ama saat durdu zaten baran çalıştırabilirseniz çalıştırın geçen sene içinde istisnalar kaideyi bozmaz
Printable View
uff yaa guşluğa kalamıycam heralde çok merak ettim nası biyer:D
peki burda kalıyım bari:D
neyse arkadaşlar ben yatmaya gidiyorum size iyi eğlenceler
selamlar bilardodan geldim ıslandım bayağı ya sşırı yağmur yağıyo
neyse bi beş dakka daha kalıyım bari:)zaten birazdan kızarkadaşımı arıycam her zamanki gece konuşmamızı yapcaz:D
(i) :5: ben kactım hadi size ii geceler
gusluk öğlenciler ve sabah erken bi yere gitmeyenler için çok uygun bi yer ama benimde gibi sabah mahkumları için kötü bi yer:mad:
Madem bu kadar istek açtık gitti, buyrun guşluğa...:D
Evet guşluk açılmıştır, keyifli sohbetler...:)
:) serkan buyrun dedi fırsatı kaçırmadım selam arkadaşlar bu gün ben açtım
guşluk sessiz şimdilik ama ben sesli olduğunu göremicem ah şu sabahçılık olmasa.. herkese iyi geceler:eek:
Bi geldin bi gittin yahu olmadı şimdi:)
Good night canımcımlarım. :p
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle artık pek online olmıyacağımı sölemek istiyorum.Aldığım notlar ile sarsıldım ve inanılmaz ders çalışıyorum.Çıktı ödevim vardı o arada bi giriyim dedim.:)
S.a. herkese.
buralardayızzz.. :cool:
Taraftar kartı artık şart bende bir tane alacağım yazın. Seneye İST'de okul kazanayım kombine alacağım kökten kurtuluş
Yok abi tanıdık felan. :) Ne dersi sabah 09.30'da evden çıktım. :) Ama artık çalışıyoruz girecem bu üniye... :)
Karlı bir Eskişehir akşamından hepinize iyi akşamlar TSİ ahalisi.:) Nasılsınız bakalım?
İyiz Mustafa abi , sen nasılsın ?
İyi be Ersin. Nasıl gidiyo hayat :)
EH işte artık PCde fazla takılmıyacam gibi , OKS ağır bastı sonunda. :p
selamun aleykum...güzel cafe özlemiştim seni:D
Baran'a selamlar :D
Ben ödeve devam ediyim.:)
Yav hade get,attigin goller anormal gollerdi,hep defansimin hatasindandi,tamam yenildik,seni tebrik ederiz de öyle cok ta iyi oynamadin sen...
Gol goldür :p
Kaç kaç bitti?
1-2 yenildik ..
Tüüh bi de evinde yenilmişin kanka..:D
Batuhan abi o soruyu benim sormam lazım aslında..:D
Selamlar arkadaşlar..
bugun bursaya da ilk kar düştü.karı(rus karı özellikle) çok seviyorum.:D