Benim oyunda da FB cok iyi gidiyor samp liginde ve ligde. Juve'ye Valencia'ya 3 er tane salladilar.
Printable View
Benim oyunda da FB cok iyi gidiyor samp liginde ve ligde. Juve'ye Valencia'ya 3 er tane salladilar.
Volkan gider yapıyo bana :0:
http://i47.tinypic.com/23mva1f.png
http://assets.sbnation.com/assets/69...efordCrest.gif
Yeni takımım tanıştırayım :D
Yahu ben bu betayı hiç beğenmedim. Her şut direkten dönüyor, karşı karşıya net pozisyonları kaleci kurtarıyor vs bir sürü sinir bozucu şey var. Orijinal oyunun çıkmasını bekleyeceğim. Oyundan soğuyacağım yoksa.
Dostum iki farklı tema var. Sendeki tema mı yoksa şu an mevcut olan tema mı tam sürümde olacak? (Umarım sendeki gibi olur. Çünkü şu an mevcut olan berbat. Sağ üst köşeye koymuşlar oyuncu seçeneklerini. Çok alakasız bir yerde. Oyuna konsantre olamıyorum şahsen.)
Ayrıca maç sırasındaki genel görünümü(gol dakikalarının yazdığı, takımların formalarının olduğu ekran) de yok etmişler. İnşallah tam sürümde tema olayını düzeltirler.
[QUOTE=legend20;2345447 [/QUOTE]
Ayrıca maç sırasındaki genel görünümü(gol dakikalarının yazdığı, takımların formalarının olduğu ekran) de yok etmişler. İnşallah tam sürümde tema olayını düzeltirler.
Sivasspor'dan birkaç oyuncunun profilini paylaşırsanız sevinirim.
1 Kamil
2 Eneramo
3 Aatıf
Şimdiden teşekkürler.
Bence enerjiler düzgün verilmiş. Tebrik ediyorum araştırmacıları. Avrupalılardan daha mantıklı gözlemler yapmışlar. Son derece iyi
Gençler maç motorunda mesela ighalo tarzı bi forvete top sürme sık sık dediğimizde ortasahadan alıp 2-3 kişiyi geçip gol atıyor mu her maç? Oyundan soğutuyor bu beni. Bug'lu taktıkler oluyor.
Beyler Nihat Doğan teknik direktörlüğe başlamış.Oyuna onu da eklemek lazım :D
Arkadaşlar şu anda D&R'dan siparişi verdim, beta key bana mail yoluyla mı verilecek ? Ne kadar sürer acaba ?
Az önce eskişehir interi 1-0 yendi . Bizim türk takımlarının içine he-man kaçmıs anlasılan.
Ben şuan gidip D&R a alabilir miyim oyunu veya key i. Kredi kartı vs kullanmıyorum, mağazaya gidipte alabilir miyim oyunu ve Keyi acaba bilgisi olan var mı?
Oyun 1 gıdım bile sarmıyor.
Maç motorunda dar açıdan çekilen şutlar ve ağ delinme olayı düzeltilmiş.
Maç skoruna tıklayınca Maç Raporu yüklenmek zorunda mı ?
Kapanmıyo mu bu yahu
Birde bir logo paketi yükledim çalışmadı sonra belgelerden logoları sildim bu sefer hiç logo gözükmüyor beyaz boşluk hepsi :D
Ocak ayının sonunda oyunun donması ile ilgili problem yaşayan var mı? Sigames forumunda da açılmış bi konu var ama orada söylenen oyun dosyalarını doğrula, render değiştir şeklinde ama hiç bi işe yaramadı... :(
Denemek amaçlı bir milli takım kariyer açmıştım. Gökhan Gönül yaklaşık 2 ay sürecek bir sakatlık yaşadı. Bu haberle beraber "Speak to Gökhan Gönül" diye bir seçenek çıktı. Gökhan Gönül'le sakatlığı hakkında görüştüm. Böyle de bir şey eklenmiş.
Miles'ın son tweet'ine göre bu hafta sonu Beta için de bir update yayınlanacakmış.
Beta için update çıkması çok saçma :) Her seride oyun çıkar çıkmaz 1-2 patch yayınlama utancından bıkmış olmalılar, normal sürüm beta adı altında geliştiriliyor herhalde bu sene.
Beta için update'in çıkması lazım çünkü elinizdeki beta eski versiyon ve güncellendiği taktirde ya bizim şu an elimizdeki versiyona ya da bir önceki versiyona çekilir. Böylece Türkçe konusunda alacağımız geri bildirimler daha sağlıklı olacak.
Bu durum maç motorunda düzeltilen hatalar için de geçerli tabii.
Lig başladıktan sonra baktığım için belki sonradan değişmiş olabilir ama Antalyaspor'da bazı forma numaraları yanlış. Murat Duruer 21 olması lazım ama benim oyunumda 12, Ömer Şişmanoğlu 77 olması lazım benim oyunumda 13, Deniz Aslan 16 olması lazımken benim oyunumda 21 numara. Fenerbahçe'de de birçok sitenin yaptığı hata oyunun veritabanında da mevcut. Sezer Öztürk bu sezon 8 değil 20 numarayı giyiyor. Ama oyunda 8 olarak kalmış.
Dün akşam siparişimi verdim ancak henüz elime beta keyi gelmedi.Demekki bayram tatiline girmiş tüm personelleri.Ozaman bayram bitene kadar oynayamayacağız anlaşılan.Tatilde de ne güzel giderdi fm oynamak.Kısmet değilmiş.
Birşey soracağım. Oyunda bazı yerler İngilizce olmuş özellikle transferin son gününde basının sorduğu sorular ve karşılama mesajında ki yazılar şuana kadar bunları farkettim. Ful versiyonunda bunlarda Türkçe olacak mı?
Ya geçen sene karşılaşılan sakatlık sorunu bu seride de devam ediyor ya da benim oyunumda bir şanssızlık var. Milli maç için kadro seçiminde henüz maç yapmadan 4 oyuncum aylar süren (en azı 2 ay) sakatlık yaşadı. Bunlara hala ekleniyor yeni isimler.
Demo bugun cikmayacak miydi?