iyi geceler:D
Printable View
iyi geceler:D
Resimdeki Giresun'lu ALEKS...
Antrenmanda özel istekle bi hareket yaptı bizlere :p
Taç atışını böyle mi kullandı bu? :p
Aynen öyledir Umutcum :)
kimse var mı?:):)
Var idir :)
O şiir süper yahu :)
Kafe açılmadı mı yahu kimse yok?
,Var :D
------------------
Ben: Ben yarın Hazalı görcem
Berkay: Nasıl?
Ben:Çünkü Dersanenin çıkış saati aynı :D İkimizde 18.30'da çıkıoz..Ramazan olmasa biraz dolaşırdık:(
yuh saat 16.41 bugunun ilk mesajını ben yazıyorumm.arkadaşlar boş bırakmayalımm
boş kalmazda bende kaçıcam sıkıldım ekrana bak bak.Biraz topa değelim dimi:D
Beyler ben yavaştan kaçıyorum.. Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere.
bende mı kaçsam ne iftarda yaklaşıyo
S.a.
Kafe aynı
selam beyler nabersiniz
Her zamanki gibi:)
Aleyküm Selam Ersin.
iyidir sen nasılsın
bende iyi ya andriy i gören varsa söyleyin bana ö.m çeksin maç ya***am onla
www.managerzone.com da il maçda beni 1-0 yenmişti adamlarımı yorgun buldu tabi yendi şimdi rövanşa bekliyorum onu :D
Merhaba kimse var mı?
Var var. Buradalar da konuşmaya çekiniyorlar. Yemeyiz sizleri arkadaşlar, konuşun hadi.:D
Merhaba kafe sakinleri.
Bu akşamki maç için büyük iddiaya girdim.3 arkadaşla girdiğim iddiaa şöyle:Eğer Biz kazanırsak onlar bir hafta beşiktaşlı olduklarını söyleyecekler.Eğer Gs kazanırsa ben bir hafta Gs li olduğumu söyleyeceğim.:D
Merhaba Baran.
Ahh Fenerbahçe maçları da gelse ben de iddiaya girsem de kazansam.:D
İnşallah kazanırsın Şemsi abii:DBnde Bjk den yanayıımm..
Eğer iddiayı kazanırsam Pazartesi törende üçlü çektirmeyi düşünüyorum.:D Hatta Youtube'den link de verdim.İyi çalışın öğrenin dedim.:D
Semsi maci bir yenilin,ben kafede her gün 3 ögün sana "Ben Galatasarayliyim","En büyük Galatasaray" dedirtecem :n: Nasil olsa 1 hafta Galatasaraylisin :D
Ben okulda Gs liyim diyecem.İnternette demek yok.Anlaşmamız ona göre.:D Her şeyi düşündük yani.:n:
Semsi simdi yan cizme.Sen Galatasarayli olacam demissin 1 hafta.Gerek internette gerek gercek hayatta Galatasarayli olmalisin :D
Evet Baran ile de iddiaya girdik.Kaybeden taraf kazanan tarafın istediği avatarı kullanıp,istediği imzayı kullanacak sitede.