21.45'te Arsenal-Bayern maçı var NTV ve NTV Spor'dan yayınlanacak.
Printable View
21.45'te Arsenal-Bayern maçı var NTV ve NTV Spor'dan yayınlanacak.
Arsenal kazanacak maçı,genel kanı almanların kazanacağı yönünde ama.
İngiltere'ye gidip maç almak kolay değil, beraberlik kokuyor.
Goll Kroos attı Toni Kroosssssssssssss
Güzel attı.Erken yedi Arsenal.Sanırım bu turu Münih güle oynaya geçer.
arsenali harcıcaklar :D
Müller 2-0 Bayernnn
Naber lan çocuk bakıcısı Wenger? Sizin gibi takımların Avrupa'da ne işi var ya?! Köy takımı sizi! ;;)
Wenger delirdi kenarda hahaha hiç sevmiyorum şu adamı ve takımı güle güle arsenallll :D
Arsenal son 7 yıldır kupa kazanmıyor bunla beraber 8 olacak gibi...
http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/
Zaten Wenger nasıl kovulmuyor anlamıyorum bu kadar senedir kupa alamıyor daha neyi bekliyorlarsa. :D
besiktaslilar ile ne alaka arsenal :D
2-1 oldu podolski attı
Neuer maden arıyordu herhalde nasıl bi goldü öyle.
Lucas Podoskiden geldi gol.
Şöyle alaka Liverpool'a yenildiğimiz sezon fark yiyen takımlarla ilgili "Böyle takımların Şampiyonlar ligine alınmaması gerekir." diye açıklama yapmıştı. O yüzden taraftarlar Wenger'e biraz uyuz. İki hafta sonra Tottenham deplasmanında alınacak yenilgi ile gelecek sezon için Şampiyonlar ligi şansı zora girecek. Tottenham ile arada 4 puan fark var ve Tottenham deplasmanında kaybederlerse fark iyice açılacak. Tottenham'ın Arsenal'dan daha iyi kadrosu olduğunu düşünüyorum. Bu sezon ilk dört içerisinde olacaklardır bence. Gelecek sezon için Şampiyonlar ligine katılma hakkı kazanamazsa kesinlikle ayrılacaktır. Bu maçın öncesinde yaptığı basın açıklamasını bul oku ayrılık sinyallerini veriyor zaten yavaş yavaş. Arsenal'ın sonu da Liverpool gibi olursa hiç şaşırmam. Gelecek sezonlarda daha zor durumlara düşebilir Arsenal. Rakiplerinin baya gerisinde kaldı.
3 oldu Arsenal hadi yavrum dön köyüne
Adam Grioud'u 70'de aldı oyuna.
B.Munich imremdiğim bir takım oldu bana göre Avrupa'da ki en iyi futbolu oynuyorlar ve bir İngiltere deplasmanında rakibini rezil rüsva ettiler.
Benim bu sene favorim Bayern.
Bayern iyi top oynuyor kabul de öteki taraftan da bakmak gerekir olaya.Arsenal çok mu iyiydi ?Arsene Wenger özellikle son 2 sezondur genç aşkı yüzünden takımı rezil ediyor.Ve bu adamın zihniyeti değişmedikçe Arsenal'in durumu da değişmez evinde kepaze ola ola elenir şaşırmadım Bayern'in kazanmasına gerçekten çok iyi kadrosu var
Arsenal bitmiş arkadaş, rezil oldular dün gece. Wenger sezon sonu ayrılır. Münih çok iyi top oynuyor, geçen sene kaçan kupayı bu sene alacaklar galiba.
Milan 2'yi attı barcaya
* Milan 57. dakikada Boateng'in golüyle 1-0 öne geçti.
* Milan 81. dakikada Muntari ile skoru 2-0 yaptı.
Vay bee Barca elenirse ne samata olur. :D
Helal olsun Milan'a ama turu Barça geçecektir tahminim ikinci maç 4 veya 5 tane atarlar hele bir de Milan çekilirse...
Mourinhonun yaptığını Allegride yapabilirmi acaba :D
Kimse 2-0'a aldanmasın,Barcelona evinde 5'ler turu geçer:)
Tamam Barça dünyanın en iyisi ancak Milan da köy takımı değil. Bence rövanşta öyle çok rahat 4-5 falan atamazlar. Taktik oyunları olacak Milan'ın illaki. Hatta bence tur %80 Milan'ın. Bu sene Barça olmayacak gibi finalde.
Barcelona geçen seneki hataya düşmeyecektir.Kendi evlerinde turu geçerler.
Vay be Milan çok şaşırttı beni.Önemli bir avantaj elde etmiş.Rövanşta karambole felan bir gol atsalar turu alırlar.
%25 le topla oynadı milan 2 kere geldi 2 gol oldu futbol şansı işte ama barcanın işi zor gibi
rövanşta el sharaawy niang ikilisinden birinin golü var . iyi kapanırsak kontra ataklarda çok etkili oluruz bu ikiliyle
Bu sabah bu maçı konuşurken.
"Milan Barca için çok ters takım..Milan kazanır veya berabere biter.Barca kazanmaz"..Demiştim.
Rovanşta Barca cok zorlanır.Turu Milan geçer gibi bakalım.
Geçen seneki Barca - Chelsea maçı gibi bir ilk yarı bizi bekliyor. Barca ilk yarıda skoru 2-0 a 3-0 a getirmeisni bekliyorum önemli olan devamı. Bu turu geçtik havasına girerlerse yine kaybederler.
Dünyadaki her takıma karşı 2-0ın kendi sahasında üstesinden rahatça gelebilecek bir takım Barcelona. Bu arada Milan köy takımı olmasa da kasaba takımı gibi bir şey :)
Skorlara bakarım sadece.Milan Barca arasında gelen bir terslik vardır her zaman.Beşiktaş-Ankaragücü gibi.Kadroları ne olursa olsun.Bu takımlar birbirine terstir :)
Geçen sene..
Barcelona 2 - 2 Milan
Milan 2 - 3 Barcelona
Milan 0 - 0 Barcelona
Barcelona 3 - 1 Milan
San siro'da oynanan her maç tehlikeli Barca için.O yüzden ters dedim..
Samsun-Fenerbahce gibi örnekler dahada eklenebilir bu konuda.
belki %75 topa sahip olmus barca ama net pozisyonunu goremedim ben. iniestanin uzaktan sutu disinda ozetlere girecek pozisyonu yok. milaninsa cok sayida pozisyonu var, haksizlik etmeyin milana. oyle 2 kere geldi 2 gol buldu gibi bir durum yok yani. hersey topa sahip olmak degil sonucta, onemli olan sonuca gidebilmek.
evinde alinmis 2-0lik skor var simdi, deplasmanda atilacak 1 gol barcaya 4 gol olarak geri donecek. soz konusu takim milan, osasuna ya da deportivo falan degil. o yuzden barca havlu atti diyebiliriz.
Şimdi seyrettim ben de maçın özetini.Ortada hiç de 2 kere gelip 2 kere gol atılarak kazanılmış bir galibiyet yoktu.Barca'nın neredeyse pozisyonu yok.Topla oynama kaçtır bilmiyorum ama Milan'ın bulduğu pozisyonlar çok daha fazla,orası kesin.Bakalım 2.maçta ne olacak.Milan'ın turu geçebileceğini düşünüyorum ama sonuçta rakipleri de Barcelona.Buradan turu çevirseler sürpriz olmaz.