Manga - Cevapsız sorular geliyo, arkasından sana bir arabesk geliyo :n:
Printable View
Manga - Cevapsız sorular geliyo, arkasından sana bir arabesk geliyo :n:
İ,bo mu ben mi yanlış duydum :Dradyoya 5 dakika ara :D
Kimse çıkmadı ibo çalarken, demekki hepinizin içinde varmış biraz damarcılık :n:
Ya kım urascak kapat aç o yüzden çıkmadım:D:D
güzel şarkı bu iştee.
Facebook Grubuna da bekleriz herkesi.
http://www.facebook.com/?ref=hp#!/ho...41817549205986
Emre aydın-son defa?
önemli deil geç olsun güç olmasın :D
Teşekkür şarkı için.
Rica ederim .)
Yabancı karışık yayınımıza geçmiş bulunuyoruz.
Bu radyo olayı süper olmuş :)
Gel kardeşim sende dinle, uyarmı müzik zevkine bilmiyorum ama :n:
Tamam kardeşim bana bir şarkı yolla :) Ama önce radyoyu açabileyim, haber ederim dinleyebilince.
Tamam kardeşim, haber ver açınca ben sana şarkı yollayayım :)
Beyler media player için gerekli olan dosyayı [email protected] ve [email protected] adresine mail atabilir mi biri acil? Netten indiremiyorum ama maillerimden alabilirim.
Kardeşim maalesef bağlanamadım (mail ile gönderdiğin dosyayı indirdim) ama akşam kesin bağlanıp dinleyeceğim :) Sen ben dinleyemesem de çal hareketli bir şeyler benim için :)
Çalıyorum kardeşim sana eskilerden yenilenmiş güzel bir şarkı çaldım
Ma Baker .)
Benden bu günlük bukadar.
Herkese teşekkürler :)
Yayına ben girdim, bugün daha sakin daha naif şarkılar dinleyeceğiz.
Bazı şarkıları hatırlayanlarınız olacaktır, şu an çalan şarkı (Bang Bang) gibi mesela.
Bono ve Frank Sinatra söylüyor I've Got You Under My Skin (NTV'de eskiden NBA maçlarında molalarda çalardı.)
La kukaraççaaa :D Çizgi filmlerde en bayıldığım müzik :D
Yayına ses nasıl geliyor bilmiyorum ancak kayıtlar çok da kaliteli değil, ama yinede güzeldirler.
Gayet kaliteliler.
Sinatra'ların çoğu öyle Armstrong'lar sorunlu biraz, çok kulak tırmalamıyorsa sorun yok. Bugün çok uzun süre yayında olmayabilirim, 17.35 gibi çıkacağım. Yerime geçecek kişi yoksa devam edebilirim.
3 saat 41 dakikadır açıkmış radyo :) Burak abiye teşekkürler, sanada kolay gelsin Oğuz çok soft parçalar gerçekten.
17.35'de çıkacaksan yerine ben geçebilirim abi.
17.40'ta çıkmış olurum, son parça o zaman bitiyor. Son birkaç parça hareketli ve farklı diyarlardan olacak, o parçalardan birini farketmeden çoğu zaman söylemiş bile olabilirsiniz.
Az önce çalan şarkı Elvis ve Sinatra'nın çok güzel bir kaydı seyircilerin sesleri de geliyordur yayına zaten, özellikle bayan seyirciler resmen haykırıyor.
Şu an yayındayım
Mika - Love Today.
Duman'la devam ediyoruz.İstek parça alıyorum.
Dinleyen yok mu yahu :)