Yoksa sen de mi Eray? Bakın bu sefer tepkim daha sert olur ona göre ha...
Printable View
Cihan bana da söyle :D.
Alın size bomba,
http://forum.turksportal.net/vb/show...684#post414684
Hadi herkese iyi geceler..
gsmizi tebrikler..
anaa samiye baak
bende etimesgut şekersporlu olurum sami gibi olmam :n: :D
Maşallah 4 Kişiye Alan Bol Gelmiş Atıp Tutuyor ,
2'sine Eyvallah'ta 2'sine Bye Mı Diyim Ne Diyim Yani :p
Geldik :33: Serkan & Tarık Beylere Gençler Size Noluyor yaw :D
Avartarı Değiştirdim ki baktım hemen batmaya başlamış ! :D :D
Ki fenerbahçe Galatasaray'ı her zaman yenen bir ekip ve GS 'yi takmayan bir ekip olarak tanırdım ki , taraftarları çelik çomak oynuyor..:rolleyes:
Bu arada Koçum Can Yoldaşım Hem Dostum Hem Kardeşim Eray
Sende Geldin İmzanı Değiştirip Yanıma..Ee Galatasaray Dayanışması Bu fenerlilerinkine Benzemiyor..
ki Serkan'a Msn'den Dediği Bir Söz ve Sözler !
(22:10) Sami Demirdizen: avartarı kaldırcam
(22:11) sekopej | | | tu: hayır ben de 2 durdururum eğer kaybedersem ha
Ki Buradan Iddaa'mı Bozuyorum Diyo , Ki Dansözün Büyüklüğünü Yapıyor ,
MSN'den Ayrı Sitede Ayrı Yürümez Bu İşler Serkan :)
Bulamassın Tabi Hayal Ürünüsünüz Hayal Hayal ! :)
Hea Bu Arada Lütfen Benim Mesajlarım ve Diyaloglarim Serkan'la Geçsin ,
3.Kişi Olmaya Gerek Yok :)
Yani Muhattabım "Serkan"
Yok Ahmet'miş , Yok Tarık'mış , Yok Bilmem Kimmiş Karışmaya Gerek Yok ;)
Bu Mesajda Ciddiyim :D
olayı dışardan gören biri olaraktan senin hakkındaki düşüncelerimi söyledim samoşcum gerçekler açırmı geldi ne :D:D
günaydın millet.kimse yokmu yine?
:rolleyes: olmaz mı abi
bu arada c@fenin bir yıldızına ne oldu yahu :roll: gelin sizi 5 yıldızlı mekanlarımızda ağırlıyalım :)
selam millet napıyosunuz
selamun aleykum..şuan staj yaptığım iş yerındeyim ..oğle molasında
beyler napıyonuz cafeye hiç mesaj yazılmamış
Vayy ben yattıktan sonra ortamı boş buldun sallıyon ha. Neden ben yatmadan yazmadın ama olsun şimdi veriyom cevaplarını...
Ben burdan pek bişey anlayamadım, tamam bizi sizi hep yeniyoruz, bunla zaten övünüyoruz ama verdiğin sözü tutmamanın bu kobuyla alakası ne çözemedim;)
İstersen msnleri karıştırma, benim için farketmez yine kaybeden sen olursun. İlk pazartesi dedin, ben de eğer yaparsan diğer iddiada da ben 2 gün koyarım dedim. Senin kaldıracağını sanmıyordum, seni sözünün eri biliyordum ama değilmişsin. Ben ne yaptım sen değiştirince attığım mesajda seninle bir daha iddiaya girmeyeceğimi, girdiklerimi de bozdum dedim. Nasıl emin olabilirim ki diğer maçı da biz kazanırsak senin yine değiştirmeyeceğine?;)
Burda da dur bakalım. Ben sana ne dedim, benim ve Tarık'ın laflarına katlanabileceksen dedim, Tarık geldiğinde de ben söylemedim kendisi gördü bana değiştirmiş dedi. Yani senin bu konuda da konuşmaya hakkın yok.
Ayrıca herkes bu konuda istediğini söyleyebilir Sami'ye benden izin...
Bu konuda da umarım Eray yanlışlıkla falan değiştirmiştir, eğer bilerek değiştirdiyse ona da lafım olacak...
Ayrıca seni saygı konusunda uyarmıştım. Ya bütün kelimelerin baş harfini küçük yap ya da GS'ninkini büyük yapıyorsan FB'ninkini de büyük yap. Gerçi senden saygı beklemek da yanlış olur;)
Şimdilik bu kadar ama sanma ki burada bitecek...
Serkan abim konustu :D millet bugun superdi sinifca hali sahaya gittik bedene ogretmeni falan geldi :) adamin boyu 1.80 uzerinden asirtama attim gol :D 3de gol attim :D keyfime diyecek yok
merhaba arkadaslar,bende geldim
nasilsiniz
selam arkadaşlar bende geldim...
hoş geldin de boş bugün burası
bende varimyaa :)
saat 6 gibi burasi tiklim tiklim olur.simdiden yerinizi alin,sonra bos yer bulamazsiniz :D
arkadaşlar okuldan anca çıkıp feliom oda boşalıo zevki kaçıo
selam arkadaslar yenı avatarım nasıl deli rambo
yeni avatarın çok güzel mertcan
güzel avatar
slm arkadaşlar ben geldim nasılsınız