Başkan eskitme rekoruna gidiyoruz :)
Takım ile anlaştığımız 3 hafta olmamıştı. Zaten Patron değişikliği yüzünden yeni işten ayrılmıştım. Tekrar aynı problem ile karşı karşıyayım. Başkan David Keyte, takımı satmaya çalıştığını açıkladı. Bir lanet gibi peşimden sürüklüyordum bu durumuda :0:
https://copy.com/mMMfQCJGOqhV/Herefo...2-12_00001.jpg
Bize bu sefer dokunacağını hiç düşünmüyorum ama sonuçta futbol dünyası bu. Profesyonel yapıda yeni bir patron geldiğinde illaki değişiklikler olacaktır. En az zararla atlatmak zorundayız.
Çok sıkmamak için hızlı gidelim...
Federasyon Kupası'nda rakibimiz bizden kalite olarak yukarıda olan Sky Bet 2.Lig (İngiltere 4.Ligi) takımlarından Exeter'di. Oyuncularımı sahaya şanslarının az olduğunu bildiğimi ancak elimizden gelenin en iyisini yapmak zorunda olduğumuzu belirterek yolladım. Maç boyunca rakibimiz bizden daha çok topa hakimdi. Takım top çeviremediği için tamamen kontraya yatkın oynuyorduk. ilk yarıyı Exeter 1-0 önde kapatsada ikinci yarının başında bizi umutlandıran gol David Williams'tan geldi. Herşey iyi giderken önce 75. dakikada Baker kırmızı kart gördü, arkasından 90+2'de kalemizi hafif çapraz gören bir noktadan kullanılan serbest vuruşta top ağlarla buluşunca maçtan 1-2 yenik ayrıldık ve turnuvaya 1.Tur'da veda ettik.
İyi yerlere gelmek için seri galibiyetlere devam etmeye ihtiyacım vardı. Ligde son 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik almıştım. devamını getirmeliydim bunun. Maidstone deplasmanından 2-1; Weston-super-Mare'i konuk ettiğimiz maçtan da 3-0'lık galibiyetle ayrıldık ve yenilmezlik serimizi 6 maça çıkardık.
Oyuncuların keyfi iyice yerine gelmiş bende rahatlamış durumdaydım. Bu seri galibiyetler ile en azından sezon başında aldığımız 5 maçlık yenilgi serimizi telafi etmiştik. Puan almaya devam etmeliydik.
Ancak tabiki evdeki hesap hiçbir zaman çarşıya uymuyor ve FA Trophy mücadelesi öncesinde çıktığımız son maçta Whitehawk kafa olarak bizden daha hazır çıktı ve sahadan 0-2 yenik ayrıldık. çok varlık gösteremedik maçta. Maçtan sonra takım playoff şansını kaçırdığı için üzgündü. Takımı toparlamaya çalıştım. Önümüzde daha 25 maç vardı telafi edebileceğimiz. Kafamızı bir an önce önümüzdeki kupa maçına çevirmeliydik.
Rakibimiz amatör kümede olan Cirencester ekibiydi. Evimizde oynayacaktık. Mutlak galibiyet bekliyordum ancak oyuncularım rakibi biraz hafife almış gibi oynadılar ve geriye düştüğümüz maçtan zoraki bir beraberlik çıkardık. 1-1 biten maçın ardından oyuncularıma sağlam bir azar çekmiştim. 3 gün sonra oynayacağımız maçta çok daha iyi bir performans bekliyordum.
İkinci maçımızda ise takım gerekli uyarıyı almış olacak ki işi fazla uzatmadılar ve rakibe oyun fırsatı vermediğimiz maçta 2-0'lık deplasman galibiyeti ile adımızı FA Trophy'de 2.Tura yazdırdık.
Ligde ise iddiamızı devam ettirmemiz için bir seri daha yakalamamız gerekiyordu. Takımın gitgide kendine güveni artıyordu. Farnborough takımını ağırladığımız maçta her ne kadar 2. yarıda koparsakta maçı 3-0 gibi net bir galibiyetle ayrıldık.
Histon deplasmanından ise sağanak yağmurun altında kaldığımız ve balçığa dönen sahada 2 sakat verdiğimiz mücadeleden ilk yarının uzatmalarında attığımız gol ile maçtan 1-0 galip ayrıldık.
Bu galibiyetin ardından 17 maç sonunda maç eksiğiyle kendimizi 8. sırada bulduk. Ligde son sıraya kadar düştüğümüz bu sezonda mükemmel bir toparlama yaşadık. Playoff potasından sadece 1 puan uzaktaydık ve 1 maç eksiğimiz vardı. Ligde kötü gittiğimiz dönemde Hereford'a geldiğim için kariyerimden şüphe etmeye başlamıştım ancak bu toparlama boşa bir teknik direktör olmadığımı gösteriyordu. Kariyerimde daha yukarılara çıkmak için mücadeleyi bırakmamam gerekiyordu. Bunu başarmak içinde başında olduğum takımda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaktım.