :D Iftara daha 20 dakika var burada.
Sağol Baran abi:)Beni anlayan bir tek sen.
Öyle ne yazikki.Internet olmasa zaman gecmiyecek vallahi :DHavalar bozuk,disari cikamiyoruz.Evde Pc varda zaman geciyor...
selam tsi milleti
neyse sana iyi sabahlamalar ben yemek yemeye gidiyorum ondan sonrada yatıcam görüşürüz...
Birazdan kalkacam.Malum okul moduna geçiş yaptı(rıldı)k.Bi uğriyim dedim.
Ben varım diye muhabbet etmek istemeyen arkadaş(lar) var.Ben uzaklaşayım Kafe'dende o arkadaş(lar) muhabbet etsin.
eyvallah Serhatcıım sağolasın sanada iyi sahurlar, ben daha buralardayımda takılan kimse yok maalesef..
Aygün varsa ben yokum.:D Yoksa bahsi geçen arkadaş(lar) benmiyim.:D
Buralar canlandımı :D
O biliyo kendini Şemsi..Memo yaptın mı istediğimi ?
ee şey hmm kem küm :D kardeşim pc'nin başında o tuvalete gitti :D hemen kaptım kalksın deyus yaparım ;;)