Noktaları sen doldur Şemsi... :D
Printable View
Noktaları sen doldur Şemsi... :D
Kerem nalakası var..:D
Yok be Murat abi burada sevinçlerimizi hüzünlerimizi paylaşıyoruz.Ne üzmesi.Ama sana bir kardeş önerisi.Fazla peşinden koşma.Bir duruşun olsun..
[YOUTUBE]7_eoXACLNXU[/YOUTUBE]
.
haftanın son günü ve yine ben açtım :)
dün yarın görürüz diyen arkadaşım sabah satlerinde de görmek isteriz sizi :)
Cafe daha sessiz okulda olanlar var ondan heralde bugün cuma herkez mutludur haftasonu oh bee
merhaba arkadaslar nasilsiniz
Herşey Güzelde Tarık Abi Sana Bir Sorum Olacak Buradan ?
Avartarına Niye Babanın Resmini Koydun yaw :confused: :confused:
tamam babanı eskiden beri tanıyorum kafa adamdır , hatta benim babamla eski bir türk filminde küçük bir sahnede oynamışlar ama niye avartarına koydun :confused:
Tarık abi Mehmet adına sana özür diliyorum msnde sana dediklerinden dolayı :(
bende dılıyom :D :D :D
aynen bende şaşkın bi vaziyette birinin açıklama yapmasını bekliyorm
ayrica tarik abinin avatarinda alpacino resmi var,simdi sami niye tarik abiye babanin resmini niye koydun diye sordu?`??
Resimdeki Tarık abinin babasıdır ! ileri geri konuşmayın ,
hassas takılıyor bu konuda
Şimdi Olaylar Şöyle Başladı :
ulumemo295 Jesus_FB'ye : TSI'deki Avrtarındaki kim diye sordu?
jesusda babam dedi ,
bende koptum tabi , sonra direksiyonu bana attı tarık abican herkesin üstüne sürdüm bende :D:D
Ben de özür dileyeyim o zaman, belki zamanında bir kusurumuz olmuştur, Tarık özür dilerim:D:D
ben özür felan dilemiyorum :D :D ( amma güldük bea )
Serkan hastanım senin :D
organize olarak yaparız tabii bişiler ama benim şahsi intikamım fecii olcak. acı mı acı.
Selamun Aleyküm arkadaşlar...
Bende geldim..:)
Tamam intikam alalım ama şunu merak ediyom, en başta olay ne? Neyin intikamını alıyoruz? Ben direk konuya daldım ne olduğunu anlamadan ama:D:D
işte sen sazanlık yaptın gibime geliyo...:) Şimdik bu tarık abinin malum bi avatarı warya. ben merak ettim bu kim die tarık abiye sordm cvp gelmedi. azsonra sami geldi msnden başladı mehmet sendem fln filan demeye. dedim noldu. o avatar tarık abinin babası. bu konuda hassas fln dedi. sonra adam alpacino çıktı...
ama sizede yani yuh,koskoca alpacinoyu tanimiyonuz,ne diyeyim ben size :D
Bir dakika ben sadece Mehmet'e destek olmak için olayı bilmeden olaya daldım. (Yani sen de Mehmet ne diyim:D) Ayrıca Sami Bey işletme konusunda pek bir beceriksizdir ama nasıl becermiş böyle bişey anlamadım. De mi Gizem?:D:D:D
selamla arkadaşlar sohbetinizi böldüm ama benide aranıza alırsanız sevinirim:D