tartışın tartışında kafeye kilit konsun herkez kuşluğa grelsin :D
Printable View
tartışın tartışında kafeye kilit konsun herkez kuşluğa grelsin :D
Beyler Hergün bi kavga yapıyorsunuz ötaritemi koyacagım ortaya o olacak yani :D
ya biriniz söyleyin beaaa ne zaman başlıo europe yakası:D
20.00'da başlıyo. :)
Evet senderson albay giriyor :)
Yanımdaki arkadaş sağ olsun sınavım çok güzel geçti :D
selamlar cafe sakinleri gerçi hiç sakin deilsiniz ama:D
nart_susruko CAFE TURKSPORTAL yolunda
Guşlukta forma giyen nart_susruko Cafe'yle mi anlaşıyor? Cafe Turksportal başkanı LaKe ile akşam saatlerinde görüşen nart'ın, teklife sıcak baktığı öğrenildi. LaKe'in Cafe ile sözleşme imzalaması karşılığında nart'a büyük repler vereceği ve takımda 10 numarayı giydireceği konuşuluyor.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=27983
beyler şuna bakarmısınz Serkan abi yine döktürmüş:D
allah korusun hamzada CAFEci olursa kuşluk tümden gider :D
harbi koskoca 2 tane 4.şube açıldı bir anda :D çığ gibi büyüyorsunuz (!)
hep bu vaadlerle kandırıyorsunuz gençliği yakışmıyor size :rolleyes:
birde şuna deyineceğim (daha doğrusu c@feye bir çomak sokayım şöyle karışsın ortalık :D ) kaç tane başkan var burda anlayamadım :roll: siz anlamışsınızdır ne demek istediğimi :) diyeceğimi dedim şimdi siz kapışadurun bende beklemede kalayım :cool:Quote:
Originally Posted by LaKe
valla hamzada yakışır kafenin 10 numarasına yani :D
kafenin eski oyuncularından görkem hamzanın takıma katılıcağını duyunca çok sevindi ve şunları söyledi:
hamza kalitesini belli etmiş bir yazar onun gibi biriyle aynı kafede yazı yazmak büyük bir onurdur...
:D :D :D
benden başka 5-6tane daha var heralde:n::D
Öncelikle lütfen sıfatlarına dikkat et sayın Hamza :p :n: Biz kimseyi kandırmıyoruz. Her zaman zamanında repler ödenir ve ihtiyaçlar karşılanır. Ayrıca burada tek başkan benim :D Kaptanımızda nekop'tur. Oyuncularımızda vardır. Taraftarımızda vardır. Lütfen sırf ortalığı karıştırmak adına mesaj atmayınız :p :n:
beyler farkındamısınız üçtür sayfadaki son mesajı ben yazıom ve kimse okumadan öylesine duruyo orda mesajlarım:D
serkan abi o kadar övdük bi rep verirsin artık:D şaka şaka şimdi uyarı almayalım re istiyo milleti zorluyo tehdit ediyo diye:D
gerçekleri söyledim ben Mert Başkan, yoksa ortalığı karıştırma gibi bi niyetim yok :)
ayrıca Serkan en güzelinden cevabı vermiş "biz geldiğimiz yeri biliriz :cool:"
birde kime nasıl hitap edeceğimi şaşırıyorum siz en iyisi site yönetimden ricada bulunun rank isteyin :D c@fe kaptan, c@fe başkan, c@fe malzemeci ... diye :n:
son olarakta Görkem kardeşim için yorum yapacağım "güzel düşüncelerin için sağol ;;) ama ayrı dünyaların insanıyız :n: "
Tamam git guşluğuna aaa :n: :n: Amma uzattın :p Transferinden vazgeçtik :D Sen Cafe'nin Başkanıyla kaptanını hatırla :D Hatırladıktan sonra oyuncularıda sor bana ben sana hepsini anlatırım :D
Ayrıca oyuncum görkemyilmazakarsu'ya laf etmeyiniz lütfen. Kafenin oyuncusu olamadınız diye agresifliğe, sağa sola laf etmeye gerek yok :p :n: