Lampard'ın o şutu ile beraber Hamit'in öyle bir maçta direklere takıldığını düşünüyorumda,o direği yıkarlar :D
Printable View
Lampard'ın o şutu ile beraber Hamit'in öyle bir maçta direklere takıldığını düşünüyorumda,o direği yıkarlar :D
Lampard'ın içine Hamit kaçmış. :D
Hadi be bir takım gol atsında duşa gireyim.
Sen Bence Gir de Chelsea Rahatlasın :D
Demek Senden Kaynaklanıyormuş Sincanlı Chelsea'nin Şansızlığı :(
İvanooooooviccccccccccccccc 2-1 Aslanım Chelseaaaaa :)
Bak Sorun Sendeymiş Sincanlı :D Duşa Gir Sen :n:
rüya biter :D ivanovic ve 2-1
Oh canıma değsin.
Yok böyle bir gol
Porto'ya 90+2'de yenil. Burada 90+3'de yenil. Üzüldüm valla.
oh olsun sana j.jesus:D
Geldi kupa geldiii :) Aslansın Ivanovic,duşa girebileceğim artık.
@Mehmet Abi
Sorun bende değil abi çözüm bende :n: Atın dedim attılar.
Çok güzel vurdu kafayı. Geçen seneki final gibi son dakika golü ve kupa geliyor, ne şanslı bir takım bu Chelsea. :D
Beter ol Benfica.
Jesus bu gol sana gelsin Bebiş : )
Ahımız fena tuttu Benfica'ya ilk önce son dakika golüyle %90 sampiyonlugu kaybettiler simdi son dakika golüyle Uefa'da gitti. :D Haydi Artur yerdeki topa planjon yap.. :D
Gizli favorim Benfica kazanır diyordum ancak yanıldım, tebrikler Chelsea !
Çok iyi oldu bu :)
Önce Porto maçında ağlayan sonra bu maçta ağlayan Benficalıları görünce dedim ki Allahım verdikçe veriyosun, sen misin küçük gören ve alay eden (:
Son dakika golleriyle lig ve UEFA'yı kaybettiler, Benfica taraftarının yerinde olmak istemezdim. Kabus gibi bir hafta yaşadılar.
ya halen deli olucam sen git kendi evinde şu takımı dörtleyeme yazık oldu belkide şimdi biz turluyorduk
Ya bu Chelsea'de sezon ortası gelen adamlar neden bu kadar başarılı olmak zorunda
2007-2008 Jose Mourinho'nun sezon ortası gönderilmesinin ardından takımın başına geçen Avram Grant Chelsea'ye Ş.Ligi finali oynattı penatılarda kaybetti
2011-2012 Andre Villas Boas yine sezon ortası gönderildi.Yerine gelen Di Matteo Fa Cup ve Ş.Ligini kaldırdı
2012-2013 Di Matteo istenen sonuçlar alınamayınca gönderildi.Yerine Rafa Benitez geldi.Uefa Kupasını takıma kazandırdı.
Bu kadarına anca yuh denir :)
Şu anda herhangi bir Benfica taraftarının yerinde olmak istemezdim cidden. Adamlar haftasonu 90+ da ligi verdiler , 4-5 gün sonra yine 90+ da UEFA'yı. Yazık la.
teşekkürler chelsea teşekkürler ivanovic sayenizde 420 tl cepte :)
Kupayı almışız gibi sevindim şuan zaten yabancıya gitmedi gönül bağımız olan takıma gitti kupa :icon_smile:
Arthur'a buradan selam olsun, ne oldu paşam ? atamadın mı kendini yere ben korner'i geciktirir diyodum ama bu sefer olmadı demek ki.
90+'da gitmesi ayrı bir güzellikte oldu, ben Benfica'nın bizi elemesinde değilim ben yapılan hareketlerdeyim o kalecinin yaptıklarındayım. Chelsea'yi tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum.
Jesus'un saçları döküldü 1 haftada :n:
hayırlı olsun bugün bayiye indiğim de ivanovic'in o oranı gözüme çarptı içime doğdu galiba ama oynamadım sonra maç bittikten sonra keşke oynasaydım diyeceğimi bile bile oynamadım yine içime doğan oldu :)
Şu istikrarsız Chelsea son iki sezonda Avrupa'nın en büyük iki kupasını kazandı. Kimse güzel futbol masalı anlatmasın. Zira oynadıkları oyun leş. Savunma takımı diye lanse ediliyor ama savunma takımı kontrollü oynar. Chelsea bana ligimizde Anadolu takımlarının üç büyüklere oynadığı futbolu hatırlatıyor. Tamamen çağ dışı bir futbol. Bu kadroya bu oyun hiç yakışmıyor. Oynadıkları futbol büyük takımın oynaması gerektiği futbol değil.
Torres ve mata cl avrupa ligi dünya kupası ve avrupa şampiyonasını kazandı herhalde ilk başka bilen varsa yazabilir mi?
Dünya Kulüpler Şampiyonası eksik ikisininde :D
Benitez gidecek galiba taraftar baştan gıcık adama kupa da alsa yaranamayacak.Gelirse Mourinho gelebilir seneye.
Chelsea Teknik Direktörü Rafael Benitez, Udo Lattek'ten sonra, üç farklı takımla Avrupa'da üç kupa kazanan ilk isim oldu.
fener-chelsea finali olsaymis reytingler dip yaparmis. onlar da defansif oynar, mac boyu pozisyon olmazdi.
benficaya yazik oldu, defans futbolu kazanmaya devam ettikce futbol daha da cirkinlesecek sanirim. herseyin basi netice olunca oynanan oyunun bir onemi kalmiyor. eminim izleyen herkes kupanin esas sahibinin benfica olmasi gerektigini dusunmustur. jorge amcam bizim yilmaz vuralin ogrencisi falan herhalde, oyun mentaliteleri ayni. hep saldir :D
Benfica'ya yazık oldu. Maçı hakeden taraftılar. Chelsea'de bu şans olduktan sonra başlarına kim geçerse geçsin kupa alır. Ne oynadıkları belli değil, adamlar kupa almadan sezonu kapatmıyor. O kadar malıyetli takım böyle oynamamalı.
chelsea akilli oynadi fenerin oynamasi gereken oyunu oynadilar.. benfica hincal ulucunda dedigi gibi mahalle takimindan farksiz sadece ofansi düsünen bir takim..
Benfica oynadığı oyunla maçı hak eden taraftı bana göre. Tecrübesizliklerinden olsa gerek çok net fırsatları harcadılar. İyi oynadılar ancak iyi oyuna kupa verilmiyor işte. Chelsea geçen senede hiç oynamadan Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuştu. Kupa taktiğini iyi oturttular, kaybede kaybede öğrendiler artık bu işi. :D Geçen sene ki gibi dramatik bir zafer izledik, ne diyelim tekrar tebrikler. :)
Bundan ötesi yok. Adamlar iki sezonda hem Şampiyonlar ligini, hemde Avrupa ligini kazandılar. Daha neyi kazanacaklar. Öyle yada böyle diye kazandı gibisinden yorumlarsan kestirip atarsın. Chelsea gibi bir takımın transfere harcadığı paraları, oyunculara ödediği maaşları bir araştır. Bu çapta bir takım için bence bu oyun Chelsea'ye hiç yakışmıyor. Mesela C. Ancelotti döneminde Chelsea'ye sempatim vardı. Gerçekten o oyuncu kadrosu ile muhteşem oynuyorlardı. Ancelotti ile şampiyon oldukları sezon ligde gol rekoru kırmışlardı. Elbette yakalanılan başarılar ortada ama Chelsea'nin bir oyun karakteri kesinlikle yok. Savunmaya yatkın takım kontrollü bir oyunu tercih eder. Örneğin Fenerbahçe bu kupada kontrollü oynayan bir takımdı. Chelsea'nin oynadığı oyunun ne olduğu belli değil. Saçma sapan oyun düzeni.
Olabilir geçenlerde Arif'in biletini yayınlamışlardı forumda takılan gizli kişiler var. :D Bende geçen Watford maçını paylaşmıştım ertesi gün hemen paylaştılar. :D