Benitez Mourinho'ya göre daha "olur" gibi duruyor ama Inter'i italyan çalıştıracak gibime geliyor
Printable View
Benitez Mourinho'ya göre daha "olur" gibi duruyor ama Inter'i italyan çalıştıracak gibime geliyor
Bence ikisi de çok uzak isimler Inter'e. İtalyan bir teknik direktör bulular kanımca..
Manciniden U dönüşü!
Inter teknik direktörü Roberto Mancini U dönüşü yaptı ve kararından vazgeçti. Interin Liverpoola elendiği karşılaşmanın ardından Interden ayrılmak istediğini açıklayan İtalyan teknik adam bu kararın anlık olduğunu dile getirirken Interde kalmak istiyorum. Kalbimin sesini dinledim. Bu tatsız durumu yarattığım için herkesten özür diliyorum. Başkan Morattiye herşey için teşekkür ediyorum. Bana büyük destek oluyor ifadesini kullandı.
Liverpoola elendikten sonra bir anlık kızgınlıktan dolayı bu şekilde davrandığını vurgulayan Mancini Takımı bu sezon ligde şampiyon yapmak istiyorum. Taraftardan da destek bekliyorum dedi.
Dönek mancini..! :p Ayrıca bu maçla alakası yok dememişmiydi yalancıda ayrıca.. :icon_razz:
Evet yahu Liverpool maçıyla ilgili değil demişti şimdi ne diyor. :n:
yakışır mancini'ye.beklerdim ondan.
Anlık alınmış bir karar olduğu için sonradan düzeltme yapmış. Sadece artık birşeyleri açıklarken daha dikkatli ölçüp tartmasını öğrenmelidir.
İnter'in havası suyu herkesi çarpıyor...
massimo moratti mancini ye hayran kredisi bitmez...ama böyle kişiler duygusal demeç yerine mantıklı demeçler vermeleri gerekir...
mancini görevimin başındayım dedi...istifa etmeden zaten kovulmazda...
mancini gitmezse kovmazlar evet :) orası doğru, ama bıraktığını düşünürsek bence ne mourinho ne de benitez gelir, bence intere daha uyum sağlayacakı ve sorun çıkarmayacak bir çok iyi teknik adam var boşta ne kadar isimleri aklıma gelmese de
Sheva Korosuna Gattuso Da Katıldı
13.03.2008 - 23:31:14 |
Kaynak: Yabancı Haber Ajansı
Milanlı orta saha oyuncusu Gennaro Gattuso, benzer açıklamalar yapan takım arkadaşlarına katılarak, Andriy Shevchenko´nun San Siro´ya dönmesinden yana olduğunu söyledi.
Chelsea´de hayal kırıklığı yaratan takım arkadaşlarının Milan´a dönmesini isteyenlere Gattuso da katıldı.
Eğer kulüp böyle bir karar alırsa, Shevchenko´nun Milan´a büyük güç katacağını ifade eden Gattuso, “Sheva İngiltere´de yeteneklerini sergileme fırsatı bulamadı ancak Milan´a geri dönerse müthiş bir açlık içinde olacaktır. Dönmek istemediğini duydum ama biz mutlaka üst düzey bir forvet almalıyız," diye konuştu.
Gattuso ayrıca, Didier Drogba ve Luca Toni gibi oyuncuların aradıkları futbolcu olabileceğini söyledi.
Son olarak, sakatlanarak sezonu kapatan Ronaldo´nun durumuna değinen İtalyan oyuncu, "Onun sakatlanması beni çok üzdü. Geleceği hakkında ben herhangi bir şey söyleyemem ancak iyileşirse sözleşmesini uzatacağından eminim," dedi
Mancini: "Futbolcularımı kıramadım"
Inter'i bıraktığını açıkladıktan hemen sonra kararından dönen Mancini, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Geçtiğimiz gün Liverpool'a Şampiyonlar Ligi 2. turunda elenmelerinin ardından kulübü sezon sonunda bırakacağını açıklayan, ancak bu açıklamanın üzerinden 24 saat geçmeden kararından caydığını söyleyen Inter teknik direktörü Mancini, kararını neyin değiştirdiğini anlattı.
Mancini, futbolcularının kendisine destek olduğunu belirterek, "Futbolcularımla konuştum ve ayrılacağımı söyledim. Başkan Moratti'nin de kabul ettiğini belirttim. Ancak onlar ayrılmamı istemediklerini, en az 4 yıl daha takımda kalmam gerektiğini söylediler. Ben de onları kıramadım. Artık sorun kalmadı, her şey eski haline döndü" diye konuştu.
"Paramız olsa Messi'yi alırız"
Bunun üzerine basın mensupları Mancini'ye yaz ayında hangi futbolcuları takımında görmek isteyeceğini sordu. Mancini, bu soruya "Gerrard muhteşem bir oyuncu. Ancak paramız olsaydı Messi'yi almak isterdim. Tabiî bu gibi transferlerin gerçekleşmesi çok zordur." cevabını verdi.
Zidane: "Ronaldo çok üzgün"
Fransa futbol tarihinin 1 numaralı efsanesi Zidane, sakatlanan Ronaldo'yla konuştuğunu söyledi.
Emekli efsane Zinedine Zidane, Real Madrid döneminden takım arkadaşı olan Ronaldo'yla telefonda konuşmuş. Geçirdiği sakatlık nedeniyle en az 9 ay sahalardan uzak kalacak olan Brezilyalı golcüyü, ameliyatın ertesi günü telefonlar aradığını ifade eden Zidane, şunları söyledi:
"Uzun süre beraber oynadık. Çok iyi arkadaşlarız. Onunla telefonda görüştüğüm doğru. Ameliyatın ertesi günü olduğu için sesi çok üzgün geliyordu. 2002 Dünya Kupası'na, sakatlıktan çıkıp daha da güçlü girmişti. Tabii yaş haddi de önemli, evet, ancak bunu yeniden başaracağını umuyorum."
"Merhaba ben Zidane"
Bu arada Zidane, Ronaldo'yla konuşmak üzere Brezilyalının tedavi gördüğü hastaneyi ilk aradığında da sürpriz bir gelişme yaşanmış. Telefon operatörüne, "Merhaba, ben Zinedine Zidane. Ronaldo'yla görüşmek istiyorum" diyen Fransız efsanesi, "Lütfen bizimle dalga geçmeyin" yanıtını alarak arkadaşıyla görüştürülmemiş.
Sevinmiştim İnter'in ondan kurtulacak olmasına..İnter'i kaldıramıyor Mancini.Bir Mourinho İnter'i daha iyi yerlere taşırdı kanımca..
ronaldo fast food kurbanı...düzenli beslense ve kendine baksaydı bu kadar çok sakatlık geçirmezdi...
zidane ın başına gelen olay da çok komik...:D
milana bir darbede romadan...şampiyonlar ligine gidecek sıralamada kalamazlarsa çok büyük sürpriz olur...ancelotti sezon sonu yolcu ve takımın artık yıldız transferine ihtiyacı var...
Mucizenin adı Roma!1-0 geriye düştükleri maçta Milan'ı oyuna sonradan giren 2 ismin attığı gollerle geçtiler.Giuly ve Vucinic.Roma'nın açıkçası bu sene şampiyonluğu en fazla hakeden takım olduğunu düşünüyorum.Inter ile aralarındaki fark Inter'in tüm şikelerine rağmen 3.Inter bugün Palermo ile oynuyor.Palermo puan alabilir..
Roma bana görede şampiyonluğu hakediyor ama çok zor şampiyon olmaları bu ligde.
Inter'in ipleri elinde bulundurduğu bir ligde diğer takımların şampiyonluk şansı yok..
inter in kalan maçları romaya göre daha zor...romayı şampiyonluk yarışında şanslı görüyorum...
Roma 'yedeklerle': 2-1
İtalya Serie A'da haftanın karşılaşmasında, Roma sahasında Milan'ı 2-1 yendi. Son 12 dakikaya yenik giren başkent ekibi, oyuna sonradan giren Guily ve Vunicic'in golleriyle ile galibiyete ulaştı.
http://www.ntvspor.net/Images/27459.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
NTVSPOR
Güncelleme: 11:45 TSİ 16 Mart 2008 Pazar
Roma, İtalya Serie A'nın 28. haftasında konuk ettiği Milan'ı 2-1 mağlup ederek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.
Başkent ekibi, 1-0 yenik duruma düştüğü maçı, oyuna ikinci yarıda giren Guily ve Vucinic'in golleriyle çevirdi. Milan'ın sayısı 56'da Kaka'dan gelirken, Roma bu gollere 78. ve 81. dakikalarda cevap verdi. Roma bu sonuçla puanını 61'e taşırken, bir maçı eksik lider Inter ile arasındaki puan farkını da 3'e indirdi.
Günün diğer maçında ise Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi veren Udinese ile Lazio 2-2 berabere kaldı.
Mancini'nin kalması en çok Moratti'nin işine gelir.Dediğim gibi Moratti'yi karizması ve adı ile ezecek bir teknik direktörün orada başarılı olmasına imkan yok çünkü kulübü Moratti yönetiyor ve kontrol edebileceği bir teknik direktörle çalışmak istiyor.Lippi buna bir örnektir.
İnterli golcü İbrahimoviç, kulübeye çekildiği sırada Teknik Direktör Mancini'ye küfrettiği iddialarını yalanladı.
İtalya şimdi, İbrahimoviç'in mırıldanma görüntülerini tartışıyor. İnter'in Palermo'yu 2-1 yendiği karşılaşmanın 79. dakikasında kenara alınan Zlatan İbrahimoviç'in ağzından bazı sözler çıktığı görülürken, bu görüntüler televizyon kameralarına da yansıdı. Birçok yorumcu, golcü oyuncunun, kendisini oyundan çıkaran Teknik Direktör Roberto Mancini'ye sövdüğünü öne sürerken, iddiaları yalanlayan isim, İbrahimoviç oldu.
Kenara gelirken ağzından bazı sözler çıktığını doğrulayan İsveçli santrafor, "Oyundan alınmaktan ve kaçırdığım gollerden kaynaklanan üzüntümüz ifade ettim. Ancak ağzımdan, Hoca'ya yönelik kötü sözler çıkmadı" şeklinde konuştu.
__________________________________________________ ___________
Ek bilgi olarak,
2005-2006 sezonunda oyundan çıkarken Capello ile küfürleşmeleri meşhur olmuştu.
hiç şaşırmadım valla...
Medyaya böyle demeç vermesi normal Zlatan'dan beklenecek bir hareket adama dokunamıyorsunda
Önümüzdeki sezon için Lyon'la anlaşan Nice'in başarılı orta saha oyuncusu Ederson, kariyerinin bir döneminde mutlaka Serie A'da forma giymek istiyor.
Fransa Ligi'nin en çok tutulan orta saha elemanlarından Ederson, Olimpik Lyon'da uzun süre kalmayacak gibi görünüyor.
Kendisine transfer teklifinde bulunan takımları açıklayan Brezilyalı yıldız, "Menajerim bundan iki yıl önce İnter'in benim fiyatımı sorduğunu, ondan da önce Juvemtus'un benim transferimi düşündüğünü söyledi" şeklinde konuştu.
"Serie A gibisi yok"
Ancak artık Lyon'la anlaşarak tercihini yaptığını dile getiren Ederson, yine de Fransız devinde uzun süreli bir kariyer planlamıyor. "Lyon, benim yolculuğumun belki bir ayağı olacak" diyen Ederson, "Çünkü Serie A dünyanın en güzel ligi. Ben de orada futbolun nasıl oynandığını çok merak ediyorum" ifadelerini kullanıyor.
Tam adıyla Honorato Campos Ederson, 2004 yılında Brezilya'nın Juventude takımından Nice'e transfer olmuştu. O sezondan bu yana Fransız ekibiyle 64 karşılaşmada forma giyen Ederson, 10 gole imza atmış durumda. Ocak ayında ilginç bir transfer modelini takip ederek Lyon'la anlaşan Ederson, kulüplerin karşılıklı anlaşmasıyla bonservisini Olimpik Lyon'a vermiş; ancak yine de sezonu Nice'te tamamlamak üzere bu takıma kiralık olarak verilmişti.
1-0 öndeyken tam bir ancelotti hamlesi geldi seedoru çıkarıp cafuyu soktu delirmemek elde değil hakketten adam 1-0a yatmaya çalıştı takım iyice gömüldü kakanın pas bağlantısı kesildi nası kesilmesin bir seedorf kakayı hucumda orta sahada destekliyodu garibim patoda öle dolandı helal sana ancelotti sen tam bir orta sıra takımın aradığı hocasın o kazandığın şampiyonlar ligi kupasının benim için hiç bir önemi yok
Milan kulübü ile Brezilya Federasyonu'nun, Kaka’nın bu yaz Pekin’de yapılacak Olimpiyatlara katılması konusunda şimdiden ters düştüğü söyleniyor.
Olimpiyatlar her ne kadar 2008-2009 sezonunun başlamasından önce sona erecek de olsa, Milan yıldız futbolcusunun lig başlamadan iyice dinlenmesini istiyor. Ayrıca dizindeki sakatlık sürekli nükseden Kaka, eğer Milan, Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde ederse, ön elemede oynayabilmek için kampa erken katılmak zorunda kalacak.
Kaka milli takım kadrosuna çağırıldığı takdirde gideceğini söylese de Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti buna şiddetle karşı çıkarak, “Kaka Olimpiyatlar'a gidemez. Eleme maçlarına onsuz çıkmamız söz konusu değil. Bu konuda Brezilya Futbol Federasyonu ile mutlaka görüşeceğiz," diye konuştu.
Serie A’da 4.sıradaki Fiorentina’nın dört puan gerisinde bulunan Milan’ın devler ligine katılıp katılamayacağı ise elbette sezon sonunda belli olacak
kaynak:goal
gönül ister ki kaka olimpiyatlarda oynasın.
bakalım onu yazın izleme zevkinden mahrum bırakacaklar mı.