villarrealle bende alırım :D
Printable View
Alican sen de Villereal'i seçme, Trabzon'u seç ve UEFA'yı al da görsün o da kimin ne olduğunu.. :D:D :n:
Bende GS ile 8'de 8 yaparak çeyrek finale geldim ŞL'de. Sonra önce PSV'yle 1-1 kaldım kendi sahamda. 1-0 yeniyolardı. 93'te Necati attı. Koçum benim :D Şimdi 2.maçımı yapcam. Elencem gibime geliyor ;;). PSV acayip zorluyo.
Bilgisayar ekranını yatay çevirdim ve çok güzel oldu. Ekran 17" LCD'ti şimdi 19" LCD'miş gibi geliyor bana...
yenersin yenersin kafaya takma :p ama takımın kötü beaa diyip ortamı geriyorum :D
serhatcığım düello diyorum ne diyosun:D
batu nerden esti böyle yapmak:DQuote:
Bilgisayar ekranını yatay çevirdim ve çok güzel oldu. Ekran 17" LCD'ti şimdi 19" LCD'miş gibi geliyor bana...
Herkese iyi geceler arkadaşlar, ben kaçtım.
(Aha 6 yıldızım dolmuş.. :n:)
İyi geceler Can. Sanada hayırlı olsun benim gibi :D Bu arada ben bir ilk olmuşum. :D 6 yıldızlı ilk üye. Sonra da Can :D
Bu arada PSV maçının ilk yarısında 0-2 yenerken, fişine takıldım ve gitti maç :mad: :mad:
Can tebrik ederim altı yıldız olmuşsun ama bu mesajı yazarken online değilsin ne kadar forumda online gözüksen bile... :) Neyse saçmaladım biraz iyi geceler... Msn de demiştim ama bir kere daha diyeyim.
Bizim okulda ki rehberlikçinin öyleydi güzel bir görüntüsü vardı bu gün ben bunu tescilledim.
merhaba cafe milletinin insanlari :D
nasilsiniz
oooo baran bey biz iyiyiz siz nasılsınız:)
hosbulduk arkadaslar.bende iyiyim saolun.
ödevimi yapmak icin internetin basindan kalktim,ana uyuyakalmisim :D
yarim saat önce kalktim :D
iyi geceler alican pasam :D
burada fm sohbeti yapiyonuz,benim yarami desiyonuz ama :(
yarin gene bütün oyun cdleri satan yerlere gidecem,insallah bulurum fm 07 yi :)
Benim oyuncularda armut değil o kadar abi :D Sağda Song var. Solda Bekir var(Markaj:17,Kafa:16,Top Kapma:19).Ortada İ.Toraman ve Felipe. DMC'de Jean II Makoun(Ben bu takıma 3 Temmuz 2007'de geldim ve geldiğimde bu adam rekor paraya alınmıştı :D ) ML'de Emre var. Newcastle'da forma bulamadığı için üzgündü, bende kaptım :D Sağda H.Şaş vardı ama sakat. Ondan O.Buruk oynuyor(Özellikleri kötü ama nedense çok süper oynuyor :D ) AMC'de Yıldıray Baştürk var. :) Ve ileri ikilide 2 süper forvet. Di Michele ve Necati ;;)
sen bilirsin ;)
bence sen iyi bir sag kanat arayislari icerisine gir.okan la bu is yürümez.emre bildigim kadariyla tam bir mc.sol kanat arayislari icerisinede gir :D
diyorumki 4-2-2-1-1 böyle oyna.forvette di michele arkadasinda necatiyi oynat.yildirayi ikinci yari alirsin.;;)
ben yine geldim ama bu sefer eminim gidicem :D
Ya şu an valla. Bu taktikle ŞL'de 10 maçta 9 galibiyet aldım. TSL'de namağlup ilerliyorum :) Değiştirmesem iyi olcak sanırım. Bu arada Emre, çok müthiş Baran. FM 2006'da, evet gerçekten MC'ydi ama FM 2007'de daha bi ML :D
Kendinize iyi bakın. İyi geceler. Ben kaçtım :)
ben kactım ;;)
hadi size iyi geceler arkadaslar.
Ben gitmiştim ama yine geldim. Fakat her an gidebilme ihtimalim var. :)
nabersiiiniz
iyiyim ben sahsen cihan
senden naber
Bu ne ya biri geliyor, gidiyor, tekrar geliyor sabit dursanıza yahu:D