Bende selamlarını alıyorum kanka :D
Printable View
Bende selamlarını alıyorum kanka :D
A.Selam der çekilirim..
: )
1geceansızın..
Neden çekiliyorsun ki :) Şurda güzel güzel sohbet etmek varken :p
Kafeyi açalım bakalım..
Günaydın Mert.
birinci olarak anlamını biliyorum espriyide anladım ikinci olarak insanların espri anlayışları internette fazla belli olmuyo mesela ben gerçek hayatda herkezi güldüren bi insanım(bunu ben olduğum içindemiyo herkez diyo)ama internette daha farklı yani esprinin yeri ve zamanı önemli ...Quote:
Originally Posted by nekop
kesin uleynnnn dağıtırım ortalığı. takımlar arasında olur böle şeyler... bide siz kafa ütülemeyin.
ama serhat kaptan iyi oturtmuşsun ha espiri acayip:D
bence bu espriyi anlayabilmek icin o anda nekopun yaninda olmak ve isi daha ii anlamak gerekiyo ne yalan söyleyeyim bende gülmedim ama orada olsaydim durum degisebilirdiQuote:
Originally Posted by nekop
bu laf kime? Bize ise ne takımı ya :)Quote:
Originally Posted by FenerBahceLi
heh işte bende bunu diyorum...Quote:
Originally Posted by arda_ultraslan
cihan bilmiyon mu yaw seni rep karşılığında transfer etmiştk
slm nasılsınız
yuh yok daha neler bana rep gelmediki bende rep vermiyosunuz diye kuşluğa transfer olmuştumQuote:
+
bana gelen senden rep bu konun dışında - rep geldi ben niye gelimki :D
kiim benmi atmışım sana - rep??
zuhahahaha bu olay bikere daha gelmisti birinin basina :D :DQuote:
Originally Posted by Nedvedmania
pardon o eren di karıştırmışım sen + rep atmışsın ama başka konudan(çalıntı skin konusu)Quote:
Herkese selamlar.
selam ben bi pide alıp geliyorum :DQuote:
Originally Posted by LaKe
Al al :D Benimde ADSL hala hallolmadı. Sinir oldum ya :mad:
benımde messenger deki mailler açılmıyo:(
Tünaydın arkadaşlar. :p
valla benim bilgisayardaki tüm programlar tikir tikir isliyo da babam beni hemen kaldiriyo,neymis ödevlerini yap gözleirin agrayacak falan off offf
Bayramın 3. Günü nasıl geçiyor bakalım gençler?
Bizim evdede çok durunca kızıyolarda, ADSL olmadığı için turnuva maçlarımı yapamıyorum. Öyle olmasa takmazdım. Babamın laptopunu kurdum ordan giriyorum nasılsa. Ama bu bilgisayarda FM yok. Babam izin vermiyo doğal olarak :D Bu ADSL problemini 3 gün içinde halletmem gerek.
Abi artık benim için bayram bitmiştir. Ama dışarda çocuklar silahla kavga ediyolar.:D
Zaten bu tür patlayıcıların satılması yasak değil mi? Her yerde böyle, çocuklar patlatıp duruyor, bir kaza çıkacak yahu...
arkadasim senin gene fm2006 oyunun var,ben bu yaz izmire tatile gittim yanimdada fm2006yi götürdüm arkadaslar oynar diye falan,cdmi türkiyede unuttum,temmuzdan beri fm oynamiyorum.artik fm2007yi bekliyorum
Bana da mantar tabancalarıyla çapraz ateş açıldı birde roket sesleri geliyor :D
Ben bisikletle bi yere gidecektim inanın korkudan öldüm. Gözüme bi tane Boncuk gelse ALLAH korusun.