doğruysa eğer forvet hattına bak Cavani - Falcao çok can yakar arka tarafı tutabilirlerse bu takım :)
Printable View
doğruysa eğer forvet hattına bak Cavani - Falcao çok can yakar arka tarafı tutabilirlerse bu takım :)
Cavani için 63 milyon euro vermiş PSG, OHA!
Napoli başkanının açıklamaları bile bir oyuncuya bu kadar para fazla falan dedi :D
PSG, Lille'in sol beki Lucas Digne'yi de renklerine bağladı fiyatı 15 milyon €.
monaco hulk la ilgileniyomuş bunlar portonun efsane kadrosu dağılmasaydı ne olurdu diye bi bakmak için satın aldılar heralde takımı
j.rodriguez - falcao - hulk(?)
moutinho - toulalan - x
abidal - carvalho - x - x
x
(abidal neysede carvalho çok boş transfer bence bonservissiz olsada oraya en az 2 stoper şart gerçi Isimat-Mirin die bi adam almışlar ama tanımıyorum şahsen :D )
Ne güzeL geçen yıllarda Lig Tv fransa ligini veriyordu. Bu yıl da keşke yayınlasalar, ya da TR de yayınlayacak bir kanal olsa. Harika maçlar olacak Fransa Lig 1 de gelecek yıl.
psg romadaki stoper marquinhos u alıyomuş(almışta diyolar 32 m € ya ) sanırım
Fransa Lig 1'i tivibu veriyor zaten oradan izleyebilirsiniz maçları fiyatı da 5-10 TL falandı galiba tam hatırlamıyorum. :D Fransa Lig 1 ve Serie A'yı veriyordular geçen sene yine öyle olur muhtemelen.
İspanya’nın son şampiyonu Barcelona’nın, Paris kulübünün Brezilya’lı savunma oyuncusu Thiago Silva’yı ısrarla istemesi üzerine l-Khelaifi, “Thiago Silva’nın 4 yıllık sözleşmesi var ve takımında kalmak istiyor. Eğer Barcelona Silva’nın sözleşme fesih bedelini ödeyip oyuncuyu bizden alırsa bende Messi’ninkini öder, formayı giydiririm” ifadelerini kullandı.
-Barcelona başkanı olsam tırsardım.:)
Adamlar istese Barcelona'yı alır. :n:
PSG Oyuncusu Veratti ile Olan Sözleşmesini 2018 Yılına Kadar Uzatmış
PSG çok akıllıca bir hamle yaptı. Modern orta saha oyuncusunun vücut bulmuş hali resmen Verratti. :)
Lyon, Bastos'u 4.5 milyon euroya Al-Ain'e satmış. Ne kadar ucuz, geçen sene formdaydı epey.
PSG ve Monaco neden - puanla başladılar, ben kaçırdım herhalde haberini.
Monaco geçen seneki Le Mans maçında taraftarlarının çıkardığı olaylardan dolayı federasyon tarafından -3 puan (1'i ertelemeli) ve 1 maç seyircisiz oynama cezası aldı. PSG ise Valenciennes ile oynanan maçta Thiago Silva'nın kırmızı kart görmesine sinirlenen Leonardo'nun maçın ardından soyunma odası tünelinde hakeme omuz atmasıyla federasyondan -3 puan cezası aldı.
Hangi kanalda oluyor bu maçlar bende de tivibu var izleyeyim açıksa kanallar.
Bu Ranierideki sansta kimsede yok :) hangi kulubun zengin olacagini onceden kestirip o takimin basina geciyor sanki