Haftasonu olursa gelemem çünkü kuzenimin düğünü var bu hafta yanlış seçim olur söyleyeyim :D
Printable View
Beklentileri düşük tutmayalım diye değiştirmiştim mesajı,tam zamanında değiştirmişim.:D Zaten her türlü Ps oynamaya gideceğiz de (çok keyif alıyorum herkes tek makinada oynayınca),en az 2vs2 olması lazım işte,ondan 3 dedim.:D
Haftaiçi de yapabiliriz,okullar tatil zaten.:)
10'nundan itibaren okulum başlıyor benim. Bir tek Cuma günlerim boş.
Cuma olmaz stüdyom var :)
Aslında haftaiçi ayarlasak?
Perşembe olabilir bana da :)
Benim derslerim bu hafta başladı, o yüzden bu çarşamba veya haftaya çarşamba olabilir benim için :)
Benim için de perşembe uygundur
Ayhh bu akşam İstanbul'a dönüyorum :smismileyiw2:
Kaç kişiyiz şimdi :D
Şemsi sen 13:30 diyorsun 14:15'de geliyorsun :0::icon_eek:
Bu arada ben hasta olmak üzereyim ha. Bu geceden itibaren gözlerim yanıyor, burnum akıyor. Umarım perşembe gününe birşeyim olmaz :uzgun:
Pazara bıraksaydınız ben de gelirdim :)
Hep gezme-tozma peşindesin Mami.
Keşke ben de gelebilseydim yahu. İmreniyorum size.
Gencler konuya pek bakamiyorum. Net plan yapin bana haber verin :D Semsi sana yeni telefon numarami atiyorun o.m ile
Klasik tayfa. :D Saat tam kaçta Beşiktaş'tayız ?
Dagılmaz iseniz eger ben de dersten sonra gelirim de gelmem 17.30u bulur benim :D
Bu seferliğine satmak zorundayım beyler, yokum yarın.
Olum siz benimle dalga mı geçiyorsunuz yahu? :D Görkem bir,sen iki.Orada yazdık 13'te buluşacağız diye,hala saat kaçta buluşacağız diyorsun.:D
Aga,normalde dagılmıyoruz o saatlerde de,ben 5-6 gibi ayrılacağım.Büyük ihtimal ben gidince,herkes dağılır.:P
Bugüne kadar her buluşmaya geldiğin için bir tane satış hakkı tanıyorum sana Özgür,sıkıntı yok.:D
Beyler, Cenker'e de haberin, belki gelmek ister...