Quote:
Originally Posted by invisible
sana söle yardımcı olabilirim elindeki kopya cd belli orjinal cd almanı öneririm!:)
alırsan sorun falan kalmaz:)
Printable View
Quote:
Originally Posted by invisible
sana söle yardımcı olabilirim elindeki kopya cd belli orjinal cd almanı öneririm!:)
alırsan sorun falan kalmaz:)
zaten 6.0.3 dostuM... + çözüm sölediğin kadar basit olsaydi burada ne isim war (/1)Quote:
Originally Posted by BaD BoY
ya ben şu türkçeyi yüklerken fm.exe'i bulamıyorum.her yere baktım bi türlü bulamadım.yardım ederseniz sevinirim.
ya arkadasım masaüstündeki kısayolu kopyala sonra kısayola sağ tıkla ''hedef bul'' de sonra oraya yapıstır!sonrada ismini deiştir ''fm.exe''yap sonra bi dene bakalım oluyomu?
Quote:
Originally Posted by stuns_cenk
arkadasım sağ tıkla ''özelikler'' de sonra ''hedef bul'' de sonrasını zaten söledim :D
Quote:
Originally Posted by Vieri
yardım etmezseniz etmeyin... para kolay kazanılıyor sanki... orjinal oyuna tonlarca paralar dökecek kadar enayi değilim... etmezsen de etme çokta umrumdaydı... ben yine eski haliyle oynarım... eski versionunda çalışıyordu ne güzel...
Fm Ninn Ensonn Surumunuu Nasil Indirebilirimm
Yardimcii Olursanizz...
arkadaşlar selam,
runtime 430 hatası alıyorum ve türkçe fm 2006 bir türlü kuramıyorum yardımcı olurmusunuz teşekkürler
türkçenin kurulu yere gel oraya bak bi temp klasörü var mı die yoksa temp klasörü aç
arkadaşlar ben yamayı yüledim ayarlardan oyunun kurulu olduğu dosyayı seçtim başlamak için bastığımda dosya bulunamadı diyo rehberi 100 kere okudum ama olmuyo lütfen yardım edin
Site kurallarımız ve illegal girişimlere tepkilerimiz belli, kanuna kitaba saygılıyız, bunu sorglamazsınız...Quote:
Originally Posted by el bandido
Bu şekilde bi yorum getiremezsin, getirirsen örnekte de görüldüğü gibi sitemizden hem Türkçe çalışmaları hemde diğer çalışmaları indiremez, teknik destek almazsınız...
kısacası banlanırsın evde kendine çorap örersin hehehehe:D:D:D:
bende hata verince normal oyunu actım ama bende de turkce v2 olmadı ??
acaba soole yapsak olurmu once turkce v 1,0 ı kuralım sonra uzerıne turkcesını kuralım. belkı o zaman duzelır ?? olabılırmıkı ??
bı arkadasdada aynı sorun vardı cozmus galıba bı deneyelım !!!
oldu be
--------------------------------------------------------------------------------
ben yaptim arkadasim fm.exe dosyasini dosyanin uzerine tıklayip ozellilklerden arşiv yaptim oldu şans olesine deniodum
[QUOTE=BaD BoY]Arkadaslar hata dll dosyasının içinde zlib.dll dosyası yok ondan kaynaklanıo ben yaptım Türkçe v2[/QU
OTE]
bad boy o zaman bırı su zlib.dll dosyasını foruma koysun bızde cekıp kopyalayalım oyuna diimi ??
forumlar baktım ama bunla ilgili bişey göremedim varda gözümden kaçtıysada şimdiden affola...
turksportal'ın v2 türkçe yamasını kullanıyorum. oyuna skin indirmediğim kendi orjinal metallic le oynadığım sürece oyun türkçe ama; skin indirdiğimde oyun direk yama olduğu halde ingilizceye dönüyorç 3 kere format zorunda kaldım bu sorun için. sebebi e olabilir bi yardım edebilirmisiniz arkadaşlar ...
[QUOTE=fokocaman]bende hata verince normal oyunu actım ama bende de turkce v2 olmadı ??
acaba soole yapsak olurmu once turkce v 1,0 ı kuralım sonra uzerıne turkcesını kuralım. belkı o zaman duzelır ?? olabılırmıkı ??
bı arkadasdada aynı sorun vardı cozmus galıba bı deneyelım !!!
oldu be
--------------------------------------------------------------------------------
ben yaptim arkadasim fm.exe dosyasini dosyanin uzerine tıklayip ozellilklerden arşiv yaptim oldu şans olesine deniodum
______________________________Quote:
Originally Posted by BaD BoY
Al O zaman BuradaN İndirebilirsin İçinde Açıklama Var
*Not*:Bu Türkçe v2 Degildir Zlib Dosyasıdır...
ya arkadaslar olmuooooooo bu dil paketi rardan cıkarken hata erio bi yardım edin sabahtan beri ugrasıorum lutfen yardımmm
[email protected]
buyrun ekleyin halledelim lutfen aceleee
Yeniden İndir İndiriken Hata olmuş
Arkadaşlar bütün gece uğraşmama değdi Nihayet yapabildim.. Bilgisayardan Fm ile ilgili herşeyi sildikten sonra bir daha yükledim. yeni yamayı yükledim 2.0.19 u yükledim. hata vermedi ama bu sefer uygulama dosyasını bulamadı . yaklasık 10 kere sil yükleden sonra sabaha karsı 06: 35 sularında belki sanstan aklıma volkan Barosun verdiği çözümlerde 4. sorun un çözümü olarak verdiği ve benim indirdiğim dosyayı çalıştırmak aklıma geldi. onu çalıştırdım bilgisayarıma yükledimki. Süprizz ... Sorun çözüldü.. Zibb.dll felan değil sorun .. son yamayı yani 2.0.19 u yükledikten sonra ayarlardan C:porgram Files/Sports İnteractive/Futball Manager 2006 klasörünü seçip kaydedin ve pencereyi kapatın. 4. Sorudaki programı indirip çalıştırın. ve Türkçe Fm V2.0.19 Çalışacaktır. SOrunsuz. bende böyle çözüldü Sorun Umarım sizdede yarar.
bol bol fm li günler .....
Beyler ben oyunu kurdum ama çalıştıramıyorum ***** hatası veriyo: ''please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application'' ve cd'nin içinde ***** dosyası yok. Nasıl halledebilirim bu sorunu?
korsanda olur böle seyler
Quote:
Originally Posted by alperdia
Orjinal Oyun Bul Al hemen Daha Çoook Uğraşırsın Arkadaşım...
Çoookk Pahalı Değil Artık bazı Müzik&VCD Mağazalarında bulabilirsin.. 40 - 50 Ytl civarında Temin Edebilirsin. İstersen Sitedende rahatlıkla temin edebilirsin..
arkadaslar data editor tr ama normal oyun ing olduuu
abi ben 429 no lu hatayı veriyo bilen warsa yardımcı olabilir mi
abi korsanla alakası yok benim oyunda öle ama benim 2. bilgisayar da çalıştırdım bu bilgisayar da 429 no lu hatayı veriyorQuote:
Originally Posted by fokocaman
ya benım baska bı problemım var...her seyı kurdum ama ayarlardan fm.exe yi bulamıytorum normalde fm.exe dosyası C\program files\sports interactive dosyasının ıcınde ben ayarlardan oraya gelıyorum ama gormuyo napcam bı yardım edın bee
Quote:
Originally Posted by Re_china
bu sorunun aynısı bende de var site yetkilileri.. oyunda 6.0.3 de kurulu ama gene de çıkıyor. hatta dün gece bilgisayarı formatladım herşeyi baştan kurdum ama bu hata tekrar çıktı karşıma.. çözüm nedir nasıl halledebilrim.. yardım lütfen..
kardes resmini bulamadım ama oynarken ben galatassarayım denizliyimi ne 1-0 yendim orda aslanlar 1-0 mağlup oldu için çok üzgünler yazıyodu çok şaşırdım ama yendim 1-0 yani fiktürde de yendim diye gozukuyo ztn haberin başlığında gs yendi yazıyo haberin altında üzgünler yenildikleri için yazıyodu
eğer oyun orjinal deilse bu yamalar calışmazmı arkadaşlar.6.0.3 gibi türkçev2 vs. vs. yamalr calışmazmı ark,bilgi verirmisiniz...
saygılar...
arkadaşlar bende "please insert the correct cd-rom muhabbeti yapio anlamadım nie yapio bilen varsa bi yol gösterse yaw.... saygılar....
A serious error was encountered and the application will close. An eror file has been generated in:
ERHMAN/C:/programfiles/Spaorts Interactive/Football Manager 2006
bu sorunun aynısı bende de var site yetkilileri.. oyunda 6.0.3 de kurulu ama gene de çıkıyor. hatta dün gece bilgisayarı formatladım herşeyi baştan kurdum ama bu hata tekrar çıktı karşıma.. çözüm nedir nasıl halledebilrim.. yardım lütfen..
Quote:
Originally Posted by asabi_gogo
Arkadaşlar Volkan Baros un verdiği çözümler sayfasında 4. Sorundaki Linkten dosyayı mutlaka indirin sorununuzun çözümü o dosya ...
son yamayı yani 2.0.19 u yükledikten sonra ayarlardan Corgram Files/Sports İnteractive/Futball Manager 2006 klasörünü seçip kaydedin ve pencereyi kapatın. 4. Sorudaki programı indirip çalıştırın. ve Türkçe Fm V2.0.19 Çalışacaktır. SOrunsuz. bende böyle çözüldü Sorun Umarım sizdede yarar.
bol bol fm li günler .....