Oranında kızları güzelmiş dermişim.:D
Printable View
Benimle iddaya girdi böyle oldu :n:
Evet Sion maçı..Adam Sion eler dedi :D
İmam'ı avatarım yapacağım... :D
valla senle iddaaya girilmez aygün hangı iddaaya girsen sen kazanıyosun:D
Yap.
Aygün ne bal adamsın lem :D.
Çocuğa.
Bak
Herkesin
Maskarası olduk
:D
Bunlar daha yakıştı sana :)
Sana daha çok yakışır Ersin :p
Forumda Galatasaray takımına geçiş hızla devam ediyor. Şemsi'nin ardından, Oğuzhan'ın da Galatasaray'ı seçmesi kulübün büyüklüğünü bir kez daha gözler önüne serdi. İddialara göre Şemsi ve Oğuzhan zaten yıllardır Galatasaray'a geçmek için bahane arıyorlardı. Ve bu bahaneyi araya Baran ve Aygün'ü alarak gerçekleştirmeyi başardılar. Kendilerine durumu soranlara "Aygünle iddaaya girdik o yüzden Galasaray avatar ve imzası kullanıyorum." demeyi tercih ettikleri kulislerde konuşulan dedikodular arasında. Şemsi ve Oğuzhan'ın en kısa zamanda UltrAslan Taraftar topluluğuna kayıt olup, Alisamiyen'de eski açıkta ki yerlerini alması bekleniyor.
:n: Şemsi Baran'ı Oğuzhan beni bahane ediyo ama onlarda biliyolar artık Galatasaraylılar :p Biletleri yakında hazır :)
İbo abi.
Külliyen iftira:eek:
Bu kadar da olmaz yahu :D
Avatarımı ve imzamı evet ama ruhumu asla !
Doğru yolu bulmuşlar:D
Oğuz bu ne böyle.:eek: Kaybedeceğin iddaalara girmemelisin:zuhaha
Hakkımda yazılan şeyler var.Cevap vermiyorum.Pazartesi gününü bekliyorum sadece.
İmam sanane Sion'dan allahın İsviçrelisi için karizma çizdirilirmi:)
İddayı isteyen derviş sonuca boyun eğermiş :p :D 2 koca hafta var önünde Oğuzhan :)
Olabilir Aygn'cüm.
Dedikodumu yapmayın :n:
SAna kırmızı çok yakışıyo :p Özdeşleştin bu imzayla ve avatarla.Artık hiç değiştirmezsin :n:
2006 OKS sorularını indiriyorum :).
Çözelim bakalım.
İmam OKS kolaydır :p :D
:n: :n: Çöz Çöz... :D Ersin'ede ver.Oda çözsün.Fen Lisesini kazanırsa benim yanmıma gelcek :zuhaha
BANA KULANICI NOTU BIRAKIN:n: