Tiago diyorum Tiago ;;) sakalımızda var ama ... ;)
Printable View
Tiago diyorum Tiago ;;) sakalımızda var ama ... ;)
Tiago bildiğimiz anlamda ön libero değil.
Aragones kampın son gününde FBTV'nin sorularını yanıtladı, transferle ilgili gelen bir soru ve yanıtı. Anladığım kadarıyla Maldonado'yu kesinlikle düşünmüyor.Quote:
"Şu anda takımı yavaş yavaş tanıyorsunuz. Belli bir süre geçti. Takımın transfere ihtiyacı olan bir bölge var mı? Varsa hangi bölge?"
Bunu başkanımızla görüşeceğim. Ondan sonra ortak verilmiş bir karar olarak açıklanabilecek bir şeydir. Yalnız dörtlü savunmamızın önünde tek oyuncumuz Selçuk var. Bu oyuncumuza bir alternatif olması açısından oraya bir transfer yapılabilir.
O bölgede oynayan çok yetenekli bir oyuncumuz olan Aurelio gitti. Onun yerine o kalitede bir oyuncu bulmamız zor olabilir ama o bölgede alternatif bir isim olabilir.
Tiago iyi olur ama olursa DMC değil MC olur bence..Albelda olsa iyi olurmuş ama menajeri olmaz demiş.Bence yerli bir önlibero'ya yönelebilir.Aklıma Selçuk İnan geliyor ama o da Trabzon'a gitti.Fener'in bence elini çabuk tutması lazım.
Makalele PSG ile anlaştı.
işte bu habere sevindim. büyük ihtimal Albelda Fenerbahçe'de diyebiliriz. 3 futbolcuda yalanlanmadı. xabi,senna,albelda demekki görüşmeler hala sürüyor. xabi'nin gelmesini çok isterim ama albelda daha ağır basıyor.
Serkan Albelda gelmiyor ..
menejerinin açıklamalarına bakma görüşmeler sürüyordur bence.
bende xabi alonso nun gelmesinden yanayım. inş. gelir. ama olmazsa albelda da iyi futbolcudur fenerbahçeye kesin faydası dokunur bence. makalele nin de psg ile anlaşması bu iki adayın fenerbahçeye gelmesini kuvvetlendirdi .
artık bir an önce yeni transferi açıklamalı yönetim.Ama aklıma bişey takıldı Aragones o bölgede sadece Selçuk var o bölgeye alternatif isim dedi.Ne yani Selçuk asmı oynayacak.Eğer Selçuk as oynayacaksa o zaman pek adı sanı olmayan birisi gelecek.
Denizde var o mevkiide
Ciddiyet Lütfen
21 Temmuz 2008 Pazartesi
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/fenerbahce100.jpg
Daha önce defalarca kez açıklamamıza ve hatta kendileri bu kadar çok istiyorlarsa bu transferin bedelini kulübümüze vermeleri şeklinde açıklamalar yapmamıza rağmen Pas Fotomaç Gazetesi ısrarla Eto'o yalanını sürdürmektedir. Bu oyuncunun İstanbul'a geldiği bir otele yerleştirildiği şeklindeki yersiz ve saçma senaryolardan artık vazgeçin ve gazeteciliğin ciddiyetine yakışır haberler yapın. Transfer yalanlarınıza artık bir son verin.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Eto'o ağız değiştirdi!
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news...ba_Etoo004.jpg
Özbekistan'da Fenerbahçe'den teklif aldığını açıklayan Samuel Eto'o Corriere Dello Sport Gazetesi'ne verdiği demeçte ise sadece 3 teklif aldığını söyledi ve bu kulüpler arasında Fenerbahçe'ye yer vermedi.
"Bazı kulüplerden teklif aldım. Ama hangisi? Chelsea, Tottenham ve Inter" ifadesini kullanan Samuel Eto'o Barcelona'daki takım arkadaşlarıyla İskoçya'daki hazırlık kampında bulunuyor. Eto'o'nun menajeri Jose Maria Mesalles ise yaptığı açıklamada "Eğer beklediğimiz teklifler gelmezse Eto'o Barcelona'da kalacak" dedi. Chelsea, Tottenham Hotspur ve Inter'in ilgilendiği iddia edilen Kamerunlu futbolcuya teklifler geldiğini açıklayan Mesalles bu kulüplerin kendilerini ikna etmekte zorlandıklarını ifade etti.
Eto'o'nun Özbekistan'da "Fenerbahçe'den teklif aldım" ifadesini kullanması sonrası sarı lacivertlilerden resmi açıklama gelmemiş ancak bazı yöneticiler böyle bir durumun söz konusuolmadığını dile getirmişlerdi.
(Ligtv.com.tr)
Resmi açıklama 1 mesaj yukarıda. Eto'o yalanlandı fakat orta sahalar için yine bir yalanlama yok henüz.
ingilizcemin yettigi kadarıyla makalele psg ye gitmiş uefa.com ve football365.fr de yazıyo psg ye hayırlı olsun :D
Eto'o yu görme imkanımız kalmadı zaten biraz da zordu.Acilen ön liberoya bir takviye lazım...
Valencia oyuncularını satılığa çıkartıyor. Albelda'ya artık kesin gözüyle bakıyorum.
Emre Belözoğlu Çarşamba günü imzalıyor
21 Temmuz 2008 Pazartesi
Kulübümüzün bu sezon öncesi transfer etmek üzere anlaştığı Emre Belözoğlu, kendisini Fenerbahçe'ye bağlayacak resmi sözleşmesini imzalayacaktır. Oyuncunun resmi imza töreni, 23 Temmuz Çarşamba günü, saat 13:00'de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda yapılacaktır.
Spor kamuoyuna duyurulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
Emre'de geliyor sonunda.Aragones'in açıklamalarına bakarsak 4'lü savunmanın önünde oynayabilecek isim Selçuk demesinden Maldonado'yu gözden çıkartığı anlaşılabilir.Ama bakarsın Maldonado'ya sistemde farklı bir görevde verebilir.
Yabancı değilde yerli oyuncu alınabilir fikri geliyor aklıma.Bakalım kim gelecek ilerleyen günlerde göreceğiz.
yerli olarak fenerbahçe'de ön libero görevini kaldıracak bir tek Mehmet Topal'ı görüyorum. transferi imkansız olduğu için yabancı oyuncu geleceği kesin. bence o isim albelda :D
İspanyol bir oyuncu olması çok büyük bir avantaj olur takım ve o nun için..
Artık şu ön libero transferini açıklığa kavuşturmamız lazım.Albelda transferi sanırım en mantıklı olarak görülen transfer.
Fenerbahçe hep geç transfer eder, acele etmeyin, DMC alınacak..
Hadi ön libero için ince elenip sık dokunuyor da kaleci transferi için ne bekleniyor? Volkan Babacan ile Mert Günok'un yedek kaleci olmadıkları anlaşıldı kampta, neden hala yerli iyi bir yedek alınmıyor? Ön libero transferi için şartların oluşması zaman alabilir ama en azından yerli kaleci alınmalıydı şimdiye kadar.
hemde transferin son 2 günü.
İkisi de gözden düştü !..
Aragones, performanslarını beğenmediği Kezman ve Maldonado'yu gözden çıkardı !.. Lig TV'nin haberine göre İspanyol çalıştırıcı özellikle Maldonado ile çalışmayı düşünmediğini açıkça dile getirdi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones, Yönetim Kurulu'na verdiği raporda Kezman ve Maldonado'nun kendisini hayal kırıklığına uğrattığını belirtti. İspanyol çalıştırcı geçen sezon devre arasında transfer edilen ve hemen hemen kimsenin beğenmediği Maldonado'nun gönderilmesinde hiçbir sakınca görmediğini belirtti.
Tecrübeli çalıştırıcı raporda ayrıca Kezman'dan memnuniyetsizliğini de ortaya koyarak "İyi bir golcü alındığı taktirde Kezman ile de yolları ayırabiliriz" dedi.
Lig Tv
Bir süre önce Galatasaray’ın İstanbul’a getirdiği ancak yaşanan pürüzlerden dolayı imzayı attıramadığı kaleci Itandje’nin Fenerbahçe’nin de gündeminde olduğu iddia edildi.
Fransız Basını’ndan L’Equipe Gazetesi’nde yer alan iddiaya göre Liverpool’un gözden çıkardığı Fransız kaleci için iki dev birbiriyle yarışıyor. Ancak habere göre İstanbul’a geldikten sonra Galatasaray ile anlaşma sağlayamayan Itandje, ülkesinin PSG takımına dönmeyi düşünüyor.
Bu yaz iki Fransız yıldız Giuly ve Makalele’yi de transfer eden PSG bakalım Charles Itandje’yi de kadrosuna katabilecek mi?
MARATON.COM.TR
DERLEYEN: ALP KOPARAL
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0722152828.jpg
aman kalsın itandje kadar berbat kaleci görmedim ömrümde.
Gerek yok..2.Sınıf bir kaleci ..
İtandje 2.sınıf bir kaleci değil bence ama kalende Volkan gibi bir isim varken yabancı bir kaleci almak gereksiz bir lüks olur.
İki tane iyi yerli kaleci varken bir takım yabancı kaleci almamalı..Bu Galatasaray'da da aynı Fener'de de..
Maldonado'yu gözden çıkarmasına üzüldüm.En azından bir oynasaydı sezonda.
Volkan varken İtandje'ye ne işimiz var :) Serkan Kırıntılı - Ufuk ceylan alınabilir yedek olarak
Serkan'ı kalede görmek isterim ..
Zaman zaman dengesiz hareketleri olsa da bu takımın as panteri Volkan'dır. Yedek yerli alınabilir.
aslında yerli yedek kaleci için rizesporlu özden de düşünülebilir tecrübelide sayılır..ben oynayan genç kalecilerin yedekte çürütülmesini içime sindiremiyorum onun için serkan kırıntılı,ufuk ceylan isimler inşallah olmaz galatasarayda fevzi elmas gibi iyi bir kaleciyi bu yolla heba etmiştir bence..
As kaleci aramıyoruz zaten, yedek kaleci arıyoruz, kontenjandan dolayı da yedek kaleci olarak yabancı almayız, basın uyduruyor. Eğer illa ki yabancı kaleci alınacaksa bu da Volkan'ın çok çok daha kaliteli bir isim olmalı ki kimse sesini çıkaramamalı (Volkan dahil).
Emre Belözoğlu antrenmanlara başlamış, sakatlığı yokmuş şu an, iyi görünüyordu idmanlarda da, yarın da saat 13.00'de sözleşmeyi imzalıyor, hayırlısı olsun, umarım az da olsa (10-15 dk) Shakhtar maçında forma giyer.
Volkana güvenimiz tam ama nolur nolmaz bir yedek kaleci alınmalı.Bu arada su Eto'o geldi...
FB.ORGu ac sakasını bırakalım yiyenler oluyor:D ümitlenen heyecanlananan oluyor:D