Tebrikler hocam.PSG galibiyeti de mükemmel olmuş.
Printable View
Tebrikler hocam.PSG galibiyeti de mükemmel olmuş.
Hocam geri dönmene sevindim
O değilde burada dönen olaylar Kurtlar Vadisinde yok neler oluyor :D
bravo hocam kupa maçları şahane :D
O kupa gelecek hocam :D
Hocam tzavellas ne yapmış öyle sol tarafı otabana çevirmiş ligde , bu arada istatistik tasarımı harika eline sağlık
ahahaha :D öncelikle başarılar hocam
Bu habere resmen deyim yerindeyse yarıldım sesli sesli güldüm :D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D
:D hocam kariyerin benim efsanelerim arasına girdi:D takıpcınım bundan gayri :D çok zekice bir kariyer olmuş :D takımında buna imkan verdiriyo o paralarla :D ve saygılar hocam...
Hadi hocam maçları bekliyoruz
:D Valla hiç planlı bir şey değil , bayadır kariyer açmayı planlıyodum ,ama biliyon Fm 'yi en az hatayla oynaman için çıktıktan 3-4 ay sonra başlaman gerekiyor bende ilk fm kariyerimi açtım . keyif alınca 'da biraz renk kattım , beğendiğine de sevindim :D
Hocam lig bitti , şimdi kupa finalini hazırlamaya başlıyorum , oda bitti sadece ekliyicem sonra transferler :D
Hocam kupa başarısı mukemmel peş peşe çok sağlam takımları dize. Getirdin takıma nokta atışlar bekliyoruz
hocam devleri yenerek kupayı alman süper olmuş , ayrıca sunumun falan gittikçe daha da mı güzelleşiyor ne ya :D
Lig de bitmiş galiba transfer haberlerini bekliyoruz büyük merakla :D
tebrikler hocam
Hayırlı olsun hocam , bence cok iyi bir transfer devamını bekliyoruz
:D Kesinlikle haklısın hocam , hadi iyi geceler
Salvio iyi transfer gerçekten diğer bombaları da yarın bekliyoruz :D
Salvio katkı sağlar hocam.
Felipe Melo 1 Yıllık kiralık Maaşının %30 'unu karşılayıcaz , Destro ise bedelsiz
http://img464.yukle.tc/images/350destro_kopyala.jpg
Transferde çoşuyoruz hocam :D