Diego'da gelirse Juvenin ortasahası müthiş olur
Printable View
Diego'da gelirse Juvenin ortasahası müthiş olur
Diego gibi müthiş bir oyuncu Juventus'un orta sahasında harika olacaktır
Mükemmel bir oyuncu hangi takıma giderse gitsin oynar
Mükemmel bir oyuncu Diego
Juventus'u coşturur bence..
İnşallah gelir.İtalya liginde yaratıcı oyuncu sayısının az olduğunu düşünüyorum bu yüzden ligide şenlendirir.
juventus'a gitmesin türkiyeye gelsin galatasaray onu lincolnle takas yapsın
O da olur.
Juve'nin Kaka'sı olabilir.
http://www.sporx.com/images/1/34/220...topyeni002.jpg
AS Roma'dan kolay galibiyet: 2-0
Serie A'nın 22. Hafta mücadelesinde AS Roma sahasında konuk ettiği, Reggina'yı 2-0 mağlup etti.
Sporx TV'den canlı yayınlanan karşılaşmada AS Roma'ya 3 puanı getiren golleri 21. dakikada Panucci ve bitime 15 dakika kala Mancini kaydetti.
AS Roma, mücadeleye Juan ve yedek kaleci Gianluca Curci'den yoksun çıkarken, Reggina'da Miguel Garcia ve Joelson sakatlıkarından dolayı takımdaki yerini alamadı.
Kısa kullanılan korner vuruşunun ardından Francesco Totti, topu içeri kesekerken, Panucci kafa vuruşu ile ilk yarıyı Roma'nın 1-0 önde tamamlamasını sağladı.
Mücadelenin tamamlanmasına 25 dakika kala Barreto'nun kullandığı serbest vuruşta, Carlos Adrian Valdez'in kafa vuruşu az farkla dışarı çıkarken, Reggina adına önemli bir gol pozisyondu.
Reggina gol için bastırırken, bu pozisyonun 2 dakika ardından Barreto topu filelerle buluşturmasına rağmen pozisyon ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.
Maçın skorunu belirleyen golü, bitime 15 dakika kala, Giuly'nin vuruşunda, Mancini kaleci Campagnolo'dan dönen topu tamamlayarak kaydetti.
AS Roma bu galibiyetin ardından 3 puanın sahibi olurken, gün içerisinde yapılan diğer karşılaşmada Fiorentina, Atalanta deplasmanından 2-2'ik beraberlikle döndü.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.sporx.com/images/1/34/705...se-juve001.jpg
Önce Udinese sonra Juve
İtalya Serie A'nın 22. hafta mücadelesinde Udinese ile Juventus karşı karşıya geldiler ve maçı konuk ekip Juventus 2-1 kazandı.
Ev sahibi Udinese, karşılaşmaya iyi başladı ve 6. dakikada Dossena'nın attığı golle ilk yarıyı 1-0 kazandı. İkinci yarıda oyuna ağırlığını koyan ve toparlanan Juventus, karşılaşmanın 60. dakikasında Camoranesi'nin golüyle beraberliği yakaladı. Beraberlik golünün ardından baskısını iyice arttıran konuk ekip, maçın 76. dakikasında Udinese'den transfer ettiği I**uinta'nın golüyle 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda iki takımın da gol bulma çabası sonuç vermeyince Juventus maçtan 2-1'lik galibiyet ile dönmüş oldu.
Ligin ilk yarısında Juventus'un sahasında oynanan maçı Udinese 1-0 kazanmıştı. Böylece Juventus rakibinden ilk maçın rövanşını da almış oldu.
Bu sonucun ardından Juventus, puanını 44'e yükseltti ve 3. sıradaki yerini korudu. Udinese ise 33 puanda kaldı.
--------------------------------------------------------------------------
http://www.sporx.com/images/1/34/925..._sevinc020.jpg
Milan Paloschi'yle güldü
İtalya Serie A'da Sporx TV'den de naklen yayınlanan karşılaşmada Milan, Siena'yı 1-0 mağlup etti. San Siro Stadı'nda ilk yarısı 0-0'lık eşitlik ile sona eren karşılaşmada Milano ekibine galibiyeti getiren gol maçın 63. dakikasında genç oyuncusu Alberto Paloschi'den geldi.
Bu karşılaşmadan önce ligde oynadığı son 4 maçını kazanan Milan, bu sonuç ile galibiyet serisini 5'e yükseltti. Siena galibiyeti ile Milan puanını 36'ya yükseltirken, konuk ekip 20 puanda kaldı.
inter yine uyduruk bir ofsayt golüyle kazanmak üzere.Catania'da geçen sene neler yaşandığını hatırlarsak maç bitince olabilecekleri tahmin etmek zor değil.
hakemler olmasa Roma & Juventus 1.-2. di...
al sana temiz italyan futbolu
http://img90.imageshack.us/img90/970...aginedeys6.jpg
Mafyalar diyarı İtalya.:p Bugün Juve maçındaki hakem genel olarak iyiydi. Keşke her maça iyi hakem gönderseler.:p
Hepsinin geldiği yer aynı nasıl olsa.
Maaşlarını kim ödüyor?
İtalya Federasyonu.
İtalya Federasyonu parayı nereden alıyor?
Ana sponsor TIM(Telecom Italia).
TIM kimin?
Moratti ve Tronchetti.
Moratti ve Tronchetti kim?
İnter'in sahibi ve büyük hissedarı
Hakemlerin maaşını kim ödüyor?
İnter
İtalya’yla 2006 Dünya Kupası’nı kaldıran efsanevi teknik adam Marcello Lippi, yeni sezonda teknik direktörlüğe geri döneceğini söyledi.
İtalya'da düzenlenen Kayak Şampiyonası’nda gazetecilere kısa bir açıklama yapan Lippi, “Yakında yedek kulübesine geri dönüyorum. Yeni bir ekiple çalışmayı çok istiyorum. Geri dönme konusunda çok istekliyim,” dedi.
Henüz belirli bir takımla anlaşmadığını belirten Lippi, “İtalya veya İtalya dışından gelecek tekliflere açığım,”dedi.
Lippi ayrıca İtalya’nın 2008 Avrupa Şampiyonası’nda favori olduğunu da belirterek, “Gruba ilk sırada başladık. İtalya milli takıma genel kalite olarak şu anda Dünya’nın en iyisi," dedi.
juve hiç bir zaman taraftar kaybetmez.gidenler kazanılan başarıların taraftarıdır juventus'un değil.
Juventus gibi bir takımın taraftarını kaybetmesi üzücü bir durum
Şike yapmasalarmış.:)
iyiki şike yapmış juvem böylece gerçek taraftarlar ortaya çıkmış oldu:yildiz:
şaka bir yana.juvetus hala açık ara önde:zuhaha
Özgür üstad gör bu konuyu :)
her zaman olduğu gibi yine diğer takımları eziyoruz konu taraftar kaybı olsada diğer 2devden 2katı taraftar sahibi olduğumuz çok açık.. Ayrıca bir takım neden taraftar kaybederki yani başarılı olunca tutup başarısız olunca bırakan zaten taraftar değildir o yüzden taraftar kaybı değildir sadece sayılsa bir azalma söz konusudur...
Bence de İtalya Dünyanın en iyi takımı. Nedeni İtalyan oyunculara çok şans ve değer veriliyor Inter hariç. :zuhaha
Lippi Juventus ile özdeşleşmiş bence umarım gecer takımın başına ...
Lippi donuyormus, seneye Chelsea nin basinda olcak bana gore. Cunku bu sezon Chelsea sampiyonlugu alamicak.
Dönsün dönsün. Onun gibi adam zor bulunur bu devirde. Bende Chelsea'ye geleceğini düşünüyorum.
barcelona chelsea olabilir
Küme düşürülmenin tek iyi yönü taraftarlar ve futbolcular içinde sahtekar ve çürük olanların elenmiş olması.
Rakibine Kafa Atan Adriano´ya 18 Ay Ceza Gelebilir!
Sorunları nedeniyle İnter´den Sao Paolo´ya kiralanan Brezilyalı yıldız Adriano´ya büyük ceza kapıda.
Bir bakıma kendi kendini rehabilite etmesi için Brezilya´nın Sao Paolo takımına kiralanan Adriano, kişisel sorunlarını bir türlü aşamıyor. Sao Paolo´nun Santos´la oynadığı karşılaşmada rakip takımdan Domingos´a kafa atarak kırmızı kart gören Adriano´nun Spor mahkemelerinde yargılanacağı öğrenildi.
Yargılamanın bu hafta gerçekleştirileceği, Adriano´ya verilecek cezanın da 18 Şubat Pazartesi günü açıklanacağı belirtilirken, Brezilyalı futbolcu, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada kendini savundu. Hakemin ne gördüğünü bilmediğini ifade eden Adriano, "Santoslu oyuncu ellerini benim yüzüme koydu. Ben de ona, ne den böyle yaptığını sordum" şeklinde konuştu.
Ancak Sao Paolo Teknik Direktörü Muric Ramalho, oyuncusunun kusurunu gizlemeye gerek duymayarak, "Adriano bir hata yaptı. Böyle şeyler yapmaması gerekir" dedi.
Sporx.com'daki başlığı çok beğendim ve buraya yazma gereği duydum. Sadece 2 kelime; "Uslanmıyor, Uslanmayacak"
:zuhaha Adriano süper adam ya futbol dışında herşeyde başarılı