Fıratcan hayrola hasta mı oldun ?
Sararmışın :p
Printable View
Fıratcan hayrola hasta mı oldun ?
Sararmışın :p
Selamlar arkadaslar (:
A.S Baran..
Murat gripim bu aralar ondan:)
Emre Abimde gelmiş geri keyfime diyecek yok bu gece...
Murat komikligin üzerinde bugün :p
Neyse,ben kactim.Semsi gelir nasil olsa sahurda buraya,kuslugu kapatir :D
Bende buradayım yaw :D
Ne derdin varsa söle kardeşim:D
Sabah 8'de ders başlıo ama burdayık:D
Iyi halt ediyon :D Kimse kalmadi olm forumda,ne geziyon,sen de git uyu,bak saat 8de ders basliyacakmis :D Derste uyumak mi istiyon(Gerci derste uyumak gibisi de yok hani:D)
gunaydin genclik :)
Günaydın....
Kafeyi acalim gerisi gelir. :)
ben geldim:Dsaat cırlamayınca okula gidemedim:zuhaha
ne guzel, gecen sene bende oyleydim :p Bu sene oglenci olduk, tipis tipis okula gidiyoruz artik.
benim bide meslek lilesi:) dün 10 ders full matematikti:D :p bugünde 10 ders öğleden sonra gidicem 4 derse:)
Benimde meslek, bize sirf meslek dersleri var Muhasebe finansman. Yok ofis dersi yok büro dersi gına geldi şimdiden. :)
:) bana hep geliyo zaten 10 ders matematik olurmu yahaftada 16 saat.. Alt tarafı iki tane kablo yu helimlicez:mad: :p
ulaa nekop gel kapisak:D
ne kapismasi yaa ne oluyor :D
Selamın millet.
Hörmetler efenim nasılsınız?:p
kapişmayın sevişin :D :D
Selam Millet kimse varmı ? =)
Herkese hoş sohbetler;
Bugün dershane başladı. İlk günden çalışmaya başladım tarihi olay. Ödevleri bitirdim. Bende gelişme var. :)
Vay Batu Bravo :)
Bende bugün dersaneye gitmedim.4 saat Almanca vardı.Birazdan yatacam iftara kadar.
mrb millet cok hastayim hic keyfim yok bugun ya
Geçmiş olsun. Akşam CSKA'yı yenince keyfin gelir. :)
Oğuzhan'la iddaaya girdik.CSKA kazanırsa o GS avatarı,Fener kazanırsa ben Fener avatarı koyucam :p
Tam 1 saat sonra mesaj atarak kafeyi canlandırmayı amaçlıyorum.Ama millet şu an iftar telaşesindedir büyük ihtimal.
maç ne zaman 21:45 dimi. Emre abi naber:p