Aygünü yine telefonla arayıp korkutucam :D
''Alo''
''Efendim Abi''
:D:D:D
Printable View
Aygünü yine telefonla arayıp korkutucam :D
''Alo''
''Efendim Abi''
:D:D:D
beyler sağlık sorunlarım nedeni ile ben gelemiyorum. kusura bakmayın. ama aygün'ü gönderiyorum:p
Acayip yağmur var :(
Süper çözüm abi tebrik ediyorum :D
Evet Çağrı abi o sıralarda rüyalar aleminde FM oynuyodum :D
:D Öyle bi şey demedim ben :D
Satışfekşın yaptın son dakikada.O yetmedi mesaj attın uyandırdın bi daha uyuyamadım senin yüzünden :D Geçmiş olsun Sekocanım (:
Gelecekmisin Aygün?
Şemsiyesi olan getirsin bu arada.Bizim evde yok maalesef.Fazla ıslanmayalım sonra.:)
Bugün mü buluşma? Ben de gelebilirdim aslında ya tüh. :roll:
Beyler ben gelemiyorum.. Yağmur feci yağıyor burda.. burdan beşiktaşa 3 saate fln anca gelirim.. İett'nin 2 seferi iptal olmuş.. gelecek otobüs bile yok:S Kusura bakmayın.. Bir dahaki sefere artık.. Hepinize ii eğlenceler... Aklım orda ama napalım..
Teker teker fire vermeye başladık.:icon_confused: Ben çıkıyorum şimdi.İnşallah güzel ve eğlenceli bir buluşma olur.:)
Valla şemsiyem yok yağmur yağıyor ama geleceğim. :) Bu arada Serkan seninle bir şeyler konuşacaktık, madem gelmiyorsun, döndüğümde evraklar masamda hazır olsun ya da mesaj kutumda diyebiliriz. Ben anlamam! :D
Arkadaşlar çok feci soğuk var burdan oraya gelmeye çalışırken donabilirim :D Kusruma bakmayın :(
Oğuz sabah 11'de neden beni arıyorsun olum :D Az daha uykum kaçıyordu telefonun sesine..
Fotoğraf çekmeyi unutmayın :D
Az önce 3G olmadan bizimkilere bağlandım.Adamlar Dorock'ın önünde beni bekliyorlar. :D Bu arada Aygün'e PES'te çakmışlar.Geçmiş olsun diyorum.Öyle bilgisayara karşı oynamaya benzemez turksportallılarla oynamak.. :D
Ben PES'te çaktım herkese :D Şemsi abiyi ilk yarı 4'ledim sonra eve geldim :D Çağrı abiyi yendim,yenildim (: Emrah abi yenilmem diyodu 4-1 yendim ilk maç sonra 4-2 yendi 1-0 yendi son maçta bıraktım 10-0 yendi :n: Ben bırakmasam atamazdı :p 6 fireli bir buluşma oldu 8 kişiydik ben erken geldim evdekilerin çağırmasıyla anca vardım eve 2 saatlik yol sonrasında :) He bu arada Batu abi niye dememiş Emrah abiden 7 tane yediğini :D
Resim isterük...:D
8 kişiyken hiç çekmedik.6 kişi kaldıktan sonra çektiler mi bilmiyorum :)
Herkese merhaba. Gelen herkese teşekkürler. Resim çektirmedik.
Oğuz ile 5 maç yaptık. 4 galibiyet 1 beraberlik elde ettim. Oğuz iyi dağıldı. =)) Ardından Amerikan Güreşinde bir dövmüşüm, ekran kan oldu. Oğuz benden iyi çekti bugün. Bu arada ondan sonra dürümcüye gittik. Çok fazla yedik. Mide fesatı geçiriyorum. :)
Oğuz ile Çağrı tophane olarak devam etti. Ben vizelerimi düşünerek eve geldim.
Geçen buluşma en yüksek katılımlı organizasyonlardan birisiyken bunda fazla katılım olmadı.Yinede güzel geçti doğrusu.Ps3'tede organize olamayınca turnuva yapamadık.Cengiz abiyle 3 fifa 1 pes maçı yaptım.Fifa'da 2 galibiyet 1 mağlubiyetim vardı.Pes'te ki tek maçımızda kazanan ben oldum.Sonra Aygün ile Pes oynadım ilk yarı bittiğinde 4-0 idi.:icon_smile: Ama bunun sebebini maçtan sonra Emrah abinin nasıl Aygün'e kaybettiğini sorduğum zaman öğrendim.O kolun sprint tuşu takılı kalınca işlemiyormuş.Bu arada Emrah abi Fifa'da 7-2 çaktı.:icon_biggrin: Sonrada yemek yemek için taksim'e gittik.Yemeğimizi yedik,makaramızı yaptık.Sonrada dağıldık.Bu kadar.Fotoğraf çekilmedik birde nedense.En son ben dedim çekilelim diye ama kimse oralıklı olmadı.Eren ile Aygün'ün erken ayrılmayacağını bilseydik önceden çekilebilirdik aslında..
