bu tartışmaya son koyuyorum arkadaşlar lütfen tartışmayalım
Printable View
bu tartışmaya son koyuyorum arkadaşlar lütfen tartışmayalım
Beyler biraz yavaş olalım hızınıza yetişilmiyor. Bende şaşırdım durmadan konu dağılıyor biraz sakin kafam allak bullak oldu.
mert seni cok iyi doldurmuslar hemde cok güzel.bi insanin hayatini bilmeden nedenona atip tutuyorsun sana hic yakistiramadim.ben ahmet kayanin hayati adli kitap var,hayatini biliyom ben onun,bisey soracaksan onun hakkinda gel bana sor.fasistlere sorarsan tabiki kürdü sana kötüler.
http://www.youtube.com/watch?v=fEe5EX9AKb8
şunu izle istersen
Bursa_mc yanlız değilsin ben de senin gibi düşünüyorum ama konunun yeri burası değil.Zaten bu tür tartışmalar sonsuza kadar devam eder boşuna tartışmayalım dinleyen dinler,dinlemeyen dinlemez
bende senin yanındayım mertcan:)
evet yeni bir konu açıyorum yeni avatarım nassı
Şemsi senin avatarlar kutuplardan baskın yanlardan şişkin oluyor hep:D
bende yakında başlık acıcam avatarım nasıl diye her gelen onu soruyor siz begeniyorsanız güzeldir begenmeyen begenmesin...
aslında öyle bi konu açsak avatarım nası die hatta yarışma bile yapalım:D
ahmet kaya burda kürt olduğunu söylüyo diğerlerini kendisi mi yapıyo veya pkk adına slogan mı atıyo? baran da bir kürt ama pkk lı mı hayır! bende söylüyorum aleviyim ölene kadar aleviyim sonuna kadar ben suç mu işledim şimdi?ayrıca ahmet kaya mı pankartları onların eline veriyor? bırakın allah aşkına geçin bu ayakları
ikide birde avatar değiştiriyon ..he tmm değiştir eyw. da nasıl olmuş diye sorman biraz acayıpp:)
o zaman sizleden ozur diliyorum arkadaşım ama buyrun öcalanda mudanya da gelinn:mad:
Beyler telegol asrın olayı başladı bence kaçırmayın
offf yeter sıktı bu konu artık
hatırlıyamadım ivanı ama neyse :D
hoşgeldin :)
beyler bu konulara girerseniz cıkamazsınız ya konuyu degiştirin yada msnde konuşun...
aynen yaa çok sıkıldım ahmet kaya muhabbetinden
ahmet kayada benim gibi kürttür,pkk ile en ufak bir baglantisi yoktur.bu böyle biline!!
sen banlıydın 2. üyelik açmştm ivan diye...FM2006da bisürü mesajım vardı :D
Vay.Multi üyelik heee.:D
selamlar arkadaşlar:D:D
öncelikle yaptığınız tartışmanın yeri yanlış. imzalarınızdaki karşılıklı atışmları da silmenizi tavsiye ediyorum son olarakta konuyu farklı yerlere çekip daha da uzatmayın bu tartışmayı burda kapansın!!!
insanca denilince anlamayan arkadaşlara kabaca söylim defolun msnde konuşun...