bence valencia yı al en iyisi çok kaliteli bir kadro var lig çekişmeli olur eğer istiyorsan tabi
Printable View
bence valencia yı al en iyisi çok kaliteli bir kadro var lig çekişmeli olur eğer istiyorsan tabi
Manchester United Çok ZevkL oLuyor yönetmesi Takımda öLe ßir Hava Var ki 1 sene Şampiyon oL oyuncuLarın sana Tapıyor..:)
tottenham al dostum çok iyi kadrosu var .ama west brommichide alabilirsin oda championshipte ama çok iyi.
cevap veren arkadaslar icin cok tesekkur ederim
bence udineseyi bi dene kadrosunda cok deli futbolcular var özelliklede genc futbolcular ileride oyunda heryerde görebilirsin onlarda birini federico laurito mesela güzel eğitirsen oyunun en iyi santroforu olabilir daha bunu gibi bi sürü isim var zaten felipe zapater yeni bi heycan zorlanmak isiyosan newcastle ile şampiyon olmayada çalış kadro güzel ama oynamıyorlar cok sakatlanıyolar baya bi transfer sart ben duff ve martinsi 20 milyon euroya giveni 11 milyon euroya sattım kulube iyi para geldi ligdede 3. oldum uefa kupasını aldım cok zevkliydi zaten sonaki 6 sezondurda şampiyon benim daha gecemediler hadi bakalım
türkiyede istersen eer sakarya
şampıonlua oynuorum
istersen lig a dan altayı bi dene eglenceli hoşuna gidecek
Hertha Berlin, Intertoto'dan çıkıp UEFA'ya gidilebilir. ;)
ya kardeşim;
biraz tebessüm ile birlikte bir şey soracağım
hangi takımla oynayabilirim diye bir konu açmışsın ama yazılanlara hiç cevap vermemişsin herhalde Türkiye'de oynamaya devam ediyorsun?
:D:D:D:
yok ben bakiyorum ben hepsine.nerdeyse butun tavsiye edilen takimlarla kariyer actim
olympiakos
Türkiyede;
1-Kayserispor
2-Eskişehirspor
3-Malatya
İtalyada;
1-Livorno
2-Fiorentina
İngilterede;
1-New. United
2-Liverpool
tabi benim görüşüm:)
etimesgut şekerspor tavsiye ediorum 1. ligdeyim inanılmaz keyifli geçior
Liverpool Kadroda Cok Adam Yok O Yuzden Kimi Oynatiim Die Sorun Yasamiyorsun...Vede Genellikle Milan ve Madrid Oyuncularina Goz dikiolar...
Türkiye ve İtalya dışından tavsiyeler var mı ?
Valencia,Liverpool,M.United,Milan,R.Madrid..Bunlarla oynadım.
bence werder bremen süper yaaa kloseyi elinde tutabilirsen tabi
bence sporting lizbon nani moutinho djalo ronny... kısacası süper tavsiye ederim
en güzeli ingiltere lig kalitesi bakımından süper bir lig;) benm görüşüm bu
werder bremende müthiş
İnter,Man Utd,Barcelona olabilir ayrıca Roma ve Milanda olabilir
rushden&diamonds su anki takımım conference te oynuyorum oyuna işiz basladım teklif yaptılar kabul ettim su anda ligde 4.yum in lig 2 ye cıkarcam herkese tavsiye edecegim bi takım ;)
bi forveti war ozelliklere bakıyon bu ne be diosun ama adam catır catır gol atıyor:D
villareal fio newcastle westham arsenal..........
livirpul+çelsi+bayern+barselona
bide mista7fb şu rewezak'ın taktiğini upload etsen o konudan isteyen çok kişi war o taktiği rewezak da siteyemi küstü ne ortada yok
arkadaşlar çek cumhuriyeti ligini oynayanlar oldu mu hiç bugüne kadar? tavsiye eder misiniz? oynadıysanız hangi takım önerirsiniz?
şimdiden sağolun.
arkadasim ben Barca'yi calistiriyorum ve tavsiye ederim.Ama yasli furbolculari satip yerine genc oyuncular alman yas ortalamasi 28 cunku
arkadaslar bana sole transfere para ayiran ve yabanci kisitlamasi olmayan liglerde ve basariya susamis 2.ligde olabilir. ve tabikide avrupa ligleri olsun yoksa amerikadan takimla cl katilamiyorsunuz :)
gerçek bi macera arıyosanız benim takımım ingiltere North Conference'da Moor Green dıye bı takım.neden onu aldım bende bilmiyorum,renkleri hoşuma gitti! gök mavisi :) Transfer bütçesi gibi garip şeyler yok,futbolcularda halı saha oyuncusu seviyesinde,ama gerçekten eğlenceli,hazırlık maçında 10 gol yedim :)ama bu takımı alıpda premiership'e çıkarmanın zevki hiçbi oyunda yoktur...
New castle da olabilir bi iki takviye yeter.
ARSENAL tek kelimeyle mükemmel süper genç adamlar var örn fabregas,denilson,carlos vela,van persie sonra klüp sizden avrupa kupası hedefliyo ki henry adebayor gbi forvetlerle hiç de zor değil bi kalecide sorun yasarsınız lehmann yaslı ama 1kaleciyle süper oluyo takım hayatımda hiç bu kadar sezon canım sıkılmadan oynamamıstım 5 sezonda 1şl,2uefa,2süper kupa,1league cup,1fa cup,1community shield aldım :D ayrıca 1şl de de finalde elendim bütçe de ii kesinlikle deneyin
eger guclu istiosan:arsena
biraz disli istiosan:sevilla tottenham
Valla en zevklisi açacaksın İngiltereden 5 lig. En sonn ligden alacaksın bir takım...OHHHH
mis.
Ondan sonra menejerlik marifetleriniz ortaya çıksın;)
werder bremennn derim ben
en eski cm ciler bilir....
ilk cm oyunuydu sanırım sene 1992 olabilir tam hatırlamıyorum ve oyuna direk Barnet takımı seçili başlıyordun ve Premier Ligten takım alamıyordun, sadece ingiltere ligi vardı. Eğer League Two dan başlayacaksanız Barnet takımını seçin ve cm ye olan sevginizi ve saygınızı gösterin :)
Chelsea başka takım yok...
Valla ben hem club hemde ulke aldim dem bilgi seviyem yukseliyo hemde word cup alinca daha fazla puanin oluyo
Tottenham En Zevklisin İngiltere Ligi Zor Eğer Şampiyon Olabilirsinki Çok Zordur Baya Öğrenmiş Olursun Oyunu.