Böyle bir mağlubiyeti bile kurtarmaya çalışıyorsun ya tebrik ederim. :D 9-0'a kadar C.Ronaldo ile nasıl saldırdığını ikimiz de biliyoruz. Orta sahayı geçemeyen bir MANU vardı. 10-0 yendiğimde ekranı görenler çok şaşırdı, önce 0-0 gibi gördüyselerde 10'u sonra farkettiler. :n:
İlk maçımda Batuhan ile karşılaştım ve skor 7-1'di. :D İkinci maçı da 4-2 kazandım.
Daha sonra benimle karşılaşmaya can atan Aygün ile 4 maç yaptık. İlk maçta tuş takıldı ama ayıp olmasın diye söylemedim. Yine de 1 gol atmayı başardım. Fakat Aygün'ün galibiyetine gölge düşürmek istemem, hak ederek kazandı, hatta frikikten C.Ronaldo ile bir gol de attı. :D Daha sonraki 3 maçı kazandım ama son maçta Aygün, skor 4-0, 5-0, 6-0 iken birer kere "abi yeter ya" dedi. :n: :k: Elimizde belge olmadığı için size sunamıyoruz ama aynen böyle oldu. :D Bu ağır yenilgiyi dünya klasmanının en iyilerinden birinden alması onun için tek teselliydi. :D
Arada Eren ile Fifa'da 2 maç yaptık. En son FIFA 2003'ü oynamış biri olarak FIFA 2010'da Eren'i ve o maçları da 2-1 ve 3-1 kazandım.
Son olarak Şemsi ile FIFA'da kapıştık. Güzel bir maçın sonunda onu da 7-2 yendim. Sonuçta günün zafer anıtı adıma dikildi. :D
İşte istatistiklerim :
Oynadığı maç : 9
Galibiyet : 8
Mağlubiyet : 1
Attığı gol : 39
Yediği gol : 13
Atılan gol ortalaması : 4.3
Yenilen gol ortalaması : 1.4
Ortalama skor : 3-1
En çok kazanılan oyuncu : Aygün (3 kez)
En çok yenilen oyuncu : Aygün (1 kez)
Özet : Aygün'ün insan içine çıkacak hali kalmadı. :D
Ben zaten 30'dan sonra 3-0 oldu anladım farka gidiceğini de yine atabilirsem atıyım dedim olmadı kevgire döndüm :D Seni tek yenen benim abi neden insan içine çıkacak halim kalmamış olsun :D
Aygün, Mustafa abiye söyleyeceğim senin nicki "DESTE" diye değiştirsin. :D Bir de pembe olsun isteriz.. :D
:D
Oyuncularım ve ben yorgunduk yoksa yine başa baş giderdi :D
resimsiz buluşma mı olurmuş? bunu saymıyoruz.
Eren ile ne ara yaptın Emrah abi?
Bu arada belirtiyorum. Emrah abi'nin PES 2009'DA ki Barcelona'sında İbrahimoviç var iken, ManU'da çok fazla oyuncu mevcut değildi, başta Owen olmak üzere. Kaldı ki koldada sorun vardı, PES 2010'da yenerim Emrah abi seni. Zaten ardından Oğuz bana karşı işkence çekti. FIFA veya PES farketmedi dağıttım. Önce Inter ile yendim, yetmedi Fifa'da Tottenham oldum o Barca öyle bir galibiyet elde ettim, ardından R.Madrid oldum o gene Barca idi, geriden geldim aşırtma gollerim ile yendim. :) Bide Milwall Leeds maçı yaptık. Leeds oldum ve gene yendim. :)
7 tane yedi hala PES10 olsa yenerim diyo doymadı yenilmeye :n:
Aygün ben senle oynamadım di mi? Tüh başka zamana...
Ve sonunda evime girebildim :D:D
Yaklaşık 5 saatlik keyif dolu bir Tophane akşamından sonra hal kalmadı gibi ama daha ölmedik :D:D
Güzel tavla karşılaşmalarımız oldu, kullanıcı adımın Düşeş olarak değiştirilmesini talep ediyorum. Çağrı gelince anlatır durumu. :D:D
Emrah abi bir ara kapışalım senle. :)
İyi tophanede yer bulmuşsunuz. Bu arada hakiki bir PES Turnuvası yapacağız. Bunun organizasyonuna başlıyorum.
Bende haftaya Tophane'de bir buluşma istiyorum. Kaçarı yok geleceksiniz. :D:D
Bende bir dahaki buluşmamız daha iyi hava şartlarında olsun diyecektim.:icon_biggrin:
Trabzonspor maçına gidebiliriz. :) Ama o goller senin kalende olabilir. =))
PES benim için bir yaşam tarzı. 1 numaralı oyunum. :) Benim yaşamımı benden iyi yaşayabileceğini söylüyorsun? :D
Görüşeceğiz Emrah abi. :)