Brezilya dağıtacak beyler rahat olun. :D Neymar ve Fred reyiz Gilardino'ya benzemez affetmezler İspanya'yı. :D
Printable View
Brezilya dağıtacak beyler rahat olun. :D Neymar ve Fred reyiz Gilardino'ya benzemez affetmezler İspanya'yı. :D
Şu İtalya'ya bir kanım ısınamadı arkadaş, Ronaldinho - Ronaldo - Cafu'suz Brezilya'yı da sevmiyorum.
İspanya desen onu da sevmiyorum, Lugano sebebi ile Uruguay'ı destekliyorum.
Yenecekler diye düşünüyorum İtalya'yı.
İspanya - Brezilya maçında illa ki birini destekleyeceksek de Brezilya'yı desteklerim :n:
Uruguay ve İtalya üst turu hak etmeyen iki takımdı grup maçlarında, finalde de İspanya kazanır herhalde, artık sıkıcı oluyor ama. :)
Final ne zaman arkadaşlar
Brezilya Dagıtacak gibi:)
Reyizler olmadan İtalya'nın hiç bir zevki yok bir Pirlo bir Buffon kaldı Buffon da eski formunda değil
edit:Buffon o kurtarıştan sonra lafımı yedirtti
Güneşten ne izlediğimizi bilmiyoruz.
edit : Muslera bile göremiyor topu :uzgun:
Pirlo kaçmış içine Diamanti'nin açıklaması yok bunun.
Tanrım !
Neler oluyor böyle !
Maçı bi açtım 2 frikik golü oldu :)
Muslera Ordu maçından sonra yine saçma sapan bir gol yemiş :n:
Gönüllerin şampiyonu Tahiti anketi 1. olarak tamamlar umarım,tek merak ettiğim şey o . :n:
#direntahiti :zuhaha
Bir takım hiç mi penaltı atamaz
muslera ya yazık oldu buffon un tuttuğu penaltıların hepsi çok kötü kullanıldı
uruguay ne kazma yahu penalti atmayi bilmiyorlar daha ha buffon = respect.
Oscar 7. dakikada 2-0'ı yakalama şansını kaçırdı.
brezilya tecavuz ediyor resmen
İspanyollar işi çirkefliğe döktü resmen.
Peste gole giderken arkadan kayma ile durum aynı -amaç da aynı- :)
Marcelo harika bir bek.
İspanya'yı böyle görmemiştim, Brezilya kaçırdıkça kaçırıyor, ama atamayana atarlar 10 dk top oynar 1 gol atar İspanya.
David Luiz harika bir Kaleci - Stoper - Defansif Orta saha - Forvet herşey ya, her şey bu adam.
neymar ne asti be
Brezilya eski günlerine dönüyor İspanya'ya ekmek yok artık.Yıldız eksigi vardı senelerdir takımı taşıyacak Ronaldinho gibi filan o boslugu da Neymar dolduruyor Brezilya dönüyoor. :D
yalniz hala ronaldinho sart hulk baltaliyor takimi...
Vay arkadaş! Kış gelse de Barçayı izlesek :D