eger yardimci olabildiysem ne mutlu bana
Quote:
Originally Posted by VoLkaN BaROs
Printable View
eger yardimci olabildiysem ne mutlu bana
Quote:
Originally Posted by VoLkaN BaROs
bendede sorun varya bi yardım edin
http://img243.imageshack.us/img243/7...jsfhno3.th.png
arkadaşlar bende de şöyle bir hata veriyor ; kendi kendine ayarlar değişerek para birimi tayland parası oluyor ve oto kayıt bir güne ayarlanıyor her seferinde tekrar değiştiriyorum ama kısa bir süre sonra tekrar aynı ayarlara geçiyor ne yapmalıyım
bi de linki bulabilsem bendedehata verir ama yok kardeşim, link yok
Quote:
Originally Posted by dabadiba
selam ayni sorun bendede var,eger bilir kisiler yardimzi olursa sevinirim
run time hatasının çözümüQuote:
Originally Posted by y_layta
arkdaslar bana yardim eden yokmu ya
Size türkçe v2 ile ilgili iki sorum olacak:
Türçe v2 yi oyunun klasörüne mi yoksa normal mi kuracaz?
Normal kurduktan sonra Türkçefm2006 yı çalıştırıp ayara bastığımda bu sitenin anasayfasını açıyor
bi yardım edin su konuya yaQuote:
Originally Posted by dabadiba
bunları dene bende olduQuote:
Originally Posted by y_layta
---------------------------
Turkcefm2006
Run-time error '76':
Path not found
Tamam
arkadaşlar yukarıdaki hatayı türkçe fm v2 yükledikten sonra türkçe fm çalıştır deyince yardım pls..Quote:
Originally Posted by emin_tr
Bilgisayarıma format bile attım yinede türkçe olmadı 2006. Format atmatmadan önce run-time hatası alıyordum. Şimdi hata falan yok herşeyi yaptım FM2006 çalıstır diyorum çalışıyor diyor bilgisayarın sağ alt köşesine iniyor pencere ama oyunu açıyorum yine ingilizce. Lütfen yardım edin
Bi Run-time error '76' hatasıda benden... çözümü bilen yokmu babacanlar?
Evet Y-Layta Aynı Şeyi Yasıpta Durma Denedik Olmadı 76 Hatasını Çözemicekseniz Nie Yaptınız Yamayı Kafayı Yiycem
Türkçe yamayı kurduğun yere bir Temp klasörü yarat. sorun ortadan kalkacak. bunu türkçe yamayla alakalı bölümlerde sorulan teknik problemler başlığında inceleyeseydin böyle neden yaptınız bu yamayı gibi talihsiz bir yorumda yapmamış olacaktın.Quote:
Originally Posted by serhat271
valla ben kurdum hiç bir sorun yok
türkçe yamayı son versiyona upgrade ettikten sonra oyunu pencere modunda acamıyorum.
Ya milletde sorun var herhalde sorun kendi yüklemelerinde :D neyse şaka bir yana bizde sorun yok
TAVSİYELER:
- Oyun Versiyonunu v.6.0.3 haline getirin
Birde:::: Turksportal v2 Güncellemeyi İndirin ;;) ;;)
uygulama dosyasının ne olduğunu bilmiyorum.uygulama dosyası ne oluyo?
arkadaslar bende turkce fm2006 da grerken run-time error 76 diyor yardımcı olursanız cok sevinirim
Fm 2006'yi YÜkledİm Antİ Blaxx'i YÜkledİm Bİrde Cd İÇİnde TÜrkÇe Yamasi War Onu YÜkledİkten Sonra Bu Sİteden Bİr Fm 2006 TÜrkÇe Yama'sini YÜklesem ÇaliŞirmi Yada Cd İÇİndekİ TÜrkÇe Yamayi YÜklemeyİp Bu Sİtedekİ TÜrkÇe Yamayi YÜklesem Oyun TÜrkÇeleŞİrmİ
arkadaslar lutfen fm2006 turkce yamasını rapidleyip linki gonderebilirmisiniz?? siteden indiremiyorum
yukledikten sonra banada
Run-time error '429':
ActiveX component can't create object
hatası veriyor onerdigniz programı da yukledim gene duzelmedi lutfen yardımcı olun
arkadaslar hiç mi ilgilenen yok , oyun ingilizce kalıyo biriniz bi yardımcı olsun lutfen 3-4 gundur bekliyorum cvp gelir die ama kimse tınlamıyo
türkçenin kurulu oldugu klasöre "Temp" Klasörü olustur
slm arkadaşlar bende de " An unknown error has occured No languages found " hata mesajı veriyor.
Şimdiden teşekkürler
senin oyunun olduğu yerde languages dosyasını bulamamış,onu diyor heralde
fm.exe dosyası olmasına rağmen türkçeleştirme programı tarafından bir türlü algılanamıyor. Benim benim yüklediğim fm 2006 6.0 versiyon. Acaba bu nedenle türkçeleşmiyor olabilir mi?
arkadaşlar ben exe dosyasını gösteremiyorum nasıl olcak
runtime eror 429 activeX componnet can't create object sorunu ile karşılaşanlar WindowsXP-Windows2000-Script56-KB917344-x86-trk.exe adlı dosyayı googleden aratıp indirin sorun halloluyor
arkadaşlar bu sürümde spiker türkçemi_?
http://img134.imageshack.us/img134/5073/ads305zeq9.png ben böyle bi hata alıyorum yardım eder misiniz?
arkadaşlar bende yamayı çalıştırırken "run time error 76" veriyor internette çok aradım ama bu hata üzerine bir dosya bulamadım lütfen yardım edermisiniz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
run time 76 sorunu temp klasörünü açınca kalktı yamayı çalıştırdıkdan sonra oyuna girebiliyorum fakat bu seferde oyun yine ingilizce siz bunun gibi sorunlar için cache klasörünü silin demişsiniz ama "C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA Manager 06\" uzantısında bende cache klasörü yok zaten
bir türlü olmuyor yaw
walla acıkcasi korkarak yukledım bendede calsmaz mi ki diye..Ama sorunsuz calisti...Yamayi yapanlara sonsuz tesekkurler..
Arkadaşlar fm06 türkçe v2 yamasını indirdim. ama bende bu hatayı veriyor. neden olabilir
http://img138.imageshack.us/img138/3...mahatastj3.jpg
yardım ederseniz sevinirim
bendede yarım saat oynadıktan sonra oyundan atti...Umarim yamadan kaynaklanan bisey degildir